אלי! הנה מה שהיה במערבי לנוער...
ס סקייטר גירל New member 28/1/04 #3 תודה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ס סקייטר גירל New member 28/1/04 #5 שלי מאוהבתב אלי../images/Emo35.gif חחח אני דווקא לא ממש אוהבת אותו....
ס סקייטר גירל New member 28/1/04 #7 הוא בלה...אני לא אוהבת אותו כ''כ ואםכ בר...דב מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליו הוא כזה כזה כזה...בלה!!!
הוא בלה...אני לא אוהבת אותו כ''כ ואםכ בר...דב מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליו הוא כזה כזה כזה...בלה!!!
ס סקייטר גירל New member 28/1/04 #11 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif נדבר כבר מחר במפגש...אני מניחה שלס גם את באה [ניסיון עלוב לדבר כמו אבי חחחח] נדבקתי לזה יש לי חברה ששמה שלי ואני מעכשיו קוראת לה שלס חחח אני מושפעת...חיחי
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif נדבר כבר מחר במפגש...אני מניחה שלס גם את באה [ניסיון עלוב לדבר כמו אבי חחחח] נדבקתי לזה יש לי חברה ששמה שלי ואני מעכשיו קוראת לה שלס חחח אני מושפעת...חיחי
ל לוּבּה New member 29/1/04 #13 ../images/Emo6.gifאני אוהבת כשהוא קורא לי שלס.. וכן אני באה רוב הסיכויים שכן.. אבל מצד שני.. יש לי תמזל הרע הזה שאוהב לתקוף אותי אני באה עם עוד 3 חברות...
../images/Emo6.gifאני אוהבת כשהוא קורא לי שלס.. וכן אני באה רוב הסיכויים שכן.. אבל מצד שני.. יש לי תמזל הרע הזה שאוהב לתקוף אותי אני באה עם עוד 3 חברות...