אלירז החוצה

saris10

New member
אלירז החוצה

אני לא מבינה אותכם התומכים באלירז תתעוררו, ע ב ר י ן נקודה מתי תבינו? אלירז שחקן מגעיל, מתנשא שאי אפשר לסבול. כל רגע ורגע מאמת את הנעשה בבית זה בלתי אפשרי שאחד כזה חושב את עצמו לאלוהים על מה ההתנהגות שלו לא מוסיפה כבוד למדינה ןלא דוגמה לנוער שלנו יש מספיק צרות של אלימות מילולית ומעשית ולא צריך עוד דוגמה שלילית כמותו. הבית של האח במתח לידו מדבר רק שטויות חוכמת חיים אפס מאופס ורק חרחורי ריב לידו במיוחד כשהזיקית הילה לידו. בבקשה מיכם אל תתנו יד לעברין צעצוע לזכות באהדה, מי שצריך לזכות זה רק ארז הוא האדם האמיתי ביותר. סער ואילה כל הכבוד לכם על האיפוק ליד אלירע אתם גדולים וראויים לשבח שלא יורדים לרמה ש אלירע. החבורה שלידו יודעת מי הוא אך פוחדת להביע את דעתה בתוכם הר געש שרוצה להיתפרץ, אל תאמינו לאהבה של פוטנה, גועל, אלין והשטן הילה. הכל משחק הפיצוץ מתקרב. תאמינו לי אני רואה את התוכנית כל יום וכל היום ויודע למה אני מתכונת. אל תבחרו באלירע ב ב ק ש ה . הוציאו את הנגע הרע מהתוכנית ותצאו גדולים תודה.

קאראט

New member
אם כך, למי את ממליצה לנו לסמס?../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך חלקיתכשאת כותבת: "אל תאמינו לאהבה של פוטנה, גועל, אלין והשטן הילה". אלין אוהבת וסומכת על אלירז בעיניים עצומות

shouldistay

Active member
למי שיש תיק במשטרה על אלימות, זה סער:

הוא עמד למשפט על אלימות והיתה לו קצינת מבחן במשך שנה. זו אמת לאמיתה. סער סיפר את זה בתחילת התוכנית. אז אולי לא נראה לך שהאשכנזי הקוהרנטי והמכובד הוא עבריין, אבל מי שיש לו עבר פלילי, זה סער.

ayaliar

Well-known member
../images/Emo45.gif

אבל אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם

אושאושש

New member
יחתיכת קנאי מסריח איכס פשוט להקי

על אפכם וחמתכם של כל הקנאים הוא יקח את המיליון בהליכה

למעלה