אללה, שאלון חורף:)

אללה, שאלון חורף:)

קרמבו או גלידה חמה?
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?
מרק עגבניות או מרק בצל?
גרביים או נעלי בית מצמר?
מכורבלים עם מישהו או לבד?
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?
הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:
הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:
מטריה או כובע?
מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?
לובשת כפפות?
מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?
איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?
החורף היא העונה האהובה עליכם?
כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?
הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?
איך עבר עליכם החורף האחרון?
אתם הולכים עם גרביים עד הברך?
אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?
לסיכום, טיפ לחורף: הודגש באמצעות מדגישומטיק

זונע

New member
משעמם לי

קרמבו או גלידה חמה? גלידה! קרמבו זה למתחנגלים
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קולנוע מרק עגבניות או מרק בצל? אי אפשר להסתפק במרק עוף נורמלי? גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים...מה אני סבא. מכורבלים עם מישהו או לבד?
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: חרא אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כן, ואחר כך לשים גרביים כאלה ליד האח ולחכות לסנטה קלאוס. הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: את החורף!!!! הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: כשהוא נגמר מטריה או כובע? כן...מטריה. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? מה? לובשת כפפות? אמאשלך לובשת. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? למה השאלון הזה בלשון נקבה בכלל?! איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? לא אוכלים החורף היא העונה האהובה עליכם? לא כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו
איך עבר עליכם החורף האחרון? חרא! מחלות והכל אתם הולכים עם גרביים עד הברך? חחחחחחחחחחח לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא:| לסיכום, טיפ לחורף: לחכות לקיץ...

Snow fairy

New member
וווייייייי^^

קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה?! בחיים לא שמעתי על זה, אבל נשמע מגניב יותר מקרמבו:] סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה, ברור! [ואם יש כוס שוקו ביד, אפילו יותר טוב]. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות נראה לי, למרות שגם מרק בצל לא רע בכללD: גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים! מכורבלים עם מישהו או לבד? חח אני בטוחה שכולם פה היו מעדיפים להתכרבל עם עוד מישהו
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם:X אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? ברור! אבל בשנים האחרונות אני הולכת רק עם אולסטאר ואז נרטבת לי הגרב:[[ הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שממש קשה לצאת בבוקר מהמיטה/ מהמקלחת>: הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: פוך
מטריה או כובע? כובע. אני אף פעם לא הולכת עם מטריה מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון
לובשת כפפות? נופ [אני מניחה שזה כי אין לי] מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? פחח לא איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מפרידות את העוגיה מהקצפת והשוקולד, ואז אוכלים את הקצפת עם השוקולד ואז את העוגיה:] החורף היא העונה האהובה עליכם? אממ.. סתיו נראה לי כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? הארון שלי מעורבב גם וגם הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו!!^@%#@$# איך עבר עליכם החורף האחרון? בהצטננות;[[ אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לפעמים
אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא, הכי לא נוח ביקום לסיכום, טיפ לחורף: צלחת עם עוגיות, כוס שוקו, בתוך המיטה עם הפוך וסרט של טים בורטון- המפתח לחורף מושלם:] הודגש באמצעות מדגישומטיק

Angel On Earth

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

קרמבו או גלידה חמה?קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קולנוע מרק עגבניות או מרק בצל?מרק עגבניות גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד?עם מישהו
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?מאוד! הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:שאחרי הגשם הכל מתמלא בוץ וכולי מתלכלכת הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:כשיורד גשם מטריה או כובע?כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא נכון לובשת כפפות?לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?לא יודעת..אף פעם לא בדקתי.. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?מההתחלה
החורף היא העונה האהובה עליכם?כן! כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?כן,אבל חצי מהבגדים קטנים עליי =\ הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו
איך עבר עליכם החורף האחרון?לא זוכרת... אתם הולכים עם גרביים עד הברך?לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?לא לסיכום, טיפ לחורף:תשתוללו כשיורד גשם!צאו ותתחילו לרוץ!זה כיף

