אלי מקביל

sheygetsit

New member
אלי מקביל

שלום.. אתמול היה הפרק האחרון של אלי מקביל ולא ראיתי. מישהו יכול לספר לי מה היה? ולמישהו יש במקרה מושג, אם הפרק ישודר שוב? אגב, יש עוד עונות לאלי מקביל? אם כן, מתי הן יעלו לערוץ 3? תודה רבה.. טל.

AmiTutiT14

New member
היי טל../images/Emo20.gif

תקציר בשבילך מאתר epguides (חייבת לשים באנגלית, זכויות יוצרים): After Maddie passes out Ally finds out she is suffering from a nervous reaction to all the changes in her life, so Ally decides that the only way she can help her daughter is to move back to New York. While the news come as a big shock to the firm, Richard anticipates his wedding with Liza so Ally can attend the ceremony. While spending her last hours in the town, Ally gets a visit from Renee, Georgia and afterwards, Billy as a ghost... ותירגום: אחרי שמאדי מתעלפת, אלי מגלה שהיא סובלת מהתמוטטות עצבים בעיקבות כל השינויים בחייה, לכן אלי מחליטה שהדרך היחידה בה היא יכולה לעזור לביתה היא לעבור בחזרה לניו יורק. החדשות נופלות בהלם רציני על החברים, וריצ'ארד מקדים את טקס החתונה שלו ושל לייזה כדי שאלי תוכל להיות נוכחת בטקס. בזמן שהיא מבלה את שעותיה האחרונות בעיר, אלי זוכה לביקור מרנה, ג'ורג'יה ואחרי הכל, מבילי כרוח רפאים... בקשר לשידור חוזר- הסתכלתי בלוח הערוצים, וכרגע לא נראה לי שיהיה את הפרק בשידור חוזר. אולי ערוץ 3 ישדרו את הסידרה המעולה הזאת שוב פעם בטוב ליבם, אבל בכל מקרה, הפרק הספציפי הזה ישודר רק אחרי ואם ישודרו כל העונות. מכאן גם אפשר להבין שפרק מספר 112 היה הפרק האחרון בסידרה, בעונה האחרונה לגמרי, העונה החמישית, ולא יהיו עוד עונות.

qtgirl

New member
אאאאאאאווווווףףףףףףףףףף:(((((((((((

אהבתי את הסידרה הזאת:(

mkarin

New member
נצל"ש אלי מקביל

הייתה הופעת אורח של שחקנית עם שיער ג'ינג'י מתולתל וקול קצת מעצבן... היה לה רומן עם ג'ון כי הם נפגשו בחופשה או משהו ואז באיזשהוא שלב היא טסה לבוסטון. למישהו יש מושג איך קוראים לשחקנית או אפילו איך קראו לה בסדרה?

axnholic

New member
את יודעת במקרה

את העונה/פרק? משהו ספציפי שזכור לך מהעלילה?

mkarin

New member
נדמה לי שזו הייתה העונה האחרונה.

היא נפגשה עם ג'ון בחופשה, וא"כ היא טסה לבוסטון. אם אני לא טועה, בסוף החליטו שהם לא מתאימים והיא חזרה.

axnholic

New member
אני צריך ללכת

אז אין לי זמן לחפש, אבל את מוזמנת להיכנס לכאן. לחצי ctrl+f וחפשי Boston [אצלי ה-ctrl+f לא עובד]. החיפוש יביא אותך [ככל הנראה] לפרק אותו את מחפשת. מעל התקציר יש את השחקנים האורחים. מקווה שתמצאי את מבוקשך. אם לא תמצאי, תודיעי [אני אחפש לך מחר].

mkarin

New member
לא מצאתי.

תוכל לחפש לי מחר? תודה. |מחזיקהאצבעות|

axnholic

New member
חפשתי בכל פרקי העונה החמישית

ולא מצאתי כלום. מצטער.

למעלה