אליפות

shposh

New member
אליפות

כמה דברים על האליפות: 1)אני רוצה להתנצל על הביקורת שהעברתי על מדיניות האיגוד בהודעה קודמת שלי , אשר דיברה על הבאה מיותרת ומוגזמת של כוחבים מחו"ל. אני לוקח את דברי בחזרה כיון שעדיין לא היתה אליפות כל כך ישראלית. אני ממש לא מדבר בציניות , אני באמת חושב שאחרי הכל התחרות היתה יפה והיו כמה וכמה קרבות ישראלים מענינים , כמו כן שלוחה הברכה על האירגון המוצלח. 2)לגבי רמת התוצאות , לדעתי אף אחד לא הופתע מהרמה שהיתה באליפות. מספר אתלטים הראו שיאים אישיים וחלק הראו תוצאות עונה טובות ביותר בעונה זאת. אולי אנשים חושבים שכל אליפות ישראל צריכים לרדת כמה שיאים , אבל זה לא כך... שיא לא שוברים כל יום. 3)דבר אחרון לגבי העיתונות... חוץ מניר שועלי שניסה למצוא הסברים הגיוניים לתוצאות ולבעיות האתלטים בארץ , אבינועם פורט מידיעות החליט שיותר חשוב זה להסביר לפרדריקס את חשיבות חופש העיתונות במדינה דמוקרטית ,וזאת לאחר שלא היה מרוצה מה 20.64 שפרנקי הראה. אך את השיא לא ניתן לקחת מעיתון הארץ שהציע אתמול שתי פתרונות מעשיים למצוקת האתלטיקה בישראל 1)לגרש את הישראלים ולהביא לארץ 30 מתאזרחים שיביאו כבוד למדינה.2)להתחיל לקחת סמים וחומרים אסורים. עיתון הארץ ועיתון ידיעות אחרונות , על כתבי הספורט שלהם , צריכים להתבייש! הספורט היחיד שכתביהם מכירים זה אולי ההליכה מהחניון לתא העיתונאים. אנשים קטנים בעלי אינטליגנציה ששואפת לזו של אלון מזרחי , ושאר חבריו הכדורגלנים שהם כל כך מעריצים. אז במקום להפריע לעצמכם ופעם בשנה לכתוב משהו על אתלטיקה , תחסכו מעצמכם את העינוי ומאיתנו את התענוג. אנשים אילו מנסים להראות עצמם כאינטליגנטים , בעלי דיעות שהולכים נגד הזרם , חופש העיתונות כפי שנאמר ... תפסיקו ללקק לעצמכם את האגו , אין לכם אפילו טיפה של איתונאות. אפילו לא עיתונאות סוג ד'.

מסכים בהחלט!

מסכים עם הכול חוץ מהעובדה ששפוש (תתקן קצת שגיאות כתיב!) אני יודע שזה בגלל שאת רושם מעצבים אבל בכל זאת.

Lital Azulay

New member
בושה שיש עיתונאים כאלו שלא....../images/Emo31.gif

מבינים מה זה בכלל ספורט. אלו מסוג האנשים (ולפי דעתי יש הרבה מאלה בארץ) שחושבים שספורט זה רק אם מדובר בכדור שמתגלגל בין שתי קורות. אז כדיי להזכיר לכל מי שחושב שהשיאים הישראלים ישנים מדיי- ה"שיא" הישראלי בכדורגל (העפלה מהמוקדמות לשלב הבתים במונדיאל) נקבע ב1970 -לפני השיא של אסתר רוט שחמורוב! לאתלטיקה הישראלית יש הישגים הרבה יותר מכובדים (טוב לא חוכמה, בכדורגל עוד לא זכו לאף תואר בינ"ל) מאשר לענף הכדורגל (אלכס אברבוך אלוף אירופה, לנסקי מדורגת 13 בעולם ועוד אתלטים שמשתתפים מדיי שנה במפעילים בינ"ל בזכות תוצאות מעולות). וכל זה נעשה על אף התקציב הזעום שמתבסס עליו איגוד האתלטיקה, בסכום כזה משתכר שחקן ספסל בליגה ג.

כל הכבוד על ההודעה. צודקת.

האנקדוטה על השיא מ- 1970 נכונה מצחיקה ומעולה!

tzafrirm

New member
לא מסכים איתך כלל

אני מבין את אכזבת האתלטים אך .... התוצאות באליפות היו חלשות ויותר מכך כמות המשתתפים בתחרויות היתה קטנה גם היא. האירגון היה גרוע. מדוע מתחו את התחרות כל כך עם כל כך הרבה הפסקות באמצע ומסלול ריק ?.. היה צריך לצוףף את שני הערבים למקסימום שעתיים ולא 4 שעות כפי שזה היה. \יתרה מזאת כיצד יתכן שיווצר בתחרות כל כך לא עסוקה על המסלול ביום הראשוןאיחור של 40 דקות בהזנקות ומעל לכל מה היה הטקס הזה לזכר חללי מינכן ?. כיצד הוא קשור בדיוק לאליפות ישראל??? העיתונאים היו תמיד מלקקי דם וסנסציות אך דומני שהפעם יש הרבה בטענותיהם (תאמין לי שאני אומר את זה בלב כבד). האליפות היתה השנה חלשה מאוד כמעט בכל קריטריון שאבדוק אותה. צפריר מינצר

GK2670

New member
תגובה לצפריר

אני לא מסכים איתך אבל אני שמח שאתה מבקר ומי שצריך לקחת את הביקורת לתשומת ליבו עוד יקח אותה אך יש משהו אחד שאני לא מוכן ולא יכול להסכים!! הטקס לזכר חללי מינכן היה חשוב וצריך להמשיך אותו כמסורת!!!! בתור ספורטאי ישראלי אתה חייב לזכור את י"א חללי מינכן ולכבד אותם!!! זאת בושה לבוא בטענות לטקס הזה!!