galileho

New member
אני

קרמבו או גלידה חמה?קרמבו=] סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קולנוע מרק עגבניות או מרק בצל?אפאחד מהם גרביים או נעלי בית מצמר?נעלי בית מצמר מכורבלים עם מישהו או לבד?ברור שעם מישהו המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם=] אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?ברור הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:אין תאמת הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:הכל מטריה או כובע?כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?נכון לובשת כפפות?לפעמים מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?נהה איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?קודם למעלה אח"כ ביסקוויט [וואי עשיתם לי חשק מטורף] החורף היא העונה האהובה עליכם?אכן כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא מסדרת כלום אז אתה הארון? הארון שלי הוא הריצפה שלי=] הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו שליטע!!1 איך עבר עליכם החורף האחרון?אחלה אתם הולכים עם גרביים עד הברך?לפעמים אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?לפעמים :p לסיכום, טיפ לחורף:תמיד תסתכלו על הריצפה כי אתם לא יודעים באיזה שלולית תדרכו !!! =]

B a m b o o k

New member
חורףחורףחורףחורףחורףחורף

קרמבו או גלידה חמה? גלידה רגילה סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה עם עוד כמה אנשים מרק עגבניות או מרק בצל? מרק עוף של סבתא גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד? עם מישהו
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם!!! אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? ברור! הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: כלום הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: גשם. קר. להתכרבל. בגדים ארוכים. מטריה או כובע? כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? אממ לא לובשת כפפות? כשצריך מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? אממ ישמצב איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? לא אוכלת החורף היא העונה האהובה עליכם? בוודאי
כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא... אבל יש פוך הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? מרק איך עבר עליכם החורף האחרון? אממ בנעימות רבה אתם הולכים עם גרביים עד הברך? יאפ
אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לפעמים לסיכום, טיפ לחורף: תתרטבו הרבה

mikmikonet

New member
חורףחורףחורף ../images/Emo99.gif

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו! ברור
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? תלוי במצברוח
מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות
גרביים או נעלי בית מצמר? שילוב של שניהם
מכורבלים עם מישהו או לבד? שוב, תלוי במצברוח
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גרררררררר
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? עשיתי את זה רק פעם אחת בחיים, היה די כייף
וקר... אבל משתלם.
הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: המחלות
הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: כל השאר!
מטריה או כובע? כל אחד מהם ליום אחר
מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון
לובשת כפפות? כשממש קר
מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? תה בעיקר. כל השאר, לא יודעת.
איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? רגיל. מלמעלה למטה, ואף פעם לא הבנתי את אלו שאוכלים הפוך
החורף היא העונה האהובה עליכם? בהחלט
כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? פחות או יותר, אבל אני צריכה לעבור עליו שוב...
הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו!
איך עבר עליכם החורף האחרון? יבש... אני מקווה שהחורף הזה יהיה יותר חורפי.
אתם הולכים עם גרביים עד הברך? כן! משוגעת על זה.
אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? זה לא.
לסיכום, טיפ לחורף: תנצלו כל רגע, ותשנו עם השמיכה הכי מחממת בעולם... כי זה תענוג

עונהה

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו:]] סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קולנוע מרק עגבניות או מרק בצל? לא עגבניות ולא בצל, טוב לי עם מרק עוף גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד? עם מישהו.. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:קור וגשם אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כןןן, ואז להשפריץ על אחרים חחחח הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שקר וצריך ללבוש מלא שכבות הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: שאפשר לישון הרבה?! מטריה או כובע? כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נראה לי שנכון לובשת כפפות? רק כשממש קר מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא ניסיתי :] איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מלמעלה עד למטה ואז זורקת את העוגייה החורף היא העונה האהובה עליכם? לאאאאאאא קיץ שליטה =] כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא, אני בהכחשה מוחלטת לגבי החורף, אני גם הולכת עם קצר הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוווקוווווו, בכל עונה של השנה איך עבר עליכם החורף האחרון? וואלה לא זוכרת אתם הולכים עם גרביים עד הברך? כן אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא הרבה לסיכום, טיפ לחורף: תתלבשו חם, ואל תחלו בשפעת

