אליפות

Lital Azulay

New member
רון-קח מוטו לחיים, זה מתאים לך בול!

עדיף לשתוק ואז יחשבו שאתה חכם מאשר לדבר ואז ידעו שאתה טיפש!!!

j f o g

New member
לרון

רק שתדע שרוב החברה שמתעסקים באתלטיקה הם מתאמנים מאוד מאוד קשה אולי הכי קשה מכל הםפורטאים ובארץ הם מתאמנים בתנאים לא נורמלים. אני בטוח שאתה אפילו לא יודע מה זה תנאים טובים לאימון ואך בכלל מתאמנים. ואני גם לא חושב שאתה עיתונאי. ובטוח שאתה לא אוהב אתלטיקה ככה שעדיף ולא תכתוב כאן וגם לא תנסה להבין את התגובות של כל מי שכותב כאן, חוץ מהציטוטים של אלון מזרחי כמובן, תוכל להזדהות איתם, אולי אפילו אם תשאל משהוא תוכל להבין מה מצחיק.

עכשיו אני התעצבנתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

יא חתיכת שמן מפגר אתה יודע שיש פה נערים ונערות שוויתרו על ענפי ספורט אחרים שיש בהם יותר תקשורת ויותר סיקור וכמובן הרבה יותר כסף בגלל שהם אוהבים אתלטיקה ורוצים להצליח בזה?! אתה מחפש תוצאות מנערים ונערות בני 18-22 איך בדיוק?! בגלל המחנות אימון הרבים או הימי גיבוש הטיפולים או האימונים הרבים שיש לנו?!?! אז אתה יודע מה בוא אני אסביר לך אתה מבקר נוער שעובד קשה מאוד מאוד מאוד בלי שום תמורה ולא חוסך בהוצאות כספיות רק בשביל להצליח, יודע את מי שכחת ברשימה שלך? את כל יתר החבר'ה שהשתתפו באליפויות אי אלו ואחרות איפה ברשימה שלך רשומים ז'אנה ברר מקום 10 בעולם?! או איסר יזבין שהשתתף באליפות עולם לקדטים והוא פטישן מצוין?! ג'ניה אולחובסקי הקופץ במוט שמדורג 12 בעולם , איפה הם? אה שכחתי כנראה שהשומן העמיס לך על המוח כי שכחת את אבי שפושניק , את ליטל אזולאי שרצה מרתון השנה וקבעה תוצאה מדהימה , את יורי פלס הכישרון המדהים ואלו כמה שמות שאני שולפת מהמותן וכל זה בלי שום בסיס כספי כלשהו ועל כל מילה שאתה רושם נגדנו אתה תשלם עליה בעתיד כי אף אחד מאיתנו שבעתיד יהיה אולי אתלט ענק בקנה מידה ישראלי כי רק על זה אתה מסתכל יזכור לך טוב טוב איך הכפשת את שמו ופגעת בעבודה הקשה שלו אבל אני שמחה שבאת לפה כי אנשים כמוך בונים אותנו, אז ניפגש בשנים הבאות... לך תאכל נקניקיה במזנון אולי תהיה אלוף הארץ בזה

The almighty

New member
חחחחחח!!!!!

עכשיו בדוגרי אתה עיתונאי???? כי מ-ז-הההההה לא נראה לי משום אתה מתעסק פה בכאלה שטויות שעיתונאי אמיתי לא היה מתעסק ובטח בטח לא מדבר ברמה ירודה כשלך!!!!!!!

j f o g

New member
הבעיה......

אחת הבעיות של האתלטיקה הישראלית שמספר גדול של צעירים מוכשרים מפסיקים להתאמן בגיל מאוד צעיר. זאת אחת הסיבות שבאליפות ישראל כמות המשתתפים הישראלים היתה מאוד נמוכה. חוץ מזה שכמות גדולה של צעירים נתקלים בקשיים של חוסר תנאים מבחינת מתקני אימון תחרויות בחול, מחנות אימונים, ועוד הרבה דברים אחרים. הם גם לא מקבלים שום חיזוק מנטלי מהאיגוד ובגיל כזה זה מאוד חשוב אני אישית מכיר בחור שקפץ שנה שעברה משולשת, היה סגן אלוף ישראל לקדטים, ממש כישרוני, השנה הוא פרש ואף אחד מהאיגוד אפילו לא שאל אותו למה הוא פרש ואף אחד לא ניסה לשכנע אותו לחזור. ואני בטוח שיש הרבה מכרים כאלה פשוט לא מתיחסים לחלק גדול של ספורטאים צעירים שהיו יכולים להביא עומק רב בענף.

The almighty

New member
צודק בהחלט

האיגוד הזה לא מזיז לו מכלום!!! אני בטוח שיש הרבה ספורטאים מוכשרים בארץ אבל למי שאין מימון ויודע שלא יתמכו בו ושבארץ קשה להרוויח מאתלטיקה כסף אין לו סיבה להתאמן באתלטיקה משום שאפילו שחקן ליגה ג' מקבל משכורת כפולה משל אתלט ברמה גבוהה לכן הוא ילך לשחק באחד מענפי הכדור ששם מרוויחים טוב!!! ולדעתי לאיגוד יש את הכסף לעזור לפחות לצעירים עם קשיים כלכליים (במקום להביא קופצי מוט של 4.90 יכלו לעזור למספר אתלטים!!!!!).

למעלה