אללה, שאלון.

פורה

New member
אני אני אני!!

שם: ליאור מלכה (המלכה) קן:כרמיאל! 100 אלף חניכים גיל:במרץ אני אהיה 16 ! פירסינג: לא.. קעקועים:בלעעע!! גובה: אממ..אבל אני לא נמוכה!! אני רק לא רוצה להגיד מה הגובה שלי! מידת נעליים: 8-9 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3-שתי אחיות ואח בת כמה את נראית: 14.5-15 משקפיים? (עדשות-שולט) עבר פלילי: לא שידוע לי.. שפות: עברית, אנגלית ואני מבינה קצת ספרדית מהתקופה של קטנטנות..איזה עלובה אני .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: רודף העפיפונים.. הספר הכי טוב שקראתי סרט מושכר שראית: צ'ק פתוח, עוד סרט פעולה זול סרט בקולנוע: הארי פוטר וגביע האש. לא משו. שיר ששמעת: עניין של זמן השיר שנתקע לך בראש: אני מודה.. לאלוהים שאני לא במובילים.. הדיסק שקנית: הממ..זה לא שאין לי כסף, כן?! הדיסק ששמעת:ברי-נגיעות האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: זוזי תוכנית טלוויזיה שראית: ד"ר פיל איש שחשבת עליו: מממ-נתאי .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן. לא. לא לא לא!! את רוצה לגור במקום אחר:כןןןןןןןן!!!!! כשיהי לי 18 אני עפה מהחור הזה!!! את חושבת להתאבד: אממ ממש לא כרגע! מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן, הליקס (באוזן) אוהבת רכבות הרים: כןן!!! אואואוא!! באלי עכשיו. .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: ממ. לא זה לא עובד מנסיון.. להרוג אנשים: רק מי שמגיע לו.. סתם לא, אבל רק מורים, כי הם לא חיוניים. עישון אצל בני עשרה: פיכסה! בלעע נסיעה במכונית אחרי ששתית: הממ מעניין איך זה.. אבל לא! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:בכיף! לכו תעשו חיים!! .:האם אי פעם:. בכית על בת: הממ לא נראה לי בכית על בן: אממ גם לא נראה לי.. שיקרת: לא! אני אף פעם לא משקרת............ נעצרת: לא, רק שאלו אותי אם יש לי סמים, אז שלחתי אותם לשכונה של העבריינים מן הסתם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן! הופעת בציבור בפיג'מה?: אממ.. כמה וכמה פעמים.. בכית בסרט?: ברור! היית על במה?:כן!! לפני כמה ימים האמת.. חשבת שאת הולכת למות:כן, כשעשיתי סנפלינג פעם ראשונה. לא לצחוק אבל זה היה 15 מטר.. נכשלת במקצוע?: הממ כן!!! הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: הלוואי רק לסיים תבצפר הזה רצית להיות המין השני?: כן! כשהייתי קטנה וכשאני במחזור .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: אממ כן, לכמה דקות שברת לבבות: נראה לי ששתים.. סורי. נישקת בנות: כן! את אחותי כפרעליה! נישקת בנים: כמעט.. שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית?: כן.. הרבה. .:האם את חושבת שאת:. יפה: טעון שיפור מצחיקה: כשאני במצב כפית אז אמוד מאוד מאוד! כוסית: גם פה טעון שיפור קטן.. חברותית: לא. איכסה! לכו ממני!! מעניינת: תגידו לי אתם.. מכוערת: לא אהובה: כן! אז מה אם אחותי שונאת אותי לפעמים! תמיד יש אמא ואבא.. :) דואגת: בד"כ לא חמודה: רק תעיפו לי סטירה..:) חננה: אממ. לא! .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: שוקו ממתק: רק לא שוקולד!! פיכסה! סרט מצויר: מולאן ומלך האריות קורנפלקס: קלוגס-פרוסטיס(ככה קוראים לזה?) מסטיק: מאסט-מה לעשות אבל-מלבין צבע: עוד לא החלטתי יום בשבוע: שלישי! גם פעולה וגם 4 שעות לימודים! היום הכי לא מועדף: רביעי. אוי! איזה מקריות! זה היום! תכשיט: כן! והרבה! חורף\\קיץ: חורף כאילו דה. בחדר: לוכד חלומות ומשו שנראה כמו ארון עם בגדים. אה! והרבה הרבה מוביילים שעשיתי בעצמי! .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אחותי השנייה הלכת איתו לסרט: עם החייבר'ס צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: מאנונימוס אז שיהיה לכם בכייף למרות שאני יודעת שלא קראתם...