אני עונה ../images/Emo13.gif

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו. גלידה חמה..? איך עושים את זה? חחח סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות, יאמייי גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצמר :] מכורבלים עם מישהו או לבד? עם מישהו, אופקורס. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כן
הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שלשולים :-S הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: מה לא? גשם, שמיכות פוך, שוקו חם... מטריה או כובע? כובע. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? חחח תכלס נכון. לובשת כפפות? לא, אני לא אוהבת... מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? עוזרות, אבל דוחות. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? קודם את הקצפת, אחר כך את העוגייה. החורף היא העונה האהובה עליכם? בהחלט
כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? בערך... הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו. איך עבר עליכם החורף האחרון? מגעיל. הפעם הוא יהיה מעולה אני מקווה. אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? כןןן D: לסיכום, טיפ לחורף: תאכלו תפוזים, זה בריא.

Double U

New member
תשובותיי!

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו...מה זה גלידה חמה??!?!?!?! סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה. מרק עגבניות או מרק בצל? לא זה ולא זה. גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים. מכורבלים עם מישהו או לבד? :$ המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: אפצ'י אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? ממש לא. הדבר שאתה הכי שונא בחורף הוא: הצטננות, קור, רטיבות
הדבר שאתה הכי אוהב בחורף: שוקו חם
מטריה או כובע? כובע כזה שיוצא מהחולצה. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון, אבל זה עוד משהו לסחוב איתך ואם אתה מאבד הלך עליך. לובש כפפות? לא:| מה אתה חושב על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? כל מה שצריך כשמצוננים זה לשכב במיטה, עם נייר טואלט ולשתות תה או מרק חם. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? ציפוי, קצפת ואז ביסקוויט. החורף היא העונה האהובה עליכם? לא...אני מעדיף קיץ! כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? כן. הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו
איך עבר עליכם החורף האחרון? היה די בסדר. שנאתי את הימים שחזרתי הבייתה רטוב וספוג מים. אני לא צפוני או משהו, פשוט זה לא נעים! אתם הולכים עם גרביים עד הברך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש אבל ממש לא. אתם הולכים עם גרביים עד אצבעות? לא הבנתי את השאלה... לסיכום, טיפ לחורף: חורף, לך מכאן.

nse

New member
../images/Emo113.gif חורף ../images/Emo99.gif

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו!
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה
מרק עגבניות או מרק בצל? בצל
גרביים או נעלי בית מצמר? נעליבית! מכורבלים עם מישהו או לבד?
כמובן שעם מישהו המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?
עליתם עלי הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:
שומדבר! הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכול
מטריה או כובע? מטריה מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?
כנראה שכן לובשת כפפות? לא, עד שקר! מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? עוזרות איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? כל פעם זה משתנה החורף היא העונה האהובה עליכם? בוודאי!
כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? הוא מסודר ככה כבר מהחורף הקודם
הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו
איך עבר עליכם החורף האחרון? מצוין! אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לא.. אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?
כן! זה כלכך נעים! לסיכום, טיפ לחורף: כשיורד גשם, צאו החוצה [ורצוי בלי מטריה
]

noyy

New member
../images/Emo28.gifחורף!! ../images/Emo99.gif

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו, מה זה גלידה חמה סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה עם מישהוווו מרק עגבניות או מרק בצל? בצל גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד? מכורבלים
המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כןןן אבל רק כשאני עם מגפיים אני מעזה לדרוך עליהן, אחרת זה מרטיב את הגרביים גם ולא ונעים הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שצריך לדאוג למים חמים שעה לפני הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: לשמוע את הגשם בלילה מתחת לפוך
מטריה או כובע? מטריה מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? מה.. לובשת כפפות? בימים הממש קרים מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מתחילה עם הביסקוויט ואת השאר מעיפה החורף היא העונה האהובה עליכם? כן כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון? מצויין אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא, זה חריג מדיי לסיכום, טיפ לחורף: צאו החוצה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטרללהלהללהלהלה.