Adam GTI

New member
מצ"ב קישור לכתבה

תראו את החובבנים האלה (העיתונאים במרכאות) כתבו שגזאצ'ו לקח דאבל ב800 ו1500 כולנו ראינו שמגידי ניצח את ה1500, ולכן גזאצ'ו לקח ב800 בלבד!!! בכתבה היחידה בשנה על אתלטיקה הם עוד מעיזים לטעות.

RON2258

New member
אתלטים בכיינים

במקום להתאמן אתם רק בוכים. תפסיקו ללכת נגד העיתונאים, ותשתפו איתם פעולה. בלעדיהם לא תהיה לכם חשיפה, ואף אחד לא יתעניין בכם ובטח לא ירצה לתמוך בכם. תתאמנו ותתאמנו, אף אחד לא חייב לכם כלום כל עוד יש לכם תוצאות של מדינת עולם שלישי.

GK2670

New member
צודק!!

בעיתון הארץ כתבו שצריך להביא אתלטים מחו"ל אז לידיעתך עיתנואי אידיוט שסביר להניח לא מבין דבר בספורט ובטח שלא באתלטיקה הקלה הפתרון היחיד שיכול להביא לקידום הספורט בארץ הוא השקעה בנו- הדור הצעיר של האתלטיקה הישראלית ספורטאים מחו"ל יכולים להביא קהל לכמה תחרויות או למשוך את הרצים הותיקים אבל בעוד שנה שנתיים יגיע הגיל שכבר צריך לפרוש והתוצאות ירדו בהרבה ורק הדור הצעיר ישאר ופה צריך להשקיע. אז בבקשה ממכם עיתונאים שלא מבינים בספורט- אם אין מה להגיד תסתמו את הפה או כמו שחכמנו אמרו : " שתיקה - סימן לחוכמה" אז פשוט תסתמו ת'פה אם אתם לא יודעים משהו בסדר? תודה רבה

RON2258

New member
בכיין וחובבן

תעשה את העבודה שלך במקום לבקר עיתונאים, כי ספק אם אתה יודע לכתוב כמוהם. תתחיל להתאמן במקום לבכות, כי בטח בשנות בחמישים רצו וקפצו יותר טוב מההישגים הפאתטים שלך. תמשיך ליילל, והמעטים שעוד כותבים עליכם יפסיקו להתעניין בכם. בלי תקשרות אין הצדקה לספורט. תבין את זה, חובבן!!!

Issar Y

New member
אני מקווה שאין עוד "עיתונאים" כמוך!

להביע דעה או להעביר ביקורת זה דבר אחד, אבל יש גם מושגים כמו נימוס, דרך ארץ, כבוד והערכה לזולת ועוד כמה וכמה שבטח אף פעם לא שמעת בבית לפי איך שאתה מתבטא. אדם עוסק בספורט תחרותי בגלל שהוא אוהב את זה ונהנה מזה ולא בגלל או בשביל התקשורת. תבין את זה אתה, חוצפן, ועד שתבין אני לא רואה איך אתה יכול בכלל לקרוא לעצמך עיתונאי!

GK2670

New member
יא חתיכת חוצפן!!

רון אנשים כמוך לא צריכים להיות בפורום!!!!!! לך תדבר עם החברים העיתונאים שלך חבל בכלל להוציא עלייך את העצבים...אתה לא שווה את זה!

Issar Y

New member
חוץ מזה...

בתור איש תקשורת מנוסה הדקדוק וצורת הכתיבה שלך לא מרקיעי שחקים באיכותם ואני מכיר אישית אתלטים בעלי כושר ביטוי טוב הרבה יותר.

GK2670

New member
ודרך אגב רון אדוני...

מה אתה מבין על הישגים??? אני מתערב שהספורט היחידי שאתה עוסק בו זה אכילת נקניקיות מול הטלוזיה!! ואם מדברים על הישגים אז 4 שיאים ירושלמים ועוד אחד ישראלי לילדים עד גיל 15 נשמע לי מכובד ביותר! יא אפס!!

RON2258

New member
טמבלים

מי אמר שרק הכדורגלנים טפשים. אתם מוכיחים פה כמה אתם דבילים!!! כותבים בשגיאות כתיב במקום לעשות עוד אימון!!! כואב לכם בברכיים כי לא הגעתם בקפיצה לרוחק לתוך החול ופגעתם במונדו!!! שיאים ירושלמים??? מזרח ירושלים או מערבה? מה, אתם מטומטמים???

Lital Azulay

New member
רון ../images/Emo67.gif

אתה נשמע כמו בחור לעניין, חכם, ספורטאי ויודע הכל אולי תאיר את העינים שלנו האתלטים? הריי זה ברור שלך כל התשובות למה חשוב ומה לא בחיים ואילו עיסוקים הם ברומו של עולם. מי בכל נתן לך את הזכות להעביר ביקורת? אם הרמה פה בפורום לא מספיקה לך אתה מוזמן לא ליכתוב כאן, ויפה שעה אחת קודם! כשאתה מזלזל בצורה כזאת בוטה באנשים זה רק מוכיח שאתה אטום ושייך כמה מאות שנים אחורה.

למעלה