אליפטי...........

behappy

New member
אליפטי...........

שלום.לא מזמן התחלתי להתאמן על הליכון אליפטי ונתקלתי בכמה צורות אימון: 1.גו קדימה,כפות רגליים צמודות למשטחי הרגליים,החזקה בידיות והדיווש יחסית מהיר בדרגת קושי גבוהה<יש לי כושר טוב מאוד ובכ"ז לא הצלחתי לבצע יותר מחצי שעה כזו> 2.אין החזקה בידיות אלא הידיים משתתפות כמו בהליכה,דיווש איטי ייותר בדרגת קושי יותר נמוכה,והעקבים לא כ"כ צמודים למשטח 3.דיווש ב"רוורס"-דומה למ"ס 2 השאלה שלי-איזה הכי מומלץ לשריפת שומנים ובאיזה סגנון שורפים יותר קלוריות?האם כדאי לשלה את 3 הסגנונות?אתמול עשיתי את מ"ס 2 חצי שעה,20 דקות מ"ס 1 ו-20 דקות מ"ס 3 והייתי מותשת!!! <סליחה על הבלבול מוח> תודה!!
משיר

תשמעי, גם אני מתאמנת על האליפטי

ואף פעם לא שמעתי על מס´ צורות אימון. מדובר בסך הכל בדגמים שונים, למען האצת, את הדגם עם הידיות אני מאוד לא אוהבת. העבודה על האליפטי קשה יותר, בעיקר בהתחלה בשלב ההסתגלות, לא קשור לכושר הבסיסי שלך. אני לא יודעת עד כמה זה מדוייק, אבל בשעורי הטרקינג שעשיתי, המדריכה אמרה תמיד שמי שרוצה עבודה חזקה יותר שיעשה את השיעור על האליפטי ולא על המסילה. אימון שריפת שומנים יהיה יעיל באותה המידה בכל מכשיר שעליו תעבדי בתנאי שתשמרי על טווח הדופק שלך. בדיווש ברוורס אי אפשר לשמור על דופק גבוה וזו שיטה נהדרת להרפיה ומתיחה של השוק בזמן ה"קול דאון". לא רואה שכל בלדווש ברוורס 20 דק´. הכי טוב יהיה שתבחרי תוכנית אימון מובנית במכשיר, תוכנית שכוללת שיפועים והתנגדויות ושתשמרי על מס´ הדיוושים בדקה (להשתדל לא לרדת מ-80, גם לא בשיפוע 15..
) בהצלחה. זה מכשיר מעולה!!

leahle

New member
אליפטי עם שיפוע?

זה חידוש בשבילי! וטוב לשמוע.... לגבי רוורס, אם זה בתנאים קשיים יותר אפילו מה"קדימה", גם אז לדעתך אין בזה שום טעם ותועלת? כי תמיד הייתי עושה חצי חצי.... ואיזה טירוף, נכנס לי פעם שיגעון חד פעמי של כמה ימים כשבכל יום עשיתי על זה 90 דקות רצוף

השיפוע הוא לא כמו על המסילה אלא

פשוט בהתנגדות כשאת ממש מרגישה שאת מטפסת על הר. תגדירי תנאים קשים עם הרוורס? אף פעם לא הצלחתי להעלות דופק עם הרוורס, זה בסך הכל נותן לי מתיחה טובה, לא מעבר.

leahle

New member
אה....

אז זאת הכוונה... לא יודעת, אבל דוקא אחורה אני מצליחה עם יותר מהירות ובקושי והתנגדות גדולה יותר! ואז כשאני עוברת חזרה קדימה זה גם נותן לי דחיפה קדימה להתנגדות ברמה גבוהה יותר מקודם...

למעלה