קרמבו או גלידה חמה?גלידה חמה?
אם כבר עוגה חמה
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?קולנועD: מרק עגבניות או מרק בצל?איכס גרביים או נעלי בית מצמר?נעלולי בית *__* מכורבלים עם מישהו או לבד?מישהו D:: המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם...שוקלד.....ררר
אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?לא, היום נכנסתי לשלולית ונרטבו לי הנעליים. הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:שלמרות הכל, לא משנה כמה גשם אני סופגת שאני הולכת הביתה, כמה קר בבצפר, אני לא חולה. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:גשם, גרביי ברך, שוקו חם, גשמים
מטריה או כובע?כלום P: מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?תלוי באיזה גשם
לובשת כפפות?בדר"כ לא, היידים שלי חמות
מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?הרבה זמן לא ניסיתי.... איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?לא אוכלים
החורף היא העונה האהובה עליכם?בהחלט *___* כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו גררר
איך עבר עליכם החורף האחרון?כאילו שנה שעברה? מממ....היה חם מידי לטעמי ;___; אבל היה לי שוקו 3> אתם הולכים עם גרביים עד הברך?בארורD:: אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?בטח *__* לסיכום, טיפ לחורף:בחיים אל תשכחו את המפתח והפלאפון בבית, ככה לא תאלצו לרדת לקיוסק להתקשר להורים ואז לחכות ליד הבית ולקפא. זה קרה לי היום XPPP

eladan1

New member
חורף...../images/Emo99.gif

קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?סרט מתחת לשמיכה מרק עגבניות או מרק בצל?עוף גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד?עם מישהו המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: כיף! אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?כן הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:שאי אפשר להיכנס לים הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:ריח אחרי גשם מטריה או כובע?מטריה מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא נכון לובשת כפפות?לפעמים מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?עוזרות אך מגעילות איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?לא אוכלת החורף היא העונה האהובה עליכם?כן :) כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?יאפ הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון?לא זוכרת :S אתם הולכים עם גרביים עד הברך?כן אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?כן לסיכום, טיפ לחורף: תיקחו מטריה!!

Under the GUN

New member
עונה

קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מרק עגבניות או מרק בצל? שונא מרק
גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד? עם מישהי המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? לא הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: הנהר שיש לי ליד הבית.. כאילו, כל הרחוב מוצף ואי אפשר לעבור.. סיוט הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: שוקו, שמיכה, מזגן, פלייסטיישן והשילוב של כולם מטריה או כובע? כובע מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון לובשת כפפות? לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? עוזרות איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? איכס.. יש לי טראומה מקרמבואים.. אני לא יכול לראות קרמבו החורף היא העונה האהובה עליכם? לא כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? כן הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון? מעפן אתם הולכים עם גרביים עד הברך? לא אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? לא לסיכום, טיפ לחורף: סרטים זה טוף!

פאק יו

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמכיה עם חברה מרק עגבניות או מרק בצל? אפשר מרק אחר ? גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד?מכורבלים עם מישהו המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: שלג אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? אוהב הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שום דבר הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: גשם ואם היה בארץ שלג אז שלג מטריה או כובע? שום דבר מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון לובשת כפפות? אף פעם מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? אה הא איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? לאט לאט ובזהירות החורף היא העונה האהובה עליכם? כע כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? אם היה לי בגדים הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון? בכייף אתם הולכים עם גרביים עד הברך? XD אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות? אה? לסיכום, טיפ לחורף: אין לי XD

linkintrance

New member
עונהה

קרמבו או גלידה חמה?קרמבו! סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?סרט מתח מרק עגבניות או מרק בצל?מרק עגבניות גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים מכורבלים עם מישהו או לבד?תלוי במצב המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:יש! אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?לא הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:שיש רחובות שיש מהים בהם של יותר מ-5 ס"מ(מה שקרה לי הבוקר) הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:את הקור מטריה או כובע?מטריה מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?נכון לובשת כפפות?לא מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?עוזרות איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?מלמעלה למטה...את העוגיה בסוף החורף היא העונה האהובה עליכם?כן כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו איך עבר עליכם החורף האחרון?מעולה אתם הולכים עם גרביים עד הברך?לפעמים אתם הולכים עם גרביים עם אצבעות?לפעמים לסיכום, טיפ לחורף:אין חח

למעלה