אלללה שאלון מגניבבבבבב

shahar1989

New member
אלללה שאלון מגניבבבבבב

1. עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: ההרכב הראשון: חבר ראשון: 2. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: 3. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? האם אי פעם נעצרת: האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? 4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: 5. שישה דברים שעשית היום: 6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: 7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: 8. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? קטן או גדול? שחור או וורוד? 9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: 10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו:

זה רק ה../images/Emo23.gif שכואב לך..

1. עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: ליאת גופשטיין
החתול הראשון: לא היה לי. הכלב הראשון: גם לא
הפירסינג הראשון: אין לי פיריסינגים השינוי הדרמטי הראשון: כיתה ח', הצטרפתי לצופים ונעשתי בן אדם
התאהבות ראשונה: סוף כיתה ט', אליעד
הדיסק הראשון: אוי ואבוי. משהו של ווסטלייף אני חושבת.. ההרכב הראשון: הרכב? הא? חבר ראשון: אממ כיתה ה'?! עומרי בן דוב חח.. 2. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה גולדסטאר הנסיעה האחרונה: כרגע. מהים בקריית חיים הבייתה
שיחת טלפון אחרונה: עם אחותי הדיסק האחרון ששמעת: אבייתר בנאי הראשון אמבטיית הקצף האחרונה: וואי לא זוכרת
פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: ממש לפני כמה דקות, עם גורדון פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום כשקמתי :| לא סובלת שמעירים אותי! פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום בבוקר 3. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן בהחלט. טחח סוף כיתה ח', עם ניר
האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן!! הייתי בערוץ הילדים, שפטתי בילדים יוצרים סרטים! חעע האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? מממ. לא יודעת מזה חלום כחול, אבל פנטזתי כן.. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? ברור. האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? אני כל הזמן מרגישה גבוהה
4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: סנדלי שורש, מכנס קצר ירוק, חולצה שחורה, צעיף שחור, גומיה לשיער, חזייה, תחתונים. 5. שישה דברים שעשית היום: אכלתי בארומה
, הייתי בים, סידרתי ת'שולחן שלי, רבתי עם בן אדם מטומטם בפורום אביב גפן
, קניתי חולצה חדשה בגריפ. 6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לטייל על חוף הים, לשמוע מוסיקה, לישון, ללכת להופעות וחברים וזה, לשיר. 7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: יעל אהרוני, טרגר, מיכלי וענבל. 8. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול? חח שחור או וורוד? שחור :| 9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: וואו. יש יותר אבל.. לעשות צניחה חופשית, ולטוס לאירלנד.. אבל יש הרבה הרבה יותר! 10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שאני לא ידעתי לעצור את זה בזמן
או פחדתי.. לוידעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק
היה לי כיף!

משעמם לי../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif

1
. עשרת הראשונים:
החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: אמ..נראה לי שאלינור
החתול הראשון: אף פעם לא היה לי
הכלב הראשון: גם כלב אף פעם לא היה לי,לצערי
הפירסינג הראשון: אין לי
השינוי הדרמטי הראשון:נמ...לא יודעת
התאהבות ראשונה:עדיין לא קרה,לצערי
הדיסק הראשון:דץ ודצה חח
סתם,לא זוכרת
ההרכב הראשון:
חבר ראשון:ניר בכיתה ו'.. 2
. תשעת האחרונים:
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: וודקה רדבול
הנסיעה האחרונה: היום לת"א
שיחת טלפון אחרונה:עם אחותי לפני חמש דקות בערך
הדיסק האחרון ששמעת:הרגע הבא-אוהד חיטמן
אמבטיית הקצף האחרונה:8לא נראה לי שעשיתי אי פעם אבטיית קצף-*
פעם אחרונה שבכית: אמ..לפני שבוע נראה לי
החיבוק האחרון:בצהריים
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום בבוקר
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אני רואה טלוויזיה ברגעים אלה ממש
3
. שמונת האם אי פעם-
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?
האם אי פעם נעצרת:
האם אי פעם שחית בעירום?
האם אי פעם היית בטלוויזיה?
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?
האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? אמ..
4.
שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חולצה,מכנסיים,חזייה,תחתונים,גרביים תספקו בזה
5
. שישה דברים שעשית היום:אמ..ראיתי סרט,אכלתי טוסט,הלכתי לרופא,הכנתי עבודה במתמטיקה,הייתי אצל אחותי,ראיתי טלוויזיה. החיים שלי לא משו
6
. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לשמוע מוזיקה,לראות טלוויזיה,לישון,לחפור לחברות שלי ו...זהו 7
. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: קורל,ליאת,מיתר,שחף 8
. שלוש שאלות העדפה:
לאכול או לשתות? לאכול
קטן או גדול?
גדול?
שחור או וורוד? שחור 9
. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: אמ..לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה 10
. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שעניתי על השאלון הזה..חח סתם אמ..לר עולה לי עכשיו משהו

