אליפות העולם ב straight pool

9ball master

New member
אליפות העולם ב straight pool

תערך בין התאריכים 30 למאי ל 4 ליוני בניו-יורק. יערכו 7 תחרויות מוקדמות במוקדים הבאים: קנדה, גרמניה, הולנד ובניו-יורק, שיקגו, פילדלפיה ומרילנד שבארה"ב. להבדיל מהצהרות ששוחררו, כל אחד יכול להרשם ללא שום קