אלכוהול - נגד\בעד

אלכוהול - נגד\בעד

האם אתם בעד לשתות אלכוהול ? או נגד איזה משקה אלכוהולי אתם הכי אוהבים ? בירה\יין\וודקה\וויסקי\רום וכו'..

FartherAway

New member
נגד לגמרי ../images/Emo9.gif

פעם גם הייתי ממש מתעצבן על אנשים כשהם היו שותים והיה ממש מוריד את הערך שלהם בעיניי, למרות שאין לזה ממש סיבה
עכשיו לא אכפת לי, שיעשו מה שבא להם, החיים שלהם
אבל זה עדיין מוריד את הערך שלהם בעיניי XD

nse

New member
נגד ../images/Emo4.gif

חוץ מקידוש בשבת אני לא נוגעת באלכוהול

noyy

New member
../images/Emo28.gifבעד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

והרגע סיימתי בקבוק וודקה. סתם נו, לא אכפת לי מה אחרים עושים עם עצמם ושכל אחד יעשה מה שבא לו. באופן אישי אני לא שותה (ולא מעשנת)

חצילע

New member
אוקיי, זה תלוי.

פעם הייתי ממש נגד אלכוהול. היום כזה, כבר לא ממש אכפת לי. אני לא מהאנשים שישתו בטיול שנתי כי אני חושבת שזה ממש ממש פוזה. ואני גם לא שותה הרבה בכלליות. אבל כשזה עם חברים וכאלה לא אכפת לי.

זונע

New member
שוב, שאלה מפגרת לדעתי

שכל אחד שיעשה מה שטוב לו, אבל לדעתי להגיד "יאללה אני שותה בריזר אני כזה מלך" זה פוזה. אני לא ממש אוהב לשתות מהסיבה הפשוטה שזה די מגעיל, אבל לפעמים איזה ייגר או וודקה מחממים את הגוף כשממש קר...

זונע

New member
נכון, הוא עושה בדיוק להיפך

אבל נגיד אתה בחוץ וקר לך בטירוף ישר אחרי שאתה שותה, חם לך כל כךךךךךך לאיזה חמש דקות וזה הכי כיף בעולם. זה שווה את הטעם המגעיל של הוודקה

R o n 2 5 6

New member
ניטראלי

אין לי בעיה עם אנשים ששוטים.שכל אחד יעשה מה שבראש שלו,רק שיהיה מודע לדברים שיכולים לקרות. אני שוטה לעיתים רחוקות בירה,או יין בארוחות משפחתיות.אני אוהב את זה,אבל אני יודע מתי להפסיק.שוב,זה לא בשביל הפוזה(מה שקורה עם רוב האנשים ששותים),זה כי זה טעים.

Double U

New member
נגד התמכרות לאלכוהול

כלומר, שתייה בלתי מבוקרת. אני חושב שאלכוהול זה חלק מהמסורת היהודית, ולכן אין בעיה לשתות אותו. אבל, כל דבר במידה!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif לא אכפת לי,

מדי פעם זה יכול להיות נחמד.. ועד עכשיו טעמתי רק יין ובירה. יין זה מגעיל, בירה אם זה בשלוקים קטנים זה נחמד. אני נגד לשתות אם זה לא טעים לך, זה סתם פוזה וזה לא מרשים במילא את האנשים הנכונים.

Under the GUN

New member
בעד

אני לא בעד להתמכר לאלכוהול, אני בעד לשתות כל שבועיים-שלוש הכי טעים זה בריזר

galileho

New member
איזה מעתיקן ! P:

והמממ בעד לגמרי. זה כל כך טוב ובעיקרון אני אוהבת את הרוב אבל רום לא והכי הכי בירה קורונה או טובורג [כן אני אוהבת בירה זולה של מכולת תהרגו אותי :'( )

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאממ בערך בעד

למרות שיש לי נסיון רע עם אלכוהול
לא להתמכר וזה, לשתות מדי פעם זה נחמד, משחרר ומעלה ת'מצברוח כשמשעמם תגידו שיש משהו יותר מצחיק מאנשים מסטולים XD היציאות, הנפילות, הצחוק\בכי בלי סיבה, הנסיון ללכת בקו ישר ולהתפרק על הצעד השני

GaluP

New member
בעד

כמובן שלא בעד התמכרות לאלכוהול, אבל לא רואה סיבה שלא לשתות קצת מדי פעם. בריזר אננס הכי טעים
ואני גם ממש אוהבת את השוקולדים עם האלכוהול בפנים..

Double U

New member
השוקולד עם האלכוהול זה מעולה!

הכי טעים בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה