אליפות קארטה דו

yAn sun

New member
אליפות קארטה דו

היום בשהם היה פסטיבל אומנויות לחימה

yAn sun

New member
האליפות

זה היה פסטיבל היו שם אנשים משוטוקאן שיטוריו וגוגוריו נערכו תחריות בין תלמידים מאותו דוגו ולאחר מכן שיטה נגד שיטה החגורות השחורות בכל שיטה היו השופטים ואף נטלו חלק בהדגומות זה היה ארוע יוצא דופן ואני כבר מחכה לשנה הבא

גביע קראטה דו ה 4.

אכן, ביום שבת, נערכה בשוהם זו הפעם הרביעית ברציפות, גביע קראטה דו בקאטות וקאטות עם נשק. באירוע נכחו כ 600 אנשים משיטות שונות (גוג´ו ריו, שיטו ריו, שוטוקאן). התחרות נעשתה בצורה מסורתית, ובאוירה מקצועית וחברית כאחד. בסיום השלב הראשון, כל שופט ששפט בתחרות (כולל עבדכם הנאמן...) הדגים קאטא - דבר שבא להדגיש, שכל מורה מאמן ושופט, הוא תלמיד בפני עצמו. לאחר מכן הגיע שלב הקובודו (נשק מסורתי), שבו גילו המתמודדים שליטה מדהימה ועילאית בנשק. וכמובן, שלב אלוף האלופים! בתחרות לקחו חלק, גם תלמידים צעירים ביותר (הקטן שבהם בן 8 - מקום שני בקטגוריה שלו!!). למרות המצב הבטחוני והחששות מפיגועים, הגיעו משתתפים גם מהצפון הרחוק, (מה גם, שהמקום היה מאובטח). התחרות היתה חוויה והתנסות אדירה, לבוא ולהציג קאטא בפני קהל. ברכות לכל מי שלקח חלק בתחרות, ויישר כוח למארגנים

החתול.

New member
גביע קרטה דו ה 4 ../images/Emo54.gif

ממש מחמם את הלב, קאנצ´ו רוני קלוגר, בשקט ובהמון כישרון מארגן ארועי אמנויות לחימה בסטייל וברמה. הוא מצליח להביא לארץ את בכירי המורים בעולם משיטות שונות לא רק את מוריו שלו אלה נציגי שיטות אחרות כגון: פטריק מק קארטי, ספארטאקו ברטולטי ועוד רבים אחרים.לאחרונה הוא אירח את דניס הנובר אשר העביר אימון לתלמידיו הבכירים, תארו לכם אפילו דניס הנובר דיבר על רוני בחום, בידידות ובהערכה גלויה. ממש פלא בעולם המטורף של הענף הזה. מגיע לבן אדם המון קרדיט ותודה, על עשיה רבת שנים, ובאופן כל כך מובהק לקידום אומנויות הלחימה. בזמנים קשים ובזמנים טובים יותר, האיש היקר הזה מצליח להזיז הרים ומצליח ללכד חברה טובים וליצור אוירה חיובית כל כך, נדירה כל כך במחוזותינו. אני רק יכול להתאבל שבשנים האחרונות אני לא מצליח פיזית להתאמן, אבל ליבי עם האיש הזה. הרבה בריאות, הצלחה וכל כבוד !!!

למעלה