גמני רוצההההההההה(סורי על האיחור)

שם: חן(אמבה) קן:שיכון המזרח!!! גיל:15 ו.קצת פירסינג: בע לא קעקועים:לא גובה: 1.61..אני חושבת לודעת מידת נעליים: 37/38 צבע שיער: חום כהההההההההההה אחים/אחיות: אמ..4 בת כמה את נראית: לודעת מה אתם שואלים אותי? משקפיים? לא עבר פלילי: לא חח שפות: עברית,ערבית,אנגלית... .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:בטח משהו שנועה הביאה לי. סרט מושכר שראית:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמ...ברוס הגדול מכולם סרט בקולנוע: בתול בן 40 עם חנוש חח שיר ששמעת: לא זוכרת... השיר שנתקע לך בראש: חחח איזה שיר של מיקה קרני לא זוכרת מה שמו הדיסק שקנית: הו..דניאל סלומון הדיסק ששמעת:אמ..מירי מסיקה האיש שהתקשרת אליו: חחח שייקו האיש שהתקשר אליך: שייקו...(יענו חזרתי אליו) תוכנית טלוויזיה שראית: אמממממממממממממממ....נשואים פלוס בערב סרט..חח איש שחשבת עליו: חשבתי על נועה הרגע...
.:האם:. את דלוקה על מישהו: לא..לפחות לא נראלי את רוצה לגור במקום אחר:לא את חושבת להתאבד: לא זוכרת את מאמינה באהבה ווירטואלית: פחח לא את רוצה עוד פירסינג: לא עשיתי איך אני ארצה עוד אחד?אומואים אוהבת רכבות הרים: חחחחחחחחחחח לא.. .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה המרחק להרוג אנשים: לא חס וחסה עישון אצל בני עשרה: מה פתאוםםםםםםםםם נסיעה במכונית אחרי ששתית: חחחחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שיעשו מה שרוצים שיהנו.כל אחד והנטיות שלו. .:האם אי פעם:. בכית על בת: אמ..כן..אבל לא במובן שאתם חושבים. בכית על בן: כן .. שיקרת: שקר לבן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הוווווווווווו הרבה פעמים הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות: לא יודעת נכשלת במקצוע?: חחחחחחחחח זה קורה לי הרבה לאחרונה]= הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: חח כן .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה: לא כוסית: לא חברותית: בערך.. מעניינת: אולי מכוערת: חחח לא אני בסדר אהובה: אה?אה כן..יכוליות דואגת: כן חמודה: כן חננה: חחחחחחחחחחחח לא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: שוקו ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין. קורנפלקס: חח שוגי מסטיק: מלון צבע: הכל חוצמשחור יום בשבוע: אמ..שישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: אה.? חורף\\קיץ: שניהם בחדר: מה בחדר.??תפרטו קצת!באמאשכם .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: הכלבה שלי..חח ראה אותך בוכה: אמממ..הווווווווווווו...חצי שכבה שלי....(אופס) הלכת איתו לסרט: אממממממממממממממ...נראלי עם חן צעק עליך: המורה הקונופה לספרות שלח לך אימייל: אימייל שלי לא פעיל