נראה לי../images/Emo3.gif

1. עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: נראה לי טל החתול הראשון: פיכס הכלב הראשון: פיכסה הפירסינג הראשון: עגילים באוזן? נחשב? השינוי הדרמטי הראשון: ? למה הכוונה? התאהבות ראשונה: מאור [בע] הדיסק הראשון: ספייס גירלס
ההרכב הראשון: ספייס גירלס חבר ראשון: פחח לא כדאי 2. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: שלוק בירה אולי הנסיעה האחרונה: ראשון לציון שיחת טלפון אחרונה: מוריה ולא עניתי כי ישנתי הדיסק האחרון ששמעת: תומר ממיה
אמבטיית הקצף האחרונה: מממ פעם אחרונה שבכית: בהופעה של יואב החיבוק האחרון: נראה לי ששחר אחרי ההופעה של יואב זה היה מוחצני פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לפני חודשיים.. ויש עוד נגררים לזה פעם אחרונה שראית טלוויזיה: מממ שאלה טובה 3. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום?לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא יודעת האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? חחח לא הרגשתי אפילו 4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: גופייה של מיקי מאוס גרביים נעלים תחתונים חזיה מכנס וסיכה לשיער
5. שישה דברים שעשית היום: בעיקר כלום בהתחשב בזה שקמתי עכשיו... בעיקר להתלבש להכין אוכל לעבודה וכאלה 6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: מוזיקה כתיבה מצלמה פוטושופ והופעות 7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: דרור ,דני . 8. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור 9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: מממ אני צעירה? 10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: לא מתחרטת

בת 1986

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo122.gif

מצטערת, נלחץ על שליחה בטעות..
עונה!!
1. עשרת הראשונים:
החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: רחלי
החתול הראשון:
הכלב הראשון:
הפירסינג הראשון: נזם נחשב? לפני שנה וחצי..
השינוי הדרמטי הראשון: ממ התחלתי לפני חצי שנה בערך ללכת פזור אחרי ש-שניםםםם הלכתי אסוף..
התאהבות ראשונה: כיתה ה'.. צ'יזס!!
הדיסק הראשון: של להקת "עדן" צ'יזס באמת!!!
ההרכב הראשון:
חבר ראשון: בכיתה י'...
2. תשעת האחרונים:
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין.. וזה לא נגמר טוב..
הנסיעה האחרונה: נסעתי שלשום לכרמיאל, שופינג כושל!!
שיחת טלפון אחרונה: אתמול עם עדי..
הדיסק האחרון ששמעת: עבודה עברית 2
אמבטיית הקצף האחרונה: ממ.. שנים נראלי..
פעם אחרונה שבכית: השבוע, כשרם התקשר
החיבוק האחרון: עם אביחי, ואני מתחרטת עליו!!
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: שהעיפו את אביב!!!!!!!!!!!!!
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול.. "עד החתונה"
3. שמונת האם אי פעם-
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן
האם אי פעם נעצרת: על מהירות ועקיפה..
האם אי פעם שחית בעירום? לאאא
האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן, יותר מפעם
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? צ'יזס!! לא...
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? ברור
האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? חח כן, כשעמדתי ליד גמד אולי..
4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חצאית, חולצה, גופיה, כפכפים, תחתונים, חזיה, עדשות?
5. שישה דברים שעשית היום: קמתי, שטפתי פנים, צחצחתי שיניים, עשיתי פיפי, שתיתי שוקו, אכלתי וופלים
6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לצלם, לראות כוכב נולד, לקרוא, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים
7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: עדי, אמא(נו, כמעט הכל) צביה, מתי
8. שלוש שאלות העדפה:
לאכול או לשתות? לאכול
קטן או גדול? גדול
שחור או וורוד? שחור
9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לטוס לטיול ארוך.. לעשות שיר עם כל האומנים שאני אוהבת..(חח אילתרתי הרגע)
10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: אווו, לצערי יש הרבה.. למרות שאני מעדיפה לא להתחרט על דברים שאני עושה

