אליפות ישראל 2004

אליפות ישראל 2004

פרטים מעודכנים : חברי הועדה , תאריכי התחרויות : באתר האיגוד - בקישור "פתח רזרוי" , כמו כן פרוטוקול האסיפה הכללית והתקציב השנתי.

אה....

דווקא נכנסתי לאתר שזה הקישור שלו http://www.skydiving.org.il/home.html ולא הבנתי כלום... מישהו מוכן להסביר לי מי נגד מי, למה, כמה, איך ואיפה?????

עדי היי

אני חושב שאם היית מגיעה לישיבה השנתית השאלה לא היתה צצה. אל תעלבי. קחי את ההערה כהערה בונה לשנה הבאה. במיוחד שזה ספורט שאת חלק נכבד ממנו. שמיים כחולים אופיר

FalxOri

New member
רגע...

הייתי בטוח שהצבענו על אישור התקציב של השנה הקודמת ולא של השנה הבאה... נו טוב, היה קצת בלאגן. בכל מקרה אני מקוה שהשנה תמצא הדרך לקצץ בדברים כמו דפוס ודואר (10,000) טלפונים (2,000) ושאר ירקות... ואם לא הועד אז ועדת ביקורת... בהצלחה. O

HaimH

New member
גם וגם../images/Emo88.gif

אורי, בלהט הקרב שהתחולל באותה ישיבה, הצבענו גם על אישור התקציב של השנה הקודמת וגם של הבאה. אני בדעה שלך לגבי קיצוץ בדברים מסויימים והעברת התקציב מנגד, לטובת כלל הצנחנים. שמיים כחולים לכולם. שנה מלאה באירועים משמחים לכלל הצנחנים. חיים.

התכוונתי...

אופיר, התכוונתי לזה שלא הבנתי כלום לגבי מה שכתוב שם על התחרות. אתה יודע שאני לרוב לא שואלת שאלות על אירועים של האיגוד כשאני לא מגיעה אליהם... אני דואגת להתעדכן עליהם לבד ולא דרך פה.

למעלה