אללה שירשור יצירה

אללה שירשור יצירה

את: אני אוהבת אותך שונאת אותך את מעצבנת רמאית חצופה מהטלת בי משקרת לי גורמת לי להזיות עד מתי תשהי פה בתוך הלב. אני רוצה לרצוח אותך את נשמתך אני רוצה להרביץ לך עד שייצא כול הדם מגופך. אני רוצה להוציא מתוכך את כול הארס כדיי שאוכל להתאהב בך מבלי להיפגע.

count on me

New member
אוקעי....האמת

במהלך השיר העלתי חיוך, השיר נישמע כאילו כתבת אותו בעצבים..וקשה לי לתאר אותך ככה. אבל נגיע לעיקר - אהבתי מאוד את הרעיון של השיר, את הנושא..אולי אפשר לקרוא לזה המסר. הכי אהבתי - "....כדיי שאוכל להאהב בך מבלי להיפגע" יישר כוח מתוקנת =] אוהבת:)

חמודה

בהתחלה לא הבנתי למה חיוך =] אבל זו מחמאה בשבילי, תודה. [כן גם אני מתעצבנת] אהה..אני לא הבנתי איזה מסר אפשר לקלוט מהשיר, איזה מסר את הבנת? תודה רבה באמת =]

count on me

New member
אוקעי....האמת

במהלך השיר העלתי חיוך, השיר נישמע כאילו כתבת אותו בעצבים..וקשה לי לתאר אותך ככה. אבל נגיע לעיקר - אהבתי מאוד את הרעיון של השיר, את הנושא..אולי אפשר לקרוא לזה המסר. הכי אהבתי - "....כדיי שאוכל להאהב בך מבלי להיפגע" יישר כוח מתוקנת =] אוהבת:)

SadClown

New member
חזק.

בהתחלה הרגשתי שמדובר על מישהי, אבל מהקטע של "מתי תשהי פה בתוך הלב", אז זה עשה לי מן פלאש באק כזה לדברים שאני כותבת על ה"אני" השני שבתוכי כביכול. אין לי מושג אם כתבת את זה למישהי אחרת, או שכתבת לעצמך... אבל כשאני קראתי הזדהתי יותר בקטע של האני האחר שלי. שאני גם מנסה לסלק לפעמים. ורק אליה אני מסוגלת לדבר ככה, אז ברשותך אני לוקחת את השיר לכיוון הזה. ועכשיו על הכתיבה עצמה, את מעבירה בה באמת הרבה כעס, שנראה שבא מאכזבה כלשהי... זה מסוג השירים שכותבים בשניות, בלי לחשוב. ולמרות זאת הם מאוד נוגעים, בגלל שהם אמיתיים כל כך ונזרקים ישר מהלב. אז אהבתי, קבלי חיבוק

קודם-חיבוק בחזרה

ותודה תודה רבה. את יודעת, אני בכלל אבל בכלל לא חשבתי על הכיוון הזה של ה"אני" השני,אבל כשאת אומרת את זה ככה....שכתבתי לעצמי אולי יש משהו. אני באמת כתבתי למישהי..מישהי לא מוגדרת נדמה לי, אולי בגלל זה השיר נטע אח"כ למקומות אחרים אני חושבת שגם אני, כשאני פונה אל עצמי אני פונה כ"את" ולא כ"אני" , לא תמיד אבל. אהה...אני באמת כעוסה שם, ואכזבה, אני לא יודעת, אולי...ובאמת...בשניות זה הכי אמיתי. תודה לך וחיבוק בחזרה
ד"א שתדעי לך שאני ממש אוהבת ת'תגובות שלך [אם לא ציינתי..חח] ואני פשוט לא רוצה לומר רק 'תודה' אז יוצא שאני כביכול עונה לך ואני יודעת שאין צורך...אני ככה, לא יודעת איך לקבל ת'תגובות לפעמים..

count on me

New member
גם אני אפרסם משהו....

האשליה הזאת שמחרפת מעלי. כמה זמן היא תהיה מעלי. ואותו רגע, שנייה בדיוק - שמשנה הכל. צוחק ופגוע באותו זמן לפעמים אני מרגישה שבכוונה. מעלה לו חיוך, אולי גיחוך שזה קורה. ואני ? המפגרת שנונת לזה לקרות. לבד בתוך עולם של רגשות בועה כזאת צבעונית, אבל שחורה. חשבתי, הרגשתי והגעתי למסקנה לאנשים לא באמת אכפת, אנחנו, יודעים רק לדרוש ולקבל ושצריך לתת? נותנים לעמך.. כי ככה הם החיים לא ?! אבל, אני יודעת שזה רק משבר ריגעי של הרגע - קורה לכולנו. ואולי יהיה אחד שיבין.

count on me

New member
מותר לי עוד משהו ?!

