אלי תתקשר אלי דחוף!!!

אלי פלס

New member
חכמים - היזהרו בדבריכם!

יוסי, אני מחזיק ממך אדם חכם ולכן אני מפנה אליך את הכותרת. הפגנה נגד החרדים? אפשר לחשוב שכל מאות האלפים החרדים יצאו ושרפו כעת את הסטודיו. אני לא בירושלים ולכן לא אוכל להגיע... היות שאני מחובר לרשת אני גם לא ממש יכול להתקשר. בכל מקרה, תודה. רק להבא, מומלץ לשרשר הודעות ולא לגרום להצפה מיותרת.

avely

New member
כן אבל

מה שניראה לי שהוא היתכוון זה להפגנה נגד החרדים שמפגינים במקום בשעה זו ללא ספק אילו היתי באיזור ירושלים היתי נענה לקריאה הלגיטימית להפגין

טוב לראות אותךאדם עסוק

אהלן אלי.טוב לראות את שמך מתנוסס כאן...(אדם עסוק...)ברכות חמות... ולמרות זאת כבודו במקומו מונח...בן איש חי בן איש חייל רב פעלים מקבציאל...מיום שראיתיך בבית הנבחרים לא זכיתי לראות פני כבודו...אבל נחמד לי מאוד לכתוב פה.(וברכות לתפוז...-מי שברך....הוא יברך את תפוז ובני ביתו...מלכא דעלמא יברך אותו...וכו וכו..ויזכו להמשיך בקידוש שם שמיים ברבים(שמיים עם או בלי אלוהים)...ויאמר לכל המפריעים "תצא בחוץ" או "בתרויס" בלשון אחינו בני ארצות אשכנז (והמבין יבין...)ולא אמשיך להלאות את כבודו... בברכת התורה יהודהלוי

avely

New member
חנות וידאו נישרפה בידי נבלות

איזה הגזמות לא חנות פורנו ולא נעליים בסה"כ חנות לצרכי ווידאו שמוכרת גם סרטי ויסי די למחשב ולא פורנו דבר שני שמדובר על סיכסוכים בעולם החרדי הם יודעים להסתיר את זה ולכבס את הכביסה המלוכלכת בבית אבל עם החלונים זה הולך אצליהם רק באלימות סיבה למסיבה יש למשועוממים מגאולה - משהוא אקשן מעניין בחיים שלהם עלובים מאוסים

אלי פלס

New member
הודעה לדוגמא (שלילית)

מה ההתלהמות הזו? אני לא מוחק את ההודעה כי אני מעדיף שלא לצנזר אצלי בפורום אבל בשביל מה זה טוב?

avely

New member
הבהרה

ממה "נפגעת" מהביטוי נבלות? כי חוץ ממנו הכל אמת לאמיתה דבר שני לכך בדיוק התכוונתי בהודעה הראשונה שלי בפורום של דתיים אפשר חופשי להתלהם ןלכנות את החלונים שהם ניראים כמו נאציים לידיעתך חופש הביטוי אינו חד כיווני וחוץ מזה חשבתי שאני כחוזר בשאלה יכול להרגיש "בבית" או אולי טעיתי כל טוב

אלי פלס

New member
לא נפגעתי אבל...

"בחיים שלהם עלובים מאוסים" - אני מצפה מאדם חופשי וחושב להבין שלא כולם כמוהו. לא כולם מאמינים במה שאתה מאמין. אני כבר הצלחתי להבין את זה... העובדה שבפורום של דתיים ניתנת האפשרות להתלהם אינה אומרת שגם אנחנו צריכים להתנהג כך. בדיוק כפי שאני לא מקבל את התירוץ של "הערבים הורגים ילדים אז גם אנחנו נהרוג להם ילדים". נכון. חופש הביטוי אינו חד כיווני אבל אין מקום להשמצות ללא בסיס. אם יש לך משהו מנומק לומר, אשמח מאוד אם תאמר זאת. אתה יוצא בשאלה? אני שמח לשמוע את זה. אני רק מקווה שעבורך היציאה לא הייתה יציאה לגמרי מהתנהגות נורמטיבית אנושית. אתה מוזמן להרגיש בבית אך אם זאת לכבד את רוח המקום. ועכשיו, בטון שונה, לא עשינו עדיין היכרות. אז, שלום לך, תחלוץ נעליים, יש משמאלך פינת קפה... אולי תספר לנו על עצמך?

avely

New member
הבהרה נוספת

ראשית לאותם עלובים מאוסים התכוונתי בדברי לאותם חרדים שהשתתפו בשריפת החנות בבר אילן אם כי אני מאמין שכולם תמכו בהתפרעויות כולל הרבנים כתושב גאולה לשעבר אני מכיר את הסיפור מקרוב וזעמי הוא רב לאחר שבעל החנות נאלץ ללכת לראשי העדה החרדית ולבקש מהם מחילה על מעשהו ואף פירסם מודעת סילחה בפתח החנות לא עזר לו כלום הם פשוט לא רוצים אותו יותר בשכונה אוקי להבא אשתדל להתבטות פחות בחריפות על עצמי אספר בהזדמנות אחרת

אלי פלס

New member
אני שמח...

אני שמח לראות שאתה מקבל בהבנה... אשמח לראות אותך כאן בהמשך.

שקר וכזב

פוטו אלן משכיר סרטים כחולים ודרך אגב במשך שנים הוזהר אלפי פעמים פשוט שם קצוץ נראה מה היו עושים אזרחים בצפון תל אביב מול חנות לממכר סמים קשים ליד הבית

גוססי

New member
לא רלוונטי

מכירת סמים, בניגוד להשכרת סרטים כחולים, אינה חוקית.

הודיה29

New member
חרדי מעניין

הוא אולי מכר סרטים כחולים שלא נדע אבל אתה מטייל לך באינטרנט נגד פסיקת הרבנים. בוש לך.

הוא אשם

נראה אותו מוכר חזיר בסעודייה או זריקות להפלת עוברים ליד הואתיקן מדוע למכור או להשכיר סרטי תועבה ליד מאה שערים ?

אלי פלס

New member
אממ...

בני, אני לא מכיר את המקרה ולכן אני לא מגיב בקשר אליו אבל רק הערה, מה זה ה"יענו אותו - ירבה, יפרוץ"??? בשביל מה אתה צריך את האווירה הזו? לי וודאי שאין צורך בה... אשמח מאוד אם תעזור לי להרגיע את הרוחות ולא להקפיץ אותן.

למעלה