אלירז VS סער

אלירז VS סער

אני מבין שהמראה של סער עשה לחלקכן את זה אבל ביננו? מה יש בו בגבר הזה? נאד נפוח שמלא בעצמו .מפריח סיסמאות ריקות מתוכן כמו למשל: סער מעולם לא עבר על החוק (רק נסע 218 קמ"ש על האופנוע) הזכיר כאמירה פופוליסטית את עניין רון ארד ומאז לא שמענו ממנו כלום בעניין. "הפטריוט הזה" מעולם לא הדיח את עדנה צוררת המדינה. אלא העדיף פנקסנות וחשבונאות קטנה כמוהו, עת העמיד את גואל ואלירז. אמר לאורך כל הדרך שהוא אוהב את בולבולון ושחשוב לו לשמור עליה אבל במקביל כרכר ופיזז אחר כל ישבן רענן בבית (של דנה ,בירדי וכמובן גם התחת הגדול של איילה) הצהיר מליון פעם שזהו הפעם הוא (מליון פעמים) לא מוותר לאיילה ומעך אותה באלימות המוזרה שלו בהזדמנות הראשונה. לכלכך עליה אצל כל מי שהיה מוכן לשמוע בשבוע הברוגז המפורסם שלהם(כולל אצל אלירז וגואל). ומייד לאחר מכן לכלך על השומעים. הרי ככה זה תמיד כשאתה בא לתמוך בחבר ששרוי במריבת אוהבים. הזוג משלים ואתה יוצא החרא (משלימים על חשבונך). סער שקרן פתולוגי מודע למצלמות 24/7 ולמרות זאת לא מצליח לנהוג בתבונה.כי הוא אוכל ולועס בצורה דוחה ותקוע אצבעות בפה אחרי כל ביס בכדי להביא קדימה את מה שלא נטחן בטוחנות
ולעומתו אלירז בעל אינטלגנציה רגשית מדהימה. יודע לוותר על האגו שלו וחבר נאמן יותר מכלב. נכון הוא לפעמים עושה מעשים שאני לא שלם איתם שנובעים ככל הנראה מחוסר ביטחון. אבל אני מבין את הנקודה הזו כי למעשה כל מי שהיה אי פעם עשיר ו"נפל" אמור להרגיש ככה. בל נשכח שאביו של אלירז "נפל" בתקופה מאוד קריטית ומשמעותית עבור אלירז. המבחן הכי גדול של אלירז היה בהדחה הפיקטיבית. והוא עמד בו בגבורה. בוא נודה על האמת כל "מודח אחר" היה מתרעם קלות או מלכלך קלות על האוייבים שנשארו בבית האח. אין בו בבחור הזה פרומיל אחד של משחק. אלירז אמיתי לטוב ולרע נטול פוזה וחי את חייו אל מול המצלמות כשלמעשה זהו אלירז גם בחיים האמיתיים. שימו יד על הלב ואמרו בביטחון מלא אצל מי הייתם משאירים את הבת שלכם לשבוע ימים . מתוך וודאות מוחלטת שתקבלו אותה בחזרה ללא דופי כעבור שבוע. אצל סער או אלירז?.. לי התשובה ברורה !!

למעלה