שונאת את עצמי על זה כועסת על עצמי שאני נותנת לזה לקרות כל פעם מחדש. לא לומדת מטעויות, לא לוקחת לקחים. מנסה לברוח, מעצמי. הטעם שהיה פעם ונעלם, סתם אשליה שבא לי לחזור אליה. למה? למה אני עושה את זה לעצמי. אני מכורה לזה, מכורה לבעיות, קצת אקשן, לא?! למה יש את הרגעים האלה, כל כך קטנים – אבל ממלאים כל כך הרבה חורים. למה לאנשים אחרים יש יותר כוח מאשר לנו, על עצמנו. למה אני כותבת – כי אף רגש לא יעבור. נו, אז קצת רגישות עטפה אותי היום אולי יותר מידי..?.. כן, צריכה להשתחרר מי זה. אבל איך.? תודה =]

SadClown

New member
מכירה את הימים האלה :)

שהכל רגיש פתאום, כל הרגשות מציפות, ואת אפילו לא בטוחה לאן לנתב את העצב, על מה להצביע. אהבתי את שתי השירים, הם מאוד נוגעים, מצאתי את עצמי בהרבה מהמילים שכתבת. וקצת היה מוזר לי לקרוא אותך ככה. ומתוקונת, לאנשים כן אכפת, להרבה אנשים אכפת :) אני יודעתעל עצמי לדוגמה שאני פשוט לא יודעת להראות לפעמים, ואז חושבת שלא אכפת. אבל אם אנחנו ניפתח, ונראה מה מציק לנו, ונגיד. אז נראה פתאום כמה כן אכפת לאנשים. לפחות לחלק גדול מהם. אמרת שלאנשים אחרים יש יותר כוח. לדעתי הכוח שלך עצום. ולי אכפת. מאוד אכפת. אוהבת המוןןן

מפרסמת+נצל"ש

הנה השיר ובעקבות כך אגיע לעוד משהו: "חברים": אני אוכל להדחיק את זה אולי גם לצעוק אני יכולה לשמוע אתכם מזכירים לי מרחוק רחוק. אני יכולה להתעלם כמו שאני בוחרת לפעמים. אני יכולה להצטרף ולבכות בכי תמרורים. אני יכולה להצטער, להתבלבל, לברוח אני יכולה להתחרט אבל זה לא מה- שייתן לי את הכוח. אני יכולה בעצמי! לבחור למי להקשיב. אני יכולה לפסול את כול אלו שמערערים אותי ולהזיז את כול אלו שהולכים כנגדי. כי רק אלו, שבאמת יעודדו ורק אלו, שתמיד לצידי יהיו ואת כול אלו שיראו לי את תבונתי ואת החוכמה בבחירת הדרך שלי. אותם אבחר. אחד אחד כי אלו החברים שכול אחד היה רוצה שיהיה לו בצד. --------------------- ומהשיר אני מגיעה לעוד משהו- אולי אני קצת דרמטית עם כול הסיפור הזה אבל אני שוב עסוקה, בפסיכומטרי הפעם , כן, הקורס תופס לי האמת את רוב החיים ואני מסתכלת ולא מוצאת זמן או כוח [האמת] להגיב. אז אני מתנצלת ואתם ראויים להתנצלות זו. אז זה שיר שדיי מדבר על זה-על כך שכול החברים הולכים לים, מבלים, ואני לומדת, דווקא כול הקבוצת חברים שאני נמצאת בה לומדים אבל עדיין, מלא אנשים מסביבי או שמספיקים את כול השיעורים בזמן או שאלו אנשים שלא בקורס והם פשוט מבלים. השיר הוא בעיקר אחרי וויכוח עם חברה שלי שאני צריכה להוכיח לה שאני עדיין עושה "חיים" והיא אמרה שלא. אח"כ הבנתי שהיא אמרה את זה מכעס בגלל שלא יוצא לנו להיפגש, וזה חבל. אז זה מה שהיא אמרה, אני חושבת שאני מוצאת את הזמן שלי, אני פשוט לחוצה, ואני רוצה לעבור את הקורס בסבבה כמו שהמנחה שלי אומר, אבל זה קשה, מתיש, מייאש המון וטיפה מעצבן, אבל אני כבר כאן, אז אני מנסה כן ללמוד הרבה ולהשקיע. אז זהו, הוצאתי ,גם בשיר וגם כאן, את הכעס הלא באמת צודק [לדעתי] ואני אחזור לי עכשיו לשיעורים. תודה על הקריאה.

למעלה