אליפות!

אביבוש7

New member
אליפות!

אתם בטח שואלים את עצמכם מה פשר ההודעה הזאת בכלל... אז בואו אני אספר לכם קצת, ונכון זה אולי לא קשור לפורום אבל רציתי לשתף אתכם במשו טוב...קצת טעם לפורום חחח טוב אז ככה היום היה לי משחק אחרון לעונה זאת..אתם בטח שואלים איך היה? היה מדהיםםםם..לקחנו אליפות ועלינו בחזרה לליגת העל, למקומנו הטיבעי! אליפות כזאת מתוקה מדהימה ומשובחת מכל טוב! קיבלנו כמובן צלחות אליפות ו..עוד מלא דברים! אני הכי מאושרת כרגעע... וזהו עכשיו חזרתי הביתה מארוחה במסעדה עם כל הקבוצה, חברי ההנהלה וכמובן איך לא הוא הרי האוהד מספר 1 שלנו, ראש העיר! היה סבבה לעניין..ומצחיקק... ובמסעדה פגשתי את אגם רודברג! חחח כמה שהיא מדהימה ויפהה...היא כזאת מהממת! היו צחוקיםם...וואייי טוב נראה לי שאני פורשת לישון בשיא, היה חשוב לי לשתף אתכם ו...זהו! והנה בשבילכם תמונה...אני בטוחה שכמה פה יהנו ממנה!...חחח תנסו לחפש אותי..חחח אתם בטוח תמצאו..ואם לא אז...אני אגלה לכם(מספר 11) חחחחחחחחחחחחחח לילה טוב אנשושים...

urimz5

New member
קודם כל ברכותי...

שנית:טרם הכירותי אותך,התואילי להסביר לי ולכל אלה שהתווספו לאחרונה,במה מדובר? (תסלחי לי על הלשון המליצית,פשוט שרתה עלי המוזה הארורה)

../images/Emo44.gif מאיה ביום טוב להורדה../images/Emo44.gif

יש אפשריות אחת קובץ ההקלטה המקורי עם גודל התמונה על כמעט כל המסך והאפשרות השניה זה קובץ שהמרתי לסוג קובץ WMV שפירושו הקטנת נפח הקובץ וגם הקטנה של גודל התמונה.למי שיעבוד טוב הקובץ הרגיל מה טוב אם תהיה בעיה אז תורידו את הסוג השני ואז בטוח לא תהה בעיה . אם מישהו רוצה בכל זאת שהקובץ המקורי הראשון(גודל תמונה כמעט על כל המסך) יעבוד טוב שייצור איתי קשר ואני יפתור את הבעיה מי שמסתפק בקובץ השני שיהנה כי יעבוד טוב באופן ודאי. זהו הנה הלינקים תהנו! הקובץ הראשון: http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=status&st=ok&ufid=CAAAB9390D9B0890 הקובץ השני: http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=93BF402747ABAFCB זהו תהנו! נ.ב:מאיה אם תרצי תוכלי גם את להוריד את הוידאו שיהיה לך למזכרת מהאירוע הזה ובאותה הזדמנות שולח חיבוק חם אחרי הביצוע של אתמול כמו תמיד היית במיטבך.

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאביבו'ששש יפתייייי

מזל טובבבב מאמו'ששש!!!
|כתר
שמחה שנהנית בובה ושיהיה בהצלחה ליגת העל. אוהבת אותך מאמי

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifשיעזבו אותם בשקט

כבר רבאק! אם הם יחליטו לחזור שיחזרו, לא יחזרו שלא יחזרו, אבל חלאס כבר להיכנס להם לורידים איזה אנשים קרציות אלוהים!

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif אביבבבבבבבבבבבבבבבבבב

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייי קולולולוששששששששששששששששששש קולולולולושששששששששששששששששש יש אליפות ויש אליפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אלללללללללללללללללההההה רמלההההההההההההההההה קולולולושששששששששששששששששששששששש |שמפניות-באוווירררררר| איזה יופי מאמיי.. כל הכבוד נשמהה שליי.. מתה עליייך..

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif הגיב? חחחחחחח

מאמי אני שמחה ומאושרת בשבילך
למרות שכבר דיברנו על זה חח אני אכתוב גם כאן
בהצלחה בליגת העל
בע"ה תקחו את האליפות גם בליגה הזאת :)

למעלה