אלי מקביל... מישהו?

i love gina

New member
אלי מקביל... מישהו?

לאחרונה אני מוצא את עצמי צופה שוב באלי מקביל (בערוץ 3...) ונזכר בימים הטובים של הסדרה (עונה 1-2) ושמעתי את כל השירים היפים של הסדרה.... (יש הרבה...) בכל מקרה, עשיתי קצת בירוריישן וראיתי שיש לסדרה 4 סאונדטרקים!!!! 1 לעונה 1-2 , עוד אחד לעונות אחריו, השלישי לכריסמס והרביעי לעונות העכשוויות יותר...... קיצר, למישהו יש את הדיסקים האלה/אוהב את שירי הסדרה?

Im The Sun

New member
אני חולה על אלי מקביל.

השירים טובים. זאת התוכנית הכי (*סכנה הגזמה*) טובה בעולם... זה מבאס שמורידים אותה אחרי החופש...

i love gina

New member
מורידים אחרי החופש?????????????????

לללללללללללממממממממממממממההההההההההה?????????????????????????? וכן השירים אכן מדהימים... יש לי עכשיו (איכשהו...
) את הדיסק הראשון.... ויש שם שירים מדהימים באמת: searching my soul ask the lonely walk away renee tell him -שיר חמוווווווד it's in his kiss הקלאסי the end of the world- כנ"ל you belong to me- היה לפני איזה שתי פרקים... שיר מהמם... ועוד ועוד... והקול של וונדה כזה יפה...... כזה אמיתי..... אני מניח שמחר , איכשהו (.......), יהיה לי גם את הדיסק השני של הסדרה....

Im The Sun

New member
כן מורידים את הסדרה הכי שווה בערוץ

3... לפחות סדרה יומית... הכל בגלל היצפאן המעפאן. איך נותנים לו לעלות לשידור. *מתכונן להתקפה* לא להפגע מתוכן ההודעה בבקשה

i love feli

New member
מה? לדעתי הסידרה הכי שווה בערוץ 3

זה היה חברים אבל נגמר אז עכשיו שנות ה70!...!

Im The Sun

New member
בגלל זה אמרתי סדרה יומית :)

אני חולה על חברים ועל מופע שנות ה-70. אבל לפי דעתי ההומור שבאלי מקביל יותר מצחיק... טעם וריח אין מה להתווכח :)))

m L m

New member
איזה צחוקים....

בדיוק חברה שלי ביקשה ממני להשיג לה את I KNOW SOMETHING ABOUT LOVE

i love feli

New member
נכון לפני כמה זמן באלי מקביל היה

אחד קראו לו גלן שם נראה לי אז מישו יודע איך קוראים לו במציאות?? נראה לי שהוא משחק גם בצעירים חסרי מנוח או יפים והעמיצים או ימי חיינו אחת מכל התוכניות סבתא האלה...

i love gina

New member
אכן, חברים הייתה שווה לאללה......

לצערי הורידו ועכשיו נאלצים לראות רק דרך קאזזזזזזז....... וגלן? נו איידיה...

i love gina

New member
../images/Emo9.gif כן..

תראי, כעיקרון אסור לדבר פה על הורדות ותוכנות הורדה למיניהן כי זה לא חוקי, והודעות על זה עלולות להמחק.... אז מדברים ב...קודים.
ומה לא ברור יותר מקאזזזז... ?

למעלה