אלכוהול/רגיעון

פקאנית

New member
אלכוהול/רגיעון

קראתי פה כמה פעמים שיש בנות שלקחו רגיעון או השתכרו קצת לפני הזרעה/הפריה...ואפילו אמרו שזה עזר....האם זה לא פוגע בטיפול? האם זה באמת עוזר? כי חברה סיפרה לי(גם לה לקח הרבה זמן להביא ילד) שביום שהיא נקלטה היא שתתה וזה גרם לה להיות קצת ב"היי" ופחות לחוצה... מה דעתכן?

פקאנית

New member
באותה הזדמנות-עוד שאלח

איך אני יכולה לעקוב אחרי התגובות שלי והביוץ שלי לפני הזרעה? אני כרגע עם נוגון ודקא במקביל לפני הזרעה, בבדיקה אחרונה לפני שבוע נראו 2 זקיקים בגודל 10 /רירית=3/ ואז התחלתי במנוגון...איך אני יכולה לדעת שהרופא לא יקרא להזרעה אחרי ביוץ? באותה בדיקה הוא אמר שהדיכוי עובד, ואולי עכשיו אחרי שבוע היה ביוץ...אני לגמרי מבולבלת ומפחדת לאבד עוד חודש...

i p e r e t z

New member
../images/Emo140.gifהיי מתוקה

הרופא מרדים אמר לי שלא כדאי לקחת לפני הזרעה/הפרייה רגיעון למרות הקושי בכך להשתכר לא שמעתי על כך נשמע מוגזם ותמוה אלכוהול לפני ניתוח לא נראה לי... ובקשר לשאלה השנייה : אין מצב שהיה ביוץ כל עוד לא הפסקת את הדקא והזרקת כוריגון... רק ברגע שאת מפסיקה את הדקא ומזריקה כוריגון אז תוך 34 -38שעות בערך מתרחש הביוץ . מקווה שהצלחתי להסביר לך בכל מקרה המון בהצלחה ענבל

נועם@בת

New member
אם קיבלת דיכוי, יש סיכוי קלוש לביוץ

כדי לבייץ תצטרכי לקבל כוריגון. חוצמזה הרוםא עושה לך מעקב זקיקים כל הזמן. לגבי אלכוהול נא לא להסחף
, לא היו כאן הרבה נשים שהשתכרו לפני הזרעה/החזרה. היתה כאן אחת וזה רחוק ממדגם מייצג. אלכוהול לא ממש מומלץ יחד עם ההורמונים ובטח לא לפני הרדמה. את הרגיעון אני לא מכירה אז לא יכולה להתייחס. אני יכולה להמליץ בפה מלא על רסקיו רמדי. בהצלחה נועם

rachel10

New member
לדעתי חכם להימנע משתיית אלכוהול אם

כי זה עשוי לעזור. לגבי רגיעון אין לי מושג. כדאי למצוא דרך אחרת טבעית יותר להירגעות. הרי את ממש צריכה את זה גם אחרי ההפריה בשלב של ההמתנה לבטא... בהצלחה
רייצ'ל

דנה אא

New member
../images/Emo48.gifלי יש רעיון של שתיית יין אדום

ביום של החזרת העוברים. הבנתי שיין אדום מסייע לפוריות. אשמח לכל שיתוף וחוות דעת בנושא

דנה אא

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif יין אדום ביום ההחזר

מה דעתכן? יש עוד מצטרפות? חוששת להיות הפסיכית היחידה שתגיע שתויה להחזרה, אבל אם יהיו עוד, זו כבר תהיה מודה...

מם 1971

New member
בהתחשב בזה שההחזרות בשעה 10:00

בבוקר יש לי קצת קושי להשתכר וזאת למרות חיבתי לכוס יין טוב. בנוסף, כמו שנועם ציינה , מכל מאות ההצלחות שהפורום חווה, רק אחת ציינה כי היא השתכרה ביום ההחזרה, כך שבוודאי מבחינה סטטיסטית זה לא נתון נורא מרשים. מה שלא יהיה - לחיים

טוליקי

New member
גם אני לא מפסיקה לחשוב על זה

אבל קצת מפחיד אותי להשתכר (הרי בכל מקום כתוב שזה רעל לעובר) כתבתי פה הודעה די דומה לשלך וקיבלתי הרבה מסרים מבנות שנקלטו דווקא בטיפול שהם היו מאוד לחוצות בו אז אני באמת לא יודעת העניין הוא שיש גם את המחקר הזה של ההיפנוזה עם אחוזי הצלחה מאוד גבוהים חשבתי לעשות מדיטציות לפני ואחרי ההחזרה ויש גם את ההמלצה של ZIZIUB שאני מתכוונת להשתמש בה בהחזרה הבאה

