אלי שאלה לי אליך????

PinkDot

New member
אלי שאלה לי אליך????

קודם כול תודה רבה על התשובות ששלחת לי אני מעריך זאת מאוד עכשיו עוד משהו קטן מה ההבדל בין לעבוד עם 3 סטים או 4 סטים למי עדיף לעבוד עם 4 למי עדיף עם 3 מה ההבדל? כאשר אני מזכיר לך אני עושה 12 חזרות בכול סט??????

אלי ו.

New member
שיטות קצת שונות, ההבדל לא עקרוני

4 סטים זה קצת יותר עומס, ב 3 סטים יהיה יותר אינטנסיביות. יש תכניות גדילה מצוינות עם 2 הוריאציות ואפילו כאלו עם סט עבודה אחד בלבד. (HIT) יש לנו הרבה כלי נשק בארסנל, לפעמים משתמשים בתותח לפעמים בטיל. בשלב מסוים התכנית שלך תפסיק לעבוד (כמו כל תכנית) ואז תצטרך לשנות אותה. אולי תשנה את מספר החזרות, את מספר הסטים זמני המנוחה את תרגילים וכו´.

PinkDot

New member
אז דקה??.

נגיד נבדוק את ההבדלים לפי תוצאות עם איזה שיטה הקידום יהיה יותר מהיר? ועדין לא ממש הבנתי את ההבדל

אלי ו.

New member
ב 3 סטים תוכל להרים קצת יותר

רוב האנשים (לא כולם) כשעושים 3 סטים יוכלו להרים קצת יותר משקל (בהנחה שיש אותם זמני מנוחה) מאשר ב 4 סטים. כך שהאימון יהיה קצת יותר אינטנסיבי. קצב ההתקדמות? זה תלוי בך ובאימון שלך, כמו שכתבתי, אפשר להתקדם יפה כמעט בכל תכנית סבירה, וכל תכנית בסופו של דבר תיתקע. תכל´ס אלה דרכים מעט שונות להגיע לאותו מקום באותה מהירות. אתה יכול גם לתכנן 3 סטים, לעבוד חזק, ולראות אם נשאר לך כח לרביעי.

למעלה