אלי ...אלי....אלי פלס

אלי ...אלי....אלי פלס

אנחנו אוהבים אותך, אנחנו מעריצים אותך, אנחנו מלקקים לך, אנחנו חונפים אותך, כי אנחנו מפחדים ממך. שח"ו לא תזרוק אותנו מהפורום - מקור חיותינו ותיקוותינו א...ל...י!!!!!!!!!!! אלי אלי למה עזבתני.

אמן שכל הברכות יחולו על אלי שלנו

אלי!.....אלי!....אלי!.... אלוהים שלנו...אלי פלס, פלס לנו את הדרך לחיי האושר. אלי......וואווו

אלי פלo

New member
אין כמוני בעולם, אין עוד מלבדי, אני

אני הוא המלך... אני הוא ...אני הוא.... אני ורק אני, אני המשיח שלכם, אני יביא לכם גאולה... אני אקרע אותכם ידידי, אני אני רק אני אראה לכם מה זה גן עזן, גן גנון גנגן גינגון, אני אגנגן אתכם ידידי. הי הי הי

אלי פלס

New member
יייששש!! גם אצלנו יש אורח מעניין...

אז אחרי המופרעים שניסו לסכל את פעילותם של פורומי ´די לכיבוש´ ו´מרצ´, שימו לב למי שהתחיל לכתוב אצלנו הלילה... יש לנו חברים בשמות אתאיסט עם ציציות (והפולש המעניין מתחזה אליו כ´אתיאסט עם ציציות´) כופר עם שטריימל (והוא מתחזה אליו כ´כופר עם שיטריימל´) וגם אלי הוא מתחזה...כנראה הוא החליף את הס´ ב-0.
במחשבה ראשונה שקלתי למחוק אותו...אבל היות שאני מאוד מעריך אותו על היכולת להחליף את ה-ס´ ב-0 (אין מה לומר...יצירתי הנער), אני משאיר אותו בנתיים במחיצתנו. יום נפלא וסופשבוע מקסים, אלי

MAYA20

New member
טרול באסטר

מה דעתכם שבתור תגובה לטרולים במקום איקונים פשוט נכתוב :"ארור יהוה" בצרוף הבטחה לפרסם עוד "ארור יהוה" על כל הודעה מטרידנית... <אגב הכוונה רק למטרידנים ממש ולא לסתם עוברים ושבים>

אוי אוי אוי....

הכמיהה לזין גדול, יפה תואר ורב רושם נשקפת מכל אות ואף מכל רווח בדבריך, אשמדאי לא מוכתר. ובכן, הגיע זמן גאולתך, טול ידיים לסעודה. כי מה שנאכיל אותך כאן- יגרום לך להביט באפאטיה ואף בשמץ מלאנכוליה בכל זין אחר בשארית חייך. א פריילאכן שבת יונה

כל הכבוד אלי!!!

לא האמנתי שתזהה את הפלס. אתה יודע למה אני לא בא כפלס, פשוט שכחתי את הסיסמא. אם תזכיר לי אותה אתה תיראה פה בפורום חגיגה לא משעממת.

למעלה