אללה סופ"ש

Simply Blonde

New member
אללה סופ"ש../images/Emo68.gif

איך אני מתרגשת סופסוף סופ"ש שמעו איזה שבוע סטלני לא למדתי לכ השבוע רציני לא הייתי בשום שיעור ראשון היה 'תהכתרה שני לא זוכרת מה היה בקיצור לא למדנו אה כן היה טיול יום שלישי סתם לא היו שיעורים יום רביעי גם כן. ויום חמישי שביתה איזה יופי
אה כן ומגיע לי מזל"ט/תתלחדשי עשיתי פירסינג
המפ שאלת השבוע בהשפעת היום בעד/נגד פירסים?

מזל"ט

תהני עם הפירסינג... וואלה סופ שבוע הגיע...איזה פנאן... אני דווקא בעד פירסינגים אבל תלוי איפה.. אהה ועוד משו ממש לא קשור..איך אני מוסיף פה חתימה?..(צרות של חדשים)

גליזה

New member
תלחץ על שם המשתמש שלך,

ואז עדכון העולם שלי-> כניסה לעולם שלי-> עוד על עצמי ויש שם מקום למילוי חתימה וזה
ואז כמובן שמור..^^'

אני נגד..

אני לא אוהבת את זה ואני לא חושבת על לעשות.. אבל מי שכן עושה זו כבר הבחירה שלו..ושיהיה לו בכייף..

gorck

New member
אישית נגד....אבל...

לכל אחד יש זכות לעשות עם הגוף שלא מה שהוא רוצה, בתנאי שהוא עושה את זה בראש צלול ובלי הצקות של אנשים... ושהוא ייקח את כל המשתנים במשוואה כדי להחליט

גליזה

New member
ליאורה, קבלי ת'שוס!../images/Emo3.gif

עאלק שוס
אתמול, קיבלתי כוויה מפיתה!!!!!!!!!!! את לא 'מבינה! שמתי אותה בטוסטר אובן שתתחמם ובטעות חיממתי אותה יותר מידי, אז כשהוצאתי אותה היא הייתה ממש רותחת. טוב, חיכיתי לי קצת ואז חשבתי לתומי שאפשר כבר לנגוס בה (הו, זו הייתה טעות
) ועכשיו יש לי כוויה ליד השפתיים

nemo the great

New member
XDDD ../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

את ענקית אין מה לדבר
.. וחבר שלי קיבל כוויה ממלחם!!.. איזה צחוקים..
עכשיו עברה הכוויה..

תגידו, זה רק אצלי או שתפוז ../images/Emo80.gif

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש איטי?

גליזה

New member
את גולשת בנטוויז'ן?

כי מסתבר שלאחרונה יש איטיות בנטוויז'ן באתר של תפוז.. וגם אם לא, נו..הוא כזה לפעמים

גליזה

New member
יכול להיות שלוא דווקא אצלם

אני חושבת שהעניין כבר הועבר לטיפול של הצוות הטכני..

מזל טוב ../images/Emo13.gif

אךך סופשבוע רגוע..בלי 3 אחים שנוסעים לשבתות רק אני, ההורים, 2 אחים קטנים..והמיטה!! D: בעד: זה יפה לפעמים נגד: זה די פוזואיסטי לפעמים משמע: אני לא בעד ולא נגד
ומה זה סופשבוע רגוע??? תגידי שבת שלום!!

Wild Eye Joker

New member
בעד בעד! ובעד קעקועים../images/Emo99.gif$%@~1!!

זה שקסי ביותר
אניווי היום בערב יומולדת לחברה שלי [אבל איו אני צריכה לחזור מוקדם...<_<]. היה היום מצחיקקק הייתי במרכז עם חברה והלכנו לחפש\לקנות כמה דברים והתחלנו לצחוק לאנשים בפרצוף וכאלה ממש לא שלטנו על עצמנו...היה ענק!

dark dumb

New member
מזל"ט! ../images/Emo85.gif

איפה עשית? היום יום הצבא האדום! חחח... אבא שלי ודוד שלי היו חיילים בצבא האדום, אז יש היום על האש!! ייש!!

dark dumb

New member
אה, ושאלה יומית... ../images/Emo85.gif

אני בעד פירסינגים וכאלה, בתנאי שזה כבר לא חוצה גבולות, אפשר להסתפק בכמה בודדים

Black Balloon

New member
נגד

אבל בעד קעקועים
[אבל בלי הגזמה!] אמ היום למדנו עד 11- שעתיים הסטוריה ותעודות. הממוצע שלי הוא 88.88!!! היא נתנה לי 79 בתנ"ך ומגיע לי 85. ביצ'. ;( טוב נו. וזהו. משעמם לי.

גליזה

New member
בעד כל עוד זה לא עלי

כאילו, חיה ותן לחיות נו
מה שכן, פירסינג זה יפה והכל, אבל אני פחדנית רצח
וגם, לא מתה על זה כשמדובר בגוף שלי.. אני רוצה לעשות חור שני למרות שאין לי עגילים!

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif בעד, למה לא :)

כל עוד זה לא בהגזמה.. יש אנשים שנוטים להגזים עם זה :) הממ. ההורים שלי קיבלו לשישבת אוטו לנסות בשביל אבא שלי, אז הם נסעו לאנשהו, לא יודעת לאן חחח ואני נשארתי בבית לבד לשישבת [אפילו שכוסאמוק, אולי הם חוזרים בערב היום..] אז החבר ישן אצלי, ואני צריכה כמו עבד (חחחח
) ללכת לישון יחסית מוקדם כי הוא קם מוקדם, ב7.. אז יציאה רצינית לא תהיה בקטנה! יש שביתה! (אמןאמןאמןאמןאמן) מחר כרגיל יש בערוץ 10 את הסדרות שאני מחכה להן כל השבוע- One Tree Hill & The O.C ואני נפגשת עם ילדה מהכתה שלי באנגלית כדי לגמור את הפרוייקט שלי על המוות של מרילין מונרו.. שאמור להיות שלנו, אבל היא קצת עצלנית.. גרר. זהו בעיקרון

למעלה