אלי ישי

ולדי

New member
אלי ישי

המקום: משרד ראש הממשלה. הזמן: שמונה בבוקר האירוע: מסיבת העיתונאים של ראשי הסיעות בקואליציה. אלי ישי נעמד ליד הפודיום ומודיע שכעת אנחנו צריכים להיות מאוחדים מאחורי צה"ל. יא צבוע שכמוך!!! תשלח את צאן מרעיתך לשרת, ואחרי זה נדבר...

רובם של אנשי ש"ס שירתו בצבא!

אם אני לא טועה יש אפילו לשר הבריאות מש"ס, הרב ניסים דהאן - רישיון טייס והוא היה קצין. אני בכלל אבל בכלל לא איש ש"ס ויש לי המון ביקורת עליהם - במיוחד על זה שהם הצביעו בעד הסכם אוסלו - אבל ביקורת צריכה להיות ביקורת ולא זריקת רפש!

הציבור החרדי של ש"ס לא מתגייס

ההנהגה של ש"ס הם עובדי אלילים שהפכו את הדת לסחורה פוליטית המנוצלת בצורה צינית לצרכיהם האישים של חבר הכנסת של ש"ס והמקורבים להנהגה זו. ש"ס תמכה לאורך כל השנים בפטור כולל לעדה החרדית משירות בצה"ל. בזמן שהח"כים של ש"ס מכריזים קולות של מלחמה הציבור שלהם לא עושה דבר. זה נכון שרוב הח"כים של ש"ס עשו צבא ויצחק כהן היה טייס בצבא אבל זה היה לפני שחזרו בתשובה וכבר שמעתי את יצחק כהן אומר שהוא מעדיף שילדיו ימשיכו ללמוד בישיבה מאשר שילכו לצבא.

אשרת

New member
האם חברי הכנסת של ש"ס עושים מילואים

או שיש להם את הפרווילגיה של לא לעשות מילואים?

אשרת

New member
אז לא הגיע הזמן שיתנו דוגמא אישית

ויתגייסו לצה"ל - כי לשלוח אנשים לההרג הם יכולים.

ולדי

New member
לא אמרתי שהם לא שירתו...

כמעט כל חברי הכנסת של ש"ס שירתו בצבא, וגם כמה ח"כים מ"יהדות התורה", אבל את ציבור הבוחרים שלהם הם מסיתים לא לשרת בצבא (וזו אגב הסתה, לפי חוקי מדינת ישראל). וזה שהם הצביעו בעד אוסלו - טוב, זה עוד פעם מראה לנו שמי שנותן להם יותר כסף, מקבל את תמיכתם, ובמקרה של אוסלו הייתה זו ממשלת רבין. אבל כפי שהבנתי הביקורת שלך עליהם נובעת מעצם ההצבעה בעד ולא מכך שהצביעו כי שלשלו לכיסם כמה ג´ובות, ובזה אני נאלץ לא להסכים איתך. הייתי בעד אוסלו, ולדעתי ההסכם הזה היה מצליח, לולא כל מיני קיצונים משני הצדדים. וברוך גולדשטיין הוא מבחינתי טרוריסט באותה מידה כמו המתאבדים מהחמאס. גם המטרה שלו הייתה לחבל במאמצי השלום, משום שידע שאם הם יצאו לפועל, ההתנחלויות יוחזרו. ואגב, צריך לצאת משם. דחוף!!!

ולדי

New member
הבהרה ותוספת...

לצאת - הכוונה ליציאה מההתנחלויות וחזרה לגבולות 67, אבל עם היציאה מרמאללה אפשר לחכות - שערפאת יחרבן עוד קצת בסיר לאור נרות.

למעלה