אלי - הסיכום השבועי

אלי פלס

New member
אלי - הסיכום השבועי

גרינקארד/ויזות לסוגיהן - לא ממש מטרידה אותי הסוגיה כך שאין לי מה להוסיף בנדון. שביתת הנכים - ביליתי עם הנכים 30 שעות ברציפות. בניתי מחדש את האוהל שעף מהרוח, סחבתי על גבי הענוג שמיכות ו-2 תנורים שמצאתי וצרחתי על אחת הנכות (150%) שתעוף להתאשפז בבית חולים כי היא על סף מוות. לפאנטום, אני באמת לא יודע למה החליטו הנכים להפסיק את השביתה שלהם בפעם הקודמת. דבר אחד אני כן יודע, המדינה חייבת לדאוג לכך שאזרחיה יוכלו לחיות בכבוד מבלי לחשוש מהקור כיוון שחברת החשמל מאיימת בניתוק זרם החשמל לביתם היות וקצבת ה-1750 ש"ח שהם קיבלו החודש, הלכה ברובה על שלושה טיפולי שורש לאחד הילדים. האחד בינואר 2003 - אני כבר לא פחדן ולא ביישן. הבחור שאני מאוהב בו נענה לי ואנחנו מחליטים לעבור לגור יחד בתל אביב. המשפחה הביולוגית שלי מגיעים למסקנה שתמיד הם פינטזו על ילד הומו חילוני וחוזרים להיות איתי בקשר. הבוס שלי מחליט שאני יותר מידי טוב בשבילו ומחליט לדאוג לקידומי. אני מוריד עוד כמה קילוגרמים והופך לכוסון-על. פנטזיה. אנחנו רוצים להתנצל - על מה??? מה קרה שם? מי נגד מי? זהו זה, נראה לי. שיהיה לכולנו שבוע נפלא, אלי נ.ב. ברשימה הארוכה של תסריטי פאנטום לשנה החדשה נשמט גם שמי לצד שמה של הג´ודי. לא נעלבתי - בכלל.

marsala

New member
שלא תעיז להעלב

קבל חיבוק ענק
את תחזית השנה שלך אהבתי במיוחד ! אינשאללללה בשבילך ( בשם המשפחה)

אלי פלס

New member
טוב טוב - אני לא אעלב ../images/Emo8.gif

תודה על החיבוק ובקשר לתחזית, זו לא תחזית השנה - זו פנטזיית השנה. הלוואי שיכולת לדבר בשם המשפחה, אתך הייתי מסתדר
.

אלי פלס

New member
ג´ודי

בהמשך לסיכום השבוע, עדכנו אותי שה"אנחנו רוצים להתנצל" שייך בדרך זו או אחרת אלייך. מי??? מי החוצפן שהעז לגלגל את ידיו על המקלדת כנגד האופנוברית של הפורום??? זאתי שבידיים שלה נמצא כל ה"זה" ש"בידיים שלנו"??? (הייתי חייב להזכיר את זה ;) ) חזקי ואמצי ג´ודינקה.

judyr

New member
אלי ../images/Emo70.gif עם משפחה אוהבת שכזו

אי אפשר שלא להיות חזקים

Gefen

New member
מישהו פה התלונן שהוא...

לא מקבל יחס.... אז הנה: יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... יחס....יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס...יחס.... וכולי...וכולי..... ורק רציתי לאחל - שתתגשם הפנטזיה במהרה בימינו ואמרו אמן!
גפן

אלי פלס

New member
זהו. יותר אני לא אתלונן

קיבלתי כמות יחס שתספיק לי לחודשיים
לקוות אף פעם לא הזיק אבל לא נראה לי שזה יקרה... בטח לא בכל הקשור למשפחה

למעלה