אלירז הטמבל הגיש אתמול לאיילה את המיליון

אלירז הטמבל הגיש אתמול לאיילה את המיליון

היא מסבנת אותו חופשי הוא מלקק לה את התחת גועל נפש. הילה שהיא הנאמנה לו ביותר זוכה להתעלמות מגעילה מצידו. לאיילה הוא מלקק ולא קולט הטמבל שהיא מסובבת אותו על האצבע החלשה. ראיתי אתמול בחור טיפש שמלקק לה ולסער במקום להגן על אלין והילה. אתמול הבנתי סופית שהוא משחק והכל הצגה. זה התחיל ששם את הקבוצה שלו בתור הכי מזוייפים ההתלקקות שלו לפוטנה המגעילה ושהשתן עלה לו לראש כשיצא וחזר. הוא השתנה והתחיל להחזיק מעצמו. הוא לא מבין שזאת הדרך שלו ללכת כמה שרחוק מהמיליון. הוא בהתדרדרות מאז שהשלים עם סער. עסוק כל היום בהתלקקויות לזוג המגעיל . צריך לצעוק לו להתרחק מהם מהר אחרת יגיע סופו מהר כי לפי מה שאני שומעת תגובות ברחוב מתחילים כולם להגיד שהוא מהמר שחייב הרבה כסף בחוץ ושהוא דורך על כל הקבוצה שלו . איילה שאני הכי שונאת וניגעלת משחקת את המשחק הכי טוב זאת הבנתי אתמול בשיחה שלה עם אלירז והוא נתן לה במה הטיפש. אם תיקח את המיליון איילה זה יגיע לה בגלל המשחק שהיא משחקת מול אלירז שלא קולט אותה אלירז מאוכזת ממך מאוד ולא מאמינה בך יותר אתמול ראיתי זאת איך ליקקת לאיילה ואיך הגנת על פוטנה ויצאת על אלין ואיך אתה מתנהג להילה גועל נפש. לא מגיע לך כלום אני מאוד הערצתי אותך ואתמול הבנתי שכולם צודקים אתה בסך הכל שחקן לא מוצלח. תתקדם .

ORIANESTER

New member
אל תשכחי!אלירז לא רואה את מה שאנחנו רואים:

חבל אך אלירז לא רוצה מלחמות והוא רוצה להיות בסביבה נעימה ולא רווית מתחים הוא דיבר עם איילה בצורה שרק הוא יודע החכמה שלו והאינטליגנציה הרגשית עולה עלל כל דבר שראיתי חכמת החיים והרגישות מדהימה לכן כולם אוהבים אותו ויודעים את האמת המרה על איילה אל תדאגי עומרי אלירז הוא קונצנזיוס והוא יקח את המליון....

laVita

New member
כן בזה שהיא הודתה שהיא מונעת מאגו??

בזה שהיא הודתה שכל מה שאמר לה בשיחה האחרונה הוא נכון והיא מודעת לבעיות האלה? את יודעת על מה היא הודתה? שהיא לא אמיתית שהיא מדברת מהפה החוצה שהיא לא מחוברת לעצמה שהיא פרזיטית וכו וכו כן זה ממש לתת לאילה את המיליון. גיב מי א ברייק. אנחנו יודעים מטעם מי את. אם מישהו עשה איתה שיחה נורמאלית שבה היא הודתה שהיא כזאת זה לא מוחק את העובדה שהיא כזאת! איילה נשארה איילה ככה כבר שלושה חודשים.

הבעיה שההתקרבות שלו לאיילה פוגעת בו

הרי היא מסובבת אותו בהנחיית ההפקה והרבה אנשים כבר יורדים ממנו כי הוא ממש אופססיבי אליה. שיפסיק לקרוא לה כפרה ולסער כפרה זה מוציא אותו מגעיל וצבוע ואת זה אומרים הרבה אנשים שמתחילים לקלוט שהוא צבוע. בכלל זה שההפקה הוציאה ואתו שבוע שעבר עשה לו נזק רציני ביותר.

laVita

New member
אני חושבת שזה לטובה. שיתנהג אליהם כדיירים רגי

שיתנהג אליהם כדיירים רגילים..שיהיה בזכות עצמו הוא לעולם לא יהיה חבר של איילה היא נשארה אותו הדבר הוא יכול לצחוק איתה ברמה הכי שטוחה אבל זהו.

t0mer

New member
ניסחת יפה מה שרציתי להגיד

אלין היחידה בבית האמיתית

זו אולי הסיבה לכך שההפקה רוצה להאריך את העונה

זו אולי הסיבה שההפקה רוצה להאריך את העונה- הם מחכים שאלירז ימעד איכשהו והמיליון יעבור לאיילה לא ניתן !!!! אלירז ה
סיבה נוספת להארכת העונה היא-ש27 בפברואר זה מוצ"ש ופורים,בטח יהיו המון מסיבות פורים ומי יסמס למועמדים? ומי יישב לצפות בגמר? תחשבו על זה...........

schmoopy

New member
מסכימה עם רוב הדברים. הוא לוקח את תפקיד

משכין השלום מפוטנה. אלירז, שאותו אני באמת מחבבת ומוצאת בו הרבה תכונות נפלאות, אני רואה את הטעויות שלו ולעיתים גם ההתקרנפות שלו. השולם- טעות טקטית, הדירוג על היושר-טעות פאטלית, השיחות עם איילה- טעות טקטית שמחלישה אותו מאד. חוסר יכולת להבין את הצד של אלין מול הצד של פותנה- כנראה הסתמאה עקב השתן שקצת עלה לו לראש. אני חושבת שאלירז שתלטן בדרכו, פותנה הראיסה והוא הראיס, על פיו ישק דבר.

sivan1237

New member
אני חושבת שמאז ההדחה המדומה אלירז בנסיגה

הוא אותו דבר..ויכול מאוד להיות שהיה מתנהג אותו דבר גם בלי ההדחה הזאת מה שהשתנה זה היחס אליו..הוא הפייבוריט גם בבית וגם בחוץ כולם יודעים שהוא הכי חזק שם.. ולכן מתחילים לצוץ אנדרדוגים,לכן ההפקה תתחיל מהיום ועד הגמר להתעלם ממנו בשידורים (כדי להבליט אחרים וליצור עוד פייבוריטים שיכולים להביא מספיק סמסים).. בשבוע האחרון ישנה ירידה פופלאריות שלו וצפו ליותר גרוע עד הגמר..

הפופולארית שלו בעלייה - יש סקרים ויש שקרים../images/Emo13.gif

להפקה יש אינטרס ליצור מתח עד הגמר וזה מה שמשפיע - הפופולאריות שלו בעלייה "שקרים" בנימה שאומרת הילה..חחחחחחח ד"א סתם סיפור... יש נהג מונית אחד שמספר שכל נוסע שיוצא לו מהרכב הוא אומר לו "ותודה שהצבעת אלירז"..חחח

rockup

New member
אכן אלירז הוא הקורבן הנוסף של איילה

איילה הרוויחה את המליון מן ההפקר אין מה לעשות תתרגלו לעובדה המצערת הזו, הזוגיות הבדויה, ההפקה השקרית והחכמה של איילה סגרו את העונה עם מליון לאיילה

laVita

New member
איך הרוויחה בדיוק? שיחה שינתה שלושה חודשים?

בחיאת יודעים מטעם מי אתה. חשבתי שאתם לא עובדים בשבת..

למעלה