עזוב אריק
זו החלטה נכונה בעיתוי לא נכון ובתירוץ לא נכון. אוחנה בתור מאמן הוא כישלון חרוץ (פ"ת ובני יהודה), ועל אחת כמה וכמה בתקופת בית"ר. הבחור היה צריך להחזיר את המפתחות עונה שעברה. זה מאמן שלא שיפר את השחקנים שלו במאומה, שלא הקנה להם יכולות משודרגות, ולא הצליח לגבש קבוצה חזקה וקוהרנטית. אני מבטיח לך שקשטן היה מוציא מהשחקנים האלו הרבה יותר, גם בעונה הראשונה של אוחנה שכונתה "עונת בנייה" (ושהתבררה כלא מוצלחת בהרבה לאור היכולת בעונה שבאה אחריה). אז נכון, גיידאמק היה צריך לשמור על הפה שלו קצת יותר טוב, אבל לא זו היתה צריכה להיות הסיבה להתפטרות שלו - הסיבה צריכה להיות חוסר כישורים בסיסים. מעבר לזה, בתור אוהד בית"ר אני לא מקבל בלב שלם את גיידאמק. מדובר במפאיונר רוסי שעושה את הכסף שלו בעסקות יהלומים מפוקפקות באנגולה, ואני עוד לא נכנס לסוגיית עסקאות הנשק שלו, ולהלבנת הכספים שלו בבנק הפועלים (או שזה היה לאומי?). מדובר פה בגנגסטר שרוצה להלבין את השם שלו בארץ, ולתת לעצמו לגיטימציה חברתית-פוליטית, והוא עושה את זה בעזרתם האדיבה של אחד מהפוליטיקאים המשפיעים ביותר בארץ - אהוד אולמרט. זה פשוט ביזיון, ואני מודיע פה קבל עם ועדה שבסופו של דבר לא יצא מזה שום דבר חיובי. זכור את מה שאני אומר.