Kobi Guerrero

New member
אני... הגרסה המצונזרת

אל תשכחו שבתור קומונר, יש כמה דברים שעדיף שאני לא אדבר עליהם... אז: שם: קובי מלמד קן: בוגר רמת אביב, קומונר ביבנה גיל: 18 (בגלל שאני עוד ילדון בנפשי, אני אוסיף "וחצי") פירסינג: היה פעם עגיל באוזן שמאל, הוא ירד בערך בכיתה ה'. קעקועים: ממש לא. גובה: 1.71 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור (או כמו שבנות אומרות - "חום כהה") אחים/אחיות: חצי אח - תומר, בן 11. שלושה אחים חורגים - דניאל (24), אורי (22) וליאור (20). אח ואחות חורגים לשעבר - אלון (23) ועדי (19). בת כמה את נראית: כשאני לא מגולח - 18, כשאני מגולח - 15. משקפיים? : לא עבר פלילי: אני קומונר, אני ילד טוב. שפות: עברית ואנגלית שוטף, צרפתית ברמה די גבוהה אבל לא שוטף. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: "Life of Pi", של Yann Martell. סרט מושכר שראית: "The Sting". סרט נהדר שרק משתבח עם כל צפייה. סרט בקולנוע: "הגנן המסור" - מעולה! שיר ששמעת: Saliva - I Walk Alone, כי חבר שלי שמע את זה. השיר שנתקע לך בראש: The Blues Brothers - I Can't Turn You Loose. קלאסיקה. הדיסק שקנית: הדאבל-דיסק של הצ'רצ'ילים. הדיסק ששמעת: Hell is for Heroes - The Neon Handshake האיש שהתקשרת אליו: גיל וולפסון, בן גרעין. האיש שהתקשר אליך: גיל וולפסון, בן גרעין, דקה לאחר מכן. תוכנית טלוויזיה שראית: WWE Smackdown. איש שחשבת עליו: אני חושב על עצמי ברגע זה. .:האם:. את דלוקה על מישהו: אני קומונר, אני א-מיני. את רוצה לגור במקום אחר: אם הכוונה לבית - כן, אני שונא את רמת אביב. אם הכוונה לקומונה - לא, ממש טוב לי וכיף. את חושבת להתאבד: חס ושלום. את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודע מה זה אומר. אבל כנראה שלא. את רוצה עוד פירסינג: לא. אוהבת רכבות הרים: מאוד! .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: מה שטוב לאנשים. להרוג אנשים: רק אם כמפלט אחרון וכהגנה עצמית. עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, אבל אני גם נגד שתייה בעיקרון. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: מאוד בעד. מה שטוב לאנשים. .:האם אי פעם:. בכית על בת: אמא, נחשב? בכית על בן: אבא, נחשב? שיקרת: אני קומונר, אני אף פעם לא משקר!
נעצרת: ע"י המשטרה? לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הרבה מאוד פעמים להרבה מאוד אנשים שחשובים לי. הופעת בציבור בפיג'מה?: ודאי, יום הפוך ביסודי, כיתה ו'. בכית בסרט?: בטח. היית על במה?: הרבה מאוד פעמים. חשבת שאת הולכת למות: לא בצורה רצינית. נכשלת במקצוע?: אני קומונר, אני תמיד מצליח! הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא, למרות שהציעו לי. רצית להיות המין השני?: ולדמם פעם בחודש למשך כמה ימים? ממש לא! .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: אני קומונר, אני לא מתאהב. נשבר לך הלב: אני קומונר, הלב שלי לא נשבר לעולם! שברת לבבות: אני קומונר, אני הכי עדין ומתחשב בעולם! נישקת בנות: קצת נמאס מ"אני קומונר", לא? נישקת בנים: אני יודע שלי נמאס... שכבת עם בנות: כן, די בטוח אפילו שנמאס... שכבת עם בנים: ולכן אני אפסיק... עכשיו! השם שלך הופיע בעיתון: מספר מועט... אלא אם "על החומה" נחשב. התחרטת על דברים שעשית: הרבה מאוד. .:האם את חושבת שאת:. יפה: כשאתה יוצא לי"ג, אתה אוטומטית הופך לחתיך הורס. מצחיקה: הייתי אומר שכן. כוסית: אני הכי כוסית בעולם! חברותית: משתדל הכי שאפשר. מעניינת: נראה לי שכן. מכוערת: ע"ע "יפה". אהובה: הייתי רוצה לחשוב שכן. דואגת: מאוד. חמודה: אני פשושון. חננה: לא במובן הבית-ספרי... .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: שמו"צ! וווהוווו! השומר הצעיר שולטטטטטטטטטטטטטטט~!!!!!!!!!!!1 כן... אממממממ... נקסט... ממתק: אגוזי סרט מצויר: רק Cartoons, רצוי של באגס באני. קורנפלקס: Cini-minis. מסטיק: מנטה. צבע: כחול שומרי! וווווווהוווווווו! יאללה שמו"צ! יום בשבוע: כל יום פעילות בקן, כמובן! היום הכי לא מועדף: כל יום שאני רחוק מהחניכים, הרי זה ברור! תכשיט: סיכת בוגרים של התנועה! חורף\\קיץ: ברור שקיץ... כי יש מפעלי קיץ! יאללה שמו"צ!! בחדר: הגיטרות, כמובן. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אני (זה היה צפוי מדי) ראה אותך בוכה: אלון, דרור, טל, ליאורה, תומר, דני והרצל (אסופת חברים) הלכת איתו לסרט: בני גרעין. צעק עליך: חניכה מכיתה ח'. שלח לך אימייל: אלון, חברי הטוב.

