אלכס פרגסון

אלכס פרגסון

אחרי הכישלון של מנצ'סטר בליגת האלופות, האם אתם חושבים שפרגי האגדי צריך לעזוב? עד שנת 2000 הוא היה קבלן תארים, מאז הוא רק מדרדר את הקבוצה. לדעתי מה שלא יקרה זה, והשיחרור של קין באים באיחור. פרגי היה צריך לעזוב את הקבוצה אחרי עונת הטריפל ולתת לה להמשיך להתקדם. כמו שאמרתי היום כבר למישהו אחר:יותר קשה לשמור על התואר מאשר להשיג אותו. אם פרגי היה חכם הוא היה נותן למישהו טוב ממנו לנצל את המשאבים הענקיים שהמועדון יכול לתת והם היו יכולים להמשיך להיות אימפריה.

Edgar Davids

New member
לדעתי כן..

מאמן חדש לא יזיק למנצ'סטר ולא חסרים מאמנים שיוציאו ממנה יותר כי לא חסר בה כשרון (רוני, רונאלדו וכו')

inko

New member
הגיע הזמן שיפרוש

או שייפטרו אותו,אני מאמין שהקבוצה תחזור להצליח,זה ייקח קצת זמן אבל היא תחזור רק שיחליפו שם פרגסון.

לא יודע מה מה אמרת למי

אבל "יותר קשה לשמור על התואר מאשר להשיג אותו" אמר טריפל אייץ לגולדברג אחרי שהפסיד לו את התואר.
ובקשר לפרגסון, הוא צריך לראות מה הולך להיות עם הקבוצה, אם הוא חושב שהוא יכול לבנות קבוצה חדשה עם מה שנותנים לו הגלייזרים, אז הוא צריך להישאר ולנסות לבנות אותה מחדש, כמובן שזה עבודה מאוד קשה והוא צריך לדעת את זה. אם הוא רואה שאי אפשר לשנות הרבה דברים, אז שיפנה את המקום. אני נגד התפטרות, ואני באמת חושב שהוא לא צריך לעשות את זה, סך הכול יש לו שחקנים שמעריכים אותו, שחקנים שהוא הביא והם דיי טובים, רק צריך לאזן את הקבוצה.

nir2107

New member
אני לא מבין את פרגוסון

היה לו פאקינג טרבל. אין יותר לפרוש בשיא מזה. והוא התעקש ונשאר, ונדפק. מצידי שיירד עם מנצ'סטר ליגה השנה.

למעלה