אלכוהול לחתונה

אלכוהול לחתונה

שלום לכולם,
אחי מתחתן בקרוב והוא החליט לקנות את האלכוהול תוצרת חוץ בעצמו, שכן האולם מספק רק אלכוהול מקומי, והתוספת לאלכוהול תוצרת חוץ נראית לו יקרה מדי.
אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי להרכיב רשימה של האלכוהול המומלץ לאירוע, מדובר ב200 מוזמנים, רובם אינם צעירים אלא משפחה והרוב לא שותים. התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח.
כמו כן, אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי היכן לרכוש את האלכוהול באיזור ירושלים וכיצד כדאי לי לסמן את הבקבוקים לאירוע.

תודה מראש!

WineSpirits

New member
שיהיה במזל טוב

לדעתי, ראשית יש לקחת בחשבון את כמות הצעירים באירוע. אם מדובר, מתוך ה 200 מוזמנים, בכ-50 אורחים "צעירים" (גם צעירים ברוחם ובנפשם ניתן לקחת בחשבון) אז תקציב של 2000 שח הוא גבוה מידי.

את האלכוהול ניתן לחלק מיד לאחר החופה- 1-2 בקבוקי אלכוהול על שולחנות האורחים. "אורח-ברמן" שהחתן/הכלה סומכים על כישוריו יכול לעשות זאת. כל שאר הבקבוקים ישארו מתחת לשולחן של האורח וכשבקבוק נגמר באחד השולחנות, האורח-ברמן מחליף אותו בבקבוק מלא ולוקח אליו את הריק לפיקוח המלאי.

בנוסף, ניתן להשאיר מספר בקבוקים בבר ולפי אותה השיטה לאסוף את הריקים ולהחליף במלאים לאורך הערב.

אני מציע שבתהליך הזה ישתתף אורח אחד, כדי שהדבר לא יצור בלבול ובזבוז מיותר.

לגביי סוגי המשקאות, בהנחה ששרי אריסון לא מוזמנת לאירוע ומדובר באורחים "עממיים" יותר- וודקה פרימיום (סטולי גולד/ קטל וואן וכו'...), וודקה בטעמים (טרי אוליבס/ ואן גוך למיניהם...), וויסקי (בלק לייבל/ בלק בוש...) יכולים להיות אחלה משקאות על השולחנות. ברחבה אפשר למזוג משקאות קלילים יותר כמו פיג' וחבריו.

בהצלחה

תודה על התגובה

אני בעיקר צריכה עזרה בלהרכיב רשימה ספציפית וכמויות, כי אני לא יודעת להעריך כמה בקבוקים ומאיזה סוג יש לקנות לאירוע.
כרגע התכנון הוא פשוט לסמן את כל הבקבוקים במספרים ולתת אותם לבר ובסוף הערב לקחת את הבקבוקים הריקים, הפתוחים והמלאים שנשארו.

למעלה