shahar1989

New member
בובהובהווווו

1. עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: אהה יעל.. או רותם.. או אולי בכלל הדס
החתול הראשון: פיצה [
] הכלב הראשון: טרי הפירסינג הראשון: - השינוי הדרמטי הראשון: המעבר לחטיבה? אומנם לרעה אבל נו... קורה.. התאהבות ראשונה: אופיר
הדיסק הראשון: בטח NOW או איזה קקי בסגנון... ההרכב הראשון: ?? חבר ראשון: ו' 2. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: פיג' הנסיעה האחרונה: אהה... הודהשרון-רעננה שיחת טלפון אחרונה: אמא... הדיסק האחרון ששמעת: יהושע אמבטיית הקצף האחרונה: מזמן מידי.. נראה לי היום אני אתפנק... פעם אחרונה שבכית: אהה... לפני יומיים החיבוק האחרון: אתמול.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: שבוע אחרי שחזרתי מספרד... פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו.. 24 פתוח תמיד.. 3. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? חחח לא... אולי אם כבר הרגשתי שאני נמוכה אבל זה לא היה נכון 4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: אין מספיק.. תחתונים, חולצה, 2 גומיות, טבעת... זהו...חחחחח 5. שישה דברים שעשית היום: ישנתי, צחצחתי שינים, קראתי עיתון, פתחתי מחשב, פתחתי טלויזיה והתקשרתי לספר רכילויות לאח שלי... 6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: להיות בספרד, ללכת להופעות, לטייל, לישון לשמוע מוזיקה 7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: ענבר, עפרי, רותם ו..יונתן.. 8. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? תלוי מה לאכול ותלוי מה לשתות
קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור 9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: בנג'י [זה יקרה מהר, אל דאגה..] הופעה של שלמה ארצי
הלכתי על קטן עוד... הסתפקתי בארץ... 10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: משתדלת לא להתחרט על דברים שאני עושה.. הכל קורה ואין דרך חזרה..

נמנמ

1. עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: גל החתול הראשון: לא זוכרת איך קוראים לו.. היה איזה ג'ינג'י אחד הכלב הראשון: אדמירל [איזה שם נאצי] הפירסינג הראשון: נזםםםם השינוי הדרמטי הראשון: פיי לפרוש מההתעמלות התאהבות ראשונה: גלעד הדיסק הראשון: עברי לידר - יותר טוב כלום והאנשים החדשם[ קניתי אותם ביחד] ההרכב הראשון:
חבר ראשון: ניר 2. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: קוקטיילים ורודים הנסיעה האחרונה: מנחל אלכסנדר הבייתה שיחת טלפון אחרונה: לאבא הדיסק האחרון ששמעת: המממ נראה לי סינגפור אמבטיית הקצף האחרונה: את האמת שעשיתי לפני שבועיים-שלושה פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: מאור הגרעינרית פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: יום ראשון 3. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? הממ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? חח ברור 4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: מכנס, תחתונים, טופ, גופיה.. אין לי יותר, נו 5. שישה דברים שעשית היום: הלכתי, הייתי בים, שרתי, רקדתי מקרנה, שיחקתי 'יא' ושתיתי מלא מים 6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לישון, לשמוע מוזיקה, לאכול, ללכת להופעות ולדבר עם אנשים שאני אוהבת 7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: שחר, נעה, שי ודור 8. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור 9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: וואו. לא יודעת 10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שהחזרנו את החניכים למסלול ולא העפנו אותם באותו רגע

inbarIL

New member
קפצתי לבקר../images/Emo3.gif

1. עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: ממ ספיר.. החתול הראשון: משי
הכלב הראשון: מישמיש
הפירסינג הראשון:
השינוי הדרמטי הראשון:אממממממממ רוקטן?
התאהבות ראשונה:הזוי ממש
הדיסק הראשון:לא זוכרת
ההרכב הראשון: הרכב? חבר ראשון:לא חשוב.. 2. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אני לא שותה
אבל מטרגר בהופעה של יואב
הנסיעה האחרונה: מנתב"ג הביתהD: שיחת טלפון אחרונה:סער
הדיסק האחרון ששמעת:האנשים החדשים / עברי לידר
אמבטיית הקצף האחרונה:מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
פעם אחרונה שבכית: לפני שעה/: החיבוק האחרון:אמא:) פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לפני כמה שעות.. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: פרויקט מסלול
3. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום?
סתם לא חח האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן:) האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? הא? האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? מה זה השטויות האלה?
4. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: תחתונים, בוקסר, גופיה
זהו.. 5. שישה דברים שעשית היום: אכלתי, ראיתי טלוויזיה, הייתי במחשב, נפגשתי עם ידיד שלי, ישנתי, העלתי תמונות
6. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לשיר, לכתוב, לנגן, להלחין, לרקוד
7. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: אמא, איתי, אור, דנה
[ואנשים שמפה יודעים את זה
] 8. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? גם וגם
קטן או גדול?
שחור או וורוד? אנערף.. 9. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: להיות בקשר עם אהבה מטורפת, להקליט מלא שירים שלי
10. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: הוא.

למעלה