אלכוהול

נרקי

New member
אלכוהול../images/Emo99.gif

סתם שאלות אלכוהול... מי שלא שותה.. שלא יענה
כמה פעמים בשבוע אתם שותים אלכוהול?
מה אתם הכי אוהבים לשתות?
אוהבים להשתכר?
באיזה גיל התחלתם לשתות?
איזה בירה אהובה עליכם?
יין אדום או יין לבן? זהו
<גראפס>

סופה10

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo13.gif

ואם אני בערך שותה....? אני הכי אוהבת שמפניה ופעם שתיתי בגלל שהאקס רצה שאנסה וודקה עם קולה... מעולם לא יצא לי להישתכר והתחלתי ממש לשתות בקטנה בגיל 26 לא אוהבת בירות לא שטעמתי את כולן רק אחת אצל אבא שלי ולא טעים מה ההבדל בין יין לבן לאדום? מה זה יין יבש בכלל?

../images/Emo48.gif

כמה פעמים בשבוע אתם שותים אלכוהול? pam hayeti shota harba hayom cvar lo מה אתם הכי אוהבים לשתות? ahavti vodka hyom mamsh lo rak yayen ve gam ze lo mamsh אוהבים להשתכר? pam ahavti meod hayom ze lo medaber elay באיזה גיל התחלתם לשתות? hamashche hrishon sheli haya begil 14 ani hoshevet איזה בירה אהובה עליכם? lo ohevet aval... me chevan she ani hehlateti she ani lo shota yoter ki ze lo bari az ani mitpasheret al bira ki ze tov le darki he sheten ve yayen ki ze tov la lev יין אדום או יין לבן? lavan yoter taeim adom yoter bari mekava she hevantem hacol.... halcti le tayel......

אל תשאלי... אני אומרת לך

יבוא יום והמחשב יתחיל לדבר... הוא נבה ונדלק מתי שבא לו, עכשיו הוא גם לא מוכן לכתוב בעיברית יותר......

vanna

New member
אלכוהול../images/Emo99.gif

כמה פעמים בשבוע אתם שותים אלכוהול? לא קבוע אין שיוצא.. אתמול שתיתיי מה אתם הכי אוהבים לשתות? בחרה יין קוקטלים אוהבים להשתכר? אני חייבת את זה לעצמי
באיזה גיל התחלתם לשתות? 13 או 14 כזה איזה בירה אהובה עליכם? איזה לאא יין אדום או יין לבן? אדום או לבן תלוי במצב רוח

אני אוהבת אלכוהול

כמה פעמים בשבוע אתם שותים אלכוהול? בעיקרון פעם אחת רק שאני יוצאת וגם זה לךא קורה כל שבוע... מה אתם הכי אוהבים לשתות? בירה אוהבים להשתכר? לא השתכרתי אף פעם אז אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה - מצד שני לא נראה לי שזה כיף באיזה גיל התחלתם לשתות? וואלה לא זוכרת, נראה לי בצבא איזה בירה אהובה עליכם? טובורוג, לף בלונד יין אדום או יין לבן? ברור ש- לבן!!!!!

אני

סתם שאלות אלכוהול... מי שלא שותה.. שלא יענה כמה פעמים בשבוע אתם שותים אלכוהול? לא הרבה, כשרוצים ראש טוב עם החברים מה אתם הכי אוהבים לשתות? ממש משתנה, כוסית יין טובה או איזה ליקר אוהבים להשתכר? את האמת אף פעם לא השתכרתי, במקרה הכי גרוע נרדמתי :) באיזה גיל התחלתם לשתות? מספרים עליי סיפורים משהייתי ילדה קטנה :) איזה בירה אהובה עליכם? משתנה, לף בראוןן כרגע אבל יש עוד ואשמח להמלצות יין אדום או יין לבן? אדום אדום ושוב פעם אדום

extream

New member
עונה

כמה פעמים בשבוע אתם שותים אלכוהול? כמעט כל יום מה אתם הכי אוהבים לשתות? בירה אוהבים להשתכר? לא באיזה גיל התחלתם לשתות? לא זוכר אבל מוקדם כיתה ז אני חושב היינו עושים מסיבות שתיה איזה בירה אהובה עליכם? גולדסטאר יין אדום או יין לבן? אדום עדיף מרלו

למעלה