אלכס santaisr אלכס לא הצלחתי במסר הנה התמונה . אם מעניין .היא שלך. צ'י
צ ציקימינגו 22 New member 28/5/16 #1 אלכס santaisr אלכס לא הצלחתי במסר הנה התמונה . אם מעניין .היא שלך. צ'י
R rachelea New member 30/5/16 #3 האם נראה כאן סביבון? אם כן, אשמח לקבל האסימון. כתוב לי מה תבקש בעבורו. אם תרצה, תוכל לכתוב לי במסר.
R rachelea New member 30/5/16 #5 נכון !! איך לא ראיתי. גם הגיוני לאור הסמלים האחרים. אם כך, פחות מעניין אותי. תודה על שהארת את עיני.
R rachelea New member 30/5/16 #6 זיהוי הסימנים שבאסימון - השלם/י את החסר לאור הערתו של "גרשונוב" לגבי סימן אחד שבאסימון, אני מנסה לזהות את שאר הסימנים (הזיהוי ממגן דוד ימינה, בכיוון השעון): - מגן דוד (יהדות) - ?? - ?? - צלב (נצרות) - יין ויאנג (קשור לפילוסופיה הסינית) - סהר (איסלם) - ?? יש מי היכול להשלים את החסר?
זיהוי הסימנים שבאסימון - השלם/י את החסר לאור הערתו של "גרשונוב" לגבי סימן אחד שבאסימון, אני מנסה לזהות את שאר הסימנים (הזיהוי ממגן דוד ימינה, בכיוון השעון): - מגן דוד (יהדות) - ?? - ?? - צלב (נצרות) - יין ויאנג (קשור לפילוסופיה הסינית) - סהר (איסלם) - ?? יש מי היכול להשלים את החסר?
R rachelea New member 30/5/16 #7 כל כך הסתקרנתי, חיפשתי ומצאתי.... אלכס, תשקול שנית - מגן דוד (יהדות) - גלגל (בודהיזם) - אוֹם = מנטרה (הינדואיזם) - צלב (נצרות) - יין ויאנג (קשור לפילוסופיה הסינית) - סהר (איסלם) - חרבות (סיקים) עכשיו ברור שאין מדובר בסביבון. ולאלכס, נראה שהסביבון מתאים לאוסף שבידך שכן, יש בו איזכור ליהדות
כל כך הסתקרנתי, חיפשתי ומצאתי.... אלכס, תשקול שנית - מגן דוד (יהדות) - גלגל (בודהיזם) - אוֹם = מנטרה (הינדואיזם) - צלב (נצרות) - יין ויאנג (קשור לפילוסופיה הסינית) - סהר (איסלם) - חרבות (סיקים) עכשיו ברור שאין מדובר בסביבון. ולאלכס, נראה שהסביבון מתאים לאוסף שבידך שכן, יש בו איזכור ליהדות
S santaisr New member 30/5/16 #8 רחל, כל העולם הזה קשור ליהודים. איפה אין יהודים? בלתי אפשרי לאסוף הכל ..