גם לי יש המלצה ../images/Emo79.gif

לא יודעת אם זה אפשרי..... לקחת ווקמן ליום ההחזרה ובו מנגינות נעימות ומרגיעות ולפני ההחזרה ובזמן ההחזרה לנסות להתרווח ולהרגע עד כמה שאפשר ולחשוב על הרחם שמקבלת את העוברים הטריים והיפים (אנסה את זה על עצמי ואדווח לכן איך היה). כדאי להמשיך עם זה גם בימים שלאחר ההחזרה לפחות 15 דקות ביום. זה די דומה לשיטת ההיפנוזה

טוליקי

New member
רעיון מצויין ../images/Emo45.gif

האמת היא שהיום של ההחזרה שלי באמת היה מאוד רחוק מרגוע הרופא שלי היה בחו"ל והחזיר לי רופא אחר שאני לא מכירה ונלחצתי מזה (הרופא שלי אדם מקסים וחייכן ואני כלכך סומכת עליו) וחוץ מזה היה שם איזה מקרה חירום והיה איחור של שעות ובכל השעות האלה ישבו הרבה זוגות עצבניים בחדר ההמתנה שרבו עם האחיות + זוג שבא עם שני הילדים הקטנים והמופרעים שלו שעשו בלאגנים (ועיצבנו את האחיות עוד יותר) והבעל שלי היה עצבני (כי הוא חיכה הרבה שעות והיה רעב)והתעקש לריב איתי וכולי וכולי הפעם הרופא שלי יעשה את ההחזרה ואם יהיה עוד פעם מקרה חירום אני יקנה לי בקבוק יין אדום וזהו

נועם@בת

New member
בבית חולים בני ציון יש מוזיקה

האחות מירי שמה מוזיקה מרגיעה. חוויתי שם מדיטציה מדהימה, אבל הריון לא יצא מזה
. נועם

"עצות סבתא" ממרוקו ../images/Emo3.gif

באחד הטיפולים הקודמים, חבר של בעלי אמר שאמא שלו ביקשה שאבוא אליה ביום של הביוץ. באנו לשם (אנשים מאוד חמים ונחמדים) והיא נתנה לי לשתות חצי כוס קוניאק עם זעפרן בתוכו
היה ממש מגעיל, אבל הרגשתי חום גדול בכל הגוף (שימו לב שענין חימום הגוף/רחם חוזר בהרבה טיפולים עממיים) באותו טיפול באמת נקלטתי להריון
סתם סיפור

datchi2

New member
ביום ההחזרה שתיתי יין...

אתמול שתיתי כוס של יין אדום זה מרגיע אבל בבוקר שוב במתח נוראי יש לי עוד ארבעה ימים עד הבטא נראה לי אני כבר מתחילה להיגנב. אבל ניראה לי שלא כדאי להפוך את עינין היין להרגל כי בכל זאת זה אלכוהול ואלכוהול לכשעצמו הוא סם מסוכן מאוד!!!

נעמה122

New member
../images/Emo32.gif שאלה לא קשורה...

אני 12 יום אחרי הזרעה. החל מיום 8 אחרי יש דימומים קלים מאד (חומים), לסירוגין. בדיקות שתן שליליות. לבדיקות דם היום איחרתי (לא הצלחתי לצאת מהעבודה עד 9). מחר אין סיכוי שאני אוכל להשתחרר מהעבודה בשביל בדיקת דם. הרופא במילואים. עד יום רביעי. בקיצור - אני יודעת שזה לא זה, אבל מה עם המחזור? ממתי להתחיל את הספירה החדשה? חוץ מזה, פיתאום נראה לי שאנחנו מורחים זמן עם ההזרעות האלה.

דש1דש

New member
למה לא זה?

את מספידה מהר מידי...... דימומים חומים דוקא נשמע אופטימי (דימום של השתרשות) 12 יום מIUI לא צריך עדין ליהיות דימום ויסתי. בדיקה שלילית? בהריון הקודם ביום 14 עם בטא בדם של 36 היה לי שלילי בדיקת שתן (ההגדרה שלי היתה שבאור יום, בפזילה בעין ימין ועצימת שמאול - על רגל אחת - אפשר היה לראות צל צילו של קו נוסף - בבדיקה שאמורה להראות 4 ימים לפני אחור אצל חלק מהנשים) בקיצור - בדיקת דם - אם לא מחר - מחרתיים. ותמשיכי לקוות - יש סיכוי עדין!!!!

נועם@בת

New member
לאן את ממהרת?

בדיקת שתן בשלב הזה עדיין לא מספיק מהימנה. דימומים חומים און אנד אוף ממש לא אומרים כלום. ביום רביעי תעשי בדיקת דם ואז תתמודדי עם המציאות לא עם ספקולציות. מריחת זמן זאת תחושה מוכרת, אבל אני מכירה עשרות תינוקות שנולדו מהזרעות, כך שיש לבדוק את המקרה לגופו, לא רק על סמך תחושות. מתפללת בשבילך להכי טוב שיש
. נועם

מם 1971

New member
מצטערת ../images/Emo24.gif

הבטא אכן שלילית ולכן אין טעם להמשיך עם התמיכה. מחבקת חזק

למעלה