אללה, שאלון חורף:)

ייאי חורף!!!

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו! מזה גלידה חמה? סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכי מרק עגבניות או מרק בצל? אם כבר אז עגבניות.. גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מצמר [מתחכמת שכמותי] מכורבלים עם מישהו או לבד? להתכרבל עם מישו... המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: ישששש אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? אוהבת הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: אממ להיות לבד?! הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: גשםם ולהתכרבל עם הדובוני שלי מטריה או כובע? כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון לובשת כפפות? בד"כ לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לאא איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? קודם את כל השוקולד ואז את הוניל ובסוף העוגיה. החורף היא העונה האהובה עליכם? אממ לא.. אני אוהבת את כל העונות כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? הארון שלי מסודר לכל השנה הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? יאק שוקו.. נשאר מרק איך עבר עליכם החורף האחרון? קצת מדכא אתם הולכים עם גרביים עד הברך? כןןן אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? כןןןןןןן לסיכום, טיפ לחורף: אני שונאת כשרואים בחורף עונה עצובה.. מספיק טיפ?!

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifחורף../images/Emo99.gif

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו. שניים, אם אפשר. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה
מרק עגבניות או מרק בצל? בצל*__* גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית ענקיות של ארנבות מצמר. מכורבלים עם מישהו או לבד? עם מישהו כמובן. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? ברור:X הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: המ. כלום? ;[ הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: גשם
מטריה או כובע? כובע P: מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא חושבת;( לובשת כפפות? לפעמים.. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? סבתא תמיד צודק;] איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? שוקולד קודם, ואז ללקק את הקצפת, ואת הכי טוב לסוף העוגייה
החורף היא העונה האהובה עליכם? כן:) כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא:X הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו
איך עבר עליכם החורף האחרון? לא זוכרת;[ אתם הולכים עם גרביים עד הברך? כמובן אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? כמובן וכמובן לסיכום, טיפ לחורף: תאכלו קרמבואים והרבה. וגם שוקו. ולכו תקפצו בשלוליות ותתרטבו ויהיה לכם כיף

עונה

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה מרק עגבניות או מרק בצל?אף אחד.... גרביים או נעלי בית מצמר?נעלי בית מכורבלים עם מישהו או לבד?מכורבלים המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?לא הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:קור.... הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:פוך!! מטריה או כובע?כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא יודעת.... לובשת כפפות?לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?עוזרות... איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?קודים את הלמעלה ואז את הקרם ורק אז את הביסקוויט החורף היא העונה האהובה עליכם?לא כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?כן הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון?סביר אתם הולכים עם גרביים עד הברך?כן! אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?לא... לסיכום, טיפ לחורף:לא לצאת מהבית חצי ערומים חכו לקיץ ואז תתפרעו

..

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת למיטה. מרק עגבניות או מרק בצל? מרק עגבניות. גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצמר. מכורבלים עם מישהו או לבד? עם החתולה שלי
. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: טוב. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? מאוד אוהבת! הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: כשיורד גשם ויש אנשים ובע"ח שגרים ברחוב, אז זה עושה לי רע לחשוב עליהם
. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכול. מטריה או כובע? מטריה. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון. לובשת כפפות? לא. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? אף פעם לא ניסיתי. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מלמעלה. החורף היא העונה האהובה עליכם? בהחלט
. כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? כן, לפני יומיים
. הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו. איך עבר עליכם החורף האחרון? היה בסדר, עד פבואר =/. אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לא. אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא. לסיכום, טיפ לחורף:תיהנו ממנו... כי אח"כ בא הקיץ והוא גרוע.

noname202

New member
איכ חורף :)

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד? לבד, נראלי
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם, איכ אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כןן הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: הקור
הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הגשםם מטריה או כובע? מטריה מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? נכון D: לובשת כפפות? לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? תלוי איזה איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מלמעלה, בלי הביסקוויט החורף היא העונה האהובה עליכם?לא כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? מרק
המאכל האהוב עליי, גם בקיץ איך עבר עליכם החורף האחרון? חביב אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא לסיכום, טיפ לחורף: |הפולניה|לשים סוודר בשביל לא להתקרר|ספולניה| :)

R o n 2 5 6

New member
חורף../images/Emo99.gif

קרמבו או גלידה חמה?גלידה רגילה סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קולנוע מרק עגבניות או מרק בצל?מה קרה למרק עוף?! גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים S: מכורבלים עם מישהו או לבד?עם מישהי כמובן ^^ המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?מה אני ילדה בת 8?! הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:להיות חולה הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:תסתכלו 3 שורות למעלה. מטריה או כובע?מטריה. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא יודע
לובשת כפפות?לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?לא ניסיתי
איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?מלמעלה למטה,כמו כל בנאדם רגיל(?) החורף היא העונה האהובה עליכם?
כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא. הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו חם. איך עבר עליכם החורף האחרון?נחמד.אני חושב.. אתם הולכים עם גרביים עד הברך?לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?כן? לסיכום, טיפ לחורף:תמצאו מישהו/י להתרכבל איתו.מומלץ

avital141

New member
עונה

קרמבו או גלידה חמה?:קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? :סרט מרק עגבניות או מרק בצל?:עגבניות גרביים או נעלי בית מצמר?:גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד?:מכורבלים המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?לא הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:הצפות הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:הכל! מטריה או כובע?כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא נכון לובשת כפפות?לפעמים מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?עוזרות איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?קודם את הלמעלה ואז את העוגיה
החורף היא העונה האהובה עליכם?כן כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?כן הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון?פנאןן אתם הולכים עם גרביים עד הברך?לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?לא לסיכום, טיפ לחורף:תהנו ממנו ככל האפשר!

למעלה