Ayula16

New member
התחשק לי גם לענות ../images/Emo13.gif

שם: איילה טל קן: אשקלון גיל:16 פירסינג: עגיל בגבה קעקועים: בתכנון :) גובה: 1.65 מידת נעליים: עזבו אתכם.. צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח (אמיר) בן 28 ואחות (יעל) בת 21 בת כמה את נראית: אף פעם לא בגיל הנוכחי.. משקפיים? אין עבר פלילי: ממש לא שפות: עברית, אנגלית וקצת ספרדית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:געגועי לקיסינג'ר/ אתגר קרת סרט מושכר שראית: טרויה סרט בקולנוע: "הארי פוטר וגביע האש" שיר ששמעת: Pink Floyed - Brain Damage השיר שנתקע לך בראש: Hair מהמחזמר שיער הדיסק שקנית: Radiohead- Hail to the Thief הדיסק ששמעת: System of a Down- Toxicity כמה נוסטלגי :) האיש שהתקשרת אליו: לילוש האיש שהתקשר אליך: רז תוכנית טלוויזיה שראית: בנות גילמור איש שחשבת עליו: אני אשאיר את זה לעצמי .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא =\ את רוצה לגור במקום אחר: כן את חושבת להתאבד: ממש לא! את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. את רוצה עוד פירסינג: כן..אבל לא בזמן הקרוב אוהבת רכבות הרים: מאוד .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי באיזה מסגרת עישון אצל בני עשרה: החלטה של כל אחד לעצמו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אין בעיה עם זה .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן.. שיקרת: כמו כל בן אנוש נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: אכן! הופעת בציבור בפיג'מה?: יותר מידי פעמים.. בכית בסרט?: איך לא .. היית על במה?: המון חשבת שאת הולכת למות: יש מצב נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: ממש לא :) הקפיצו אותך כיתה?: לא להתפרע! רצית להיות המין השני?: היו איזה פעמיים.. .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: נדמה לי ש3 פעמים..! נשבר לך הלב: הרבה.. שברת לבבות: לא רוצה לדעת =\ נישקת בנות: 1 נישקת בנים: 2 שכבת עם בנות:לעולם לא שכבת עם בנים: עדיין לא :) השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת או יותר..לא זוכרת התחרטת על דברים שעשית: לא סופרת..אבל לא הרבה .:האם את חושבת שאת:. יפה: ממש לא! מצחיקה: תלוי עם מי אני כוסית: בטח! (אשקלון- כוסיות).. אבל רק במובן המנטלי :) חברותית: כן מעניינת: נדמה לי שכן מכוערת: מקווה שלא :) אהובה: יש ימים דואגת: תמיד! פולניה אמיתית.. חמודה: תלוי במצברוח חננה: חחח מילה מצחיקה :) לא! .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: סניקרס סרט מצויר: "בת הים הקטנה" קורנפלקס: קוקומן מסטיק: תות-פסיפלורה צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: רינתי ראה אותך בוכה: אורי, ערן, רינת, שרין ולילוש .. הלכת איתו לסרט: הבענוֹת צעק עליך: אימא שלח לך אימייל: שגיא!

למעלה