אליפות ישראל בספורט אקסטרים ימי בכנרת!!!!

asaf007

New member
אליפות ישראל בספורט אקסטרים ימי בכנרת!!!!

יאללה ב30 במאי סוף החודש תחרויות ספורט ימי בכנרת אליפות ישראל בוויקבורד סללום וויקסרף כולם מוזמנים ערב שישי מסיבת די ג'יי והופעת רגאיי פרסים מטריפים קגורייה נפרדת לאנשי האקסטרים(מכל הענפים השונים:סקייטבורד,סנובורד,קייט וכו..) KING OF AIR ההרשמה למתחרים מוגבלת פרטים נוספים בהמשך אז שלא תעשו תוכניות לסוף השבוע האחרון של מאי.

hagitoz

New member
מצויין!! חובה להגיע ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

היי לכל חברי הפורום, כפי ששמתם לב בסוף החודש מתקיימת התחרות הגדולה ביותר שנערכה עד כה בישראל בתחום הוויקבורד. בואו לפרגן לענף וכמובן לאלו שאוהבי אקסטרים יפתח מקצה מיוחד עבורכם. תפיצו בין החברים ותעזרו לאסי המשקיען ולנבחרת הוויקבורד להרים את הארוע הגדול של השנה. נשמח לדעת דרך התגובות מי מגיע. קדימה... בהצלחה!!! חגית עוז

asaf007

New member
חוף סירונית בין חוף גיא לחוף הגנים...

יש אפשרות ללינת אוהלים בחוף גנים יפוזרו בשטח ריילים לסקייטרים יהיה כדורגל רולרסרפר יש FUNBOX מפגר לחלוטין,מגיעים ספורטאים אמריקאים ומאירופה האירוע תחת חסות הWWA העולמי והשיפוט בתחרות יהיה שלהם. מסיבת רגאיי בשקיעה ומיד אחריה הופעת די.ג'י בערב שישי לתוך הלילה של שבת למחרת בבוקר כל הגמרים של כל המיקצים . דרך אגב את רשומה במקצה וויקבורד נשים ווויקסרף.

hagitoz

New member
אחלה אסי- תודה!! אני צריכה להתחיל להתאמן

תדאג לפרסם בקייט סייט, אם יש לך בעיה להירשם דבר איתי ואני אסייע בכל הדרוש לשיווק, חברים, כולכם מגיעים לתחרות! חגית עוז

נבו רז

New member
אפשר לגלוש במקום קייטסרפינג??

או שגולשים רק במסגרת התחרות?? אני לא מכיר את החוף, יש מקום להניף?? ולנפח קייטים?? איך החוף?? רחב??

hagitoz

New member
היי נבו

לא ניתן יהיה לגלוש קייטסרף בחוף, התחרות מתקיימת בחוף סירונית וזהו לא חוף עבור קייטסרף. מה שצריך לעשות זה לבוא לראות את התחרות ובשעות הצהריים ללכת לגלוש קייטסרף ובערב לחזור למסיבת הריקודים :) יהיה כיף בטוח! חגית עוז

נבו רז

New member
סבבה נשמע אחלה לבוא לתחרות ובצהרים ללכת לגלוש

באיזה שעות התחרות??

למעלה