אלכוהול/רגיעון

דנה אא

New member
זה מה שהתכוונתי../images/Emo48.gif

לא ממש להשתכר, אבל איזה כוס בריאה...

דש1דש

New member
אין שום סיבה שזה יפריע!!!!

הביצית כבר מוכנה, הרחם מוכנה, ההורמונים נכונים - האלכוהול לא יכול להגיע או להשפיע! מצד שני - את רגועה ומאושרת יותר - אז למה לא?! הרי יש כל כך הרבה הריונות לא רצויים שהתחילו בלילה של שכרות.... אחרי שההריון יתחיל (משבוע אחרי הביוץ) אני אישית לא בעד שתיה, סיגריות או תרופות - אבל עד אז - מה שלא נשאר בגוף - ויעשה לך טוב - לכי על זה!

דשדש

את בטוחה שאלכוהול לא יכול להשפיע על ביצית ו/או ביצית מופרית עד להשרשה? אני מאוד אשמח לדעת אם זה אכן נכון. אני שותה לפעמים (כוס או שתיים של יין אדום), בשבועיים שלפני ההזרעה, אבל אני לא עושה את זה לגמרי בראש שקט, כי אני חוששת שזה יכול להשפיע גם על הביצית המתפתחת. בדיוק התכוונתי לכתוב שאלה בנושא הזה בפורום מומחים, ואז ראיתי את ההודעה שלך.

דש1דש

New member
תראי - הביצית כבר מושלמת

ובשלה - והיא עדין לא התחברה בחזרה לגוף - שזה קורה רק כמה ימים אחרי הביוץ - ככה שהיא FREE AGENT בגוף - אין לה קשר למחזור הדם שלך - לכן לא חושבת שמשהו שתעשי יכול להשפיע עליה.....

האם גם בזמן שהיא מתפתחת

האם גם בזמן שהביציות מתפתחת הן FREE AGENT ולא מחוברת לגוף או שמא בימים שהן מתפתחות הן כן יכולות להיות מושפעת מאלכוהול? או שמא הביציות כבר מוכנות וזה רק הזקיקים שגדלים? וסליחה שאני שואלת, אבל איך את יודעת? האם זו הנחה שלך, או ששמעת או קראת במקור אחר?

דש1דש

New member
במם ההתפתחות

אני לא מוכנה להמר - מצד אחד - הגנטיקה כבר הוחלטה מראש - כשעוד הית ברחם אימך, אבל יכול ליהיות שחומרים שאנחנו מכניסות לגוף כן ישפיעו על ההתפתחות שלה - לא חושבת שמישהו יודע - כי ההורמונים כן עובדים עליה - אבל מהביוץ היא בעצם נעה חופשית עי השערות - נפגשת בזרע (בתקווה רבה) ומתחלקת - הכל לפי מה שכבר יש בתוכה - ולכן לא חושבת שאנחנו יכולות להשפיע עליה. חומרים שכן נספגים בגוךף עלולים ליהיוץ בעיתיים לרירית הרחם שכן עוד גדלה - אולי - אבל לא לביצית. בקיצור? לסמים לא היתי מתקרבת - אבל יין אדום (או לבן) לא נראה לי בעיתי כלל. זה ההגיון שלי.....

למעלה