אלי עוד שאלה

operationss

New member
אלי עוד שאלה

הסיפור מתתחיל לפני כחצי שנה - הייתי מבצע כפיפת מרפק בעמידה ובישיבה עם מוט ולאחר עליה במשקלים חשתי כאב באמות - כנראה דלקת. עשיתי הפסקה ואז חזרתי והתאמנתי עם מוט W. שוב עליתי במשקלים והתופעה חזרה. (בכלל כשאני מתאמן על כפיפת מרפקים אני חש שעיקר המאמץ הוא באמות ולא בדו ראשי). עשיתי לפני כחודש הפסקה ועכשיו אני שוב חוזר להתאמן על הדו ראשי. המאמן המליץ לי על רצועות לכף יד - תופסות את המפרק של כף היד. הוא אמר שזה יוריד עומס מהאמה. קניתי כאלה לפני שבוע. עקב כל הסיבוכים האלה יוצא שכמעט חצי שנה אני לא מתקדם עם המשקלים בשני תרגילים אלה. רופא צבאי אמר לי לפני שבועיים שהוא לא רואה דלקת ושפשוט להוריד עומס. מה דעתך ? ומה דעתך על הרצועות? ראיתי הרבה במכון שמשתמשים בהן אבל רמי אמר שזה לא יפתור את הבעיה.

אלי ו.

New member
מה רע במשקולות יד?

אם משהו כואב לא צריכים לעבוד כנגד הכאב, אפשר לעבוד מסביב. תוכל לקבל יופי של אימון יד קדמית עם משקולות יד. אני לא חסיד של הרצועות לתרגילי יד קדמית. רצועות זה נחמד לתרגילי בטן ארוכים בתליה (הרמות רגליים) דדליפט עם משקלים קטלניים. לא נראה לי שזה ממש יעזור במקרה הזה. תפקיד הרצועות זה לעזור באחיזה של המוט כנגד כח המשיכה. במקרה שלך הגירוי נגרם מהתנועה של שורש כף היד בזמן הרמת המשקולת כך שאני לא רואה את התועלת שברצועות. בכל אופן, אם אתה מתענין, נסה ותראה, אולי עצם השימוש ברצועות ישנה קצת את האחיזה ויקל על האמות.

למעלה