אללי

אללי

שמישהו יקח את דניס ויתקע לה כבר שוקר חשמלי ככה שכל פעם שהיא תרד על קאסי היא תקבל זרם!

דחוף אני רוצה סיכום פרק חח

זאת מסורת משפחתית ותיקה. כבר יום שני שאף אחד לא עשה סיכום. אני לא ראיתי היום :(

broken child

New member
וואי, קרעתו'תי... ../images/Emo6.gif

היא לא שולטת ולא מודעת להשפעה של המילים. היא לא עושה את זה מרוע.. אבל ברצינות עכשיו. היא צריכה לעבוד על זה. כן... דפנטלי. אני נפגעת בשם קאסי וכבר מההערה הראשונה שלה "הפנינה" על הכלב המאומץ [זוכרות
כשהיא רק הגיעה לבית
] הבנתי ש... איך לנסח את זה בעדינות? יש לה פה - פה. והיא תצטרך ללמוד שלמילים יש כוח. והן פוגעות. והיא לא יכולה להמשיך "לירות" ככה ולזרוק הערות, מבלי לקבל את הניעור [או השוקר
-] כי זה פוגע. ואני מאמינה שאם זה ימשיך ככה, אז... זה לא ימשיך ככה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ושתקח את רנה איתה איי כמה היא בוכה

כל כך!!! יווו היא עיצבנה אותי

עוד לא הגיעה וכבר היא בוכה נהרות! מה נהרות? אוקינוסים!!

ועל טכנית כלום../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

כאילו אז אבא שלה לקח לה את ה
.... היא פוחדת להפסיק להיות התינוקת של ההורים שלה.. זה הבעיה שלה אבל לא צריך לבכות כל כך
כל כך אהבתי שאיאנלה נכנסה בה

t a m i 2 5

New member
אל תשכחו את פיג'יי

כשהיא הגיעה לבית היא גם הייתה מפונקת ויותר מידי קשורה להורים... והיא גם האשימה את אבא שלה... הפכה אותו למפלצת לפי התיאורים שלה... בסוף התברר שהוא בן אדם מקסים והיא פשוט הקצינה הכל...היא זאת שהתנהגה כמו ילדה מפונקת זה לא שהוא התנהג אליה כילדה. יקח לרנה זמן להבין שהיא זאת שצריכה לעבור שינוי ולא ההורים שלה או החברים שלה או מי שהיא מאשימה..

PJ הייתה בסוף מותק

וכן רנה די מזכירה תסמינים שלה (אבל עם הרבה יותר מידי דמעות!!!!)

פיפיטה

New member
אז מה אם היא בוכה

מאחר והיא לא התבגרה היא נשארה עדיין ילדה. וילדה שנמצאת במקום חדש ולא מכירה אף אחד פוחדת מהלא נודע ובוכה זה די טבעי. מקום חדש אנשים זרים חוסר ביטחון זה מביא לבכי.

האמת שאני נהנת מכל רגע.

אני מבינה את דניס, קאסי כל כך משתדלת להיות מלאך, שעוזר לכולם ונחמד לכולם שהיא פשוט מצליחה להעלות לי על העצבים. ולמרות שאני יודעת שכל האהבה שהיא מרעיפה על כל בנות הבית היא ממש אמיתית, זה מצליח להרחיק אותי ממנה. למעשה אני מרגישה שקאסי צריכה לעבור איזה שוק חשמלי שיעורר אותה ויסביר לה שמותר לה להיות רעה לפעמים: מותר לה להרגיש קנאה, מותר לה לא להזדהות.

הודעה לבת אלוש

ממוש אני מבקשת בבקשה אם בא לך להכין לי את הסרטון של היום ? לא ראיתי את הפרק היום :( וגם ביום ראשון לא אראה לצערי באסה. בכול אופן אם בא לך אשמח

אין לי מוקלט....

חוץ מזה לדעתי הפרק ממש לא אבידה גדולה.. את הבכיינות של רנה אכן מומלץ להחמיץ

s m i l e 2 4

New member
לי יש מוקלט אבל אין לי מושג איך

מעבירים את זה למחשב.. מי שרוצה מוזמן לקחת את הקלטת..

MommyHug

New member
אני תמיד מסכימה איתך ב100%

בכל הודעה שלך! בכל דיעה שלך! זה מדהים רק שלא תחשבי שאני קאסי
היא בדיוק מה שדניס אמרה עליה בטלפון, היא באיזו fairytale שהכל מושלם והכל מקסים והכל חמוד ומתוק... ובא לך לנער אותה! דניס מתוקה כל כך וקל להזדהות איתה, היא לא עושה את זה בכוונה, היא למדה להסתיר את עצמה ואת הרגשות שלה כל כך טוב עד שכששואלים אותה עליהם קשה לה לענות... אתם ממש מגעילים אליה ואל רנה פה. רנה בוכה אבל זה לא עושה אותה מטומטמת היא סובלת וזו לא בושה לבכות!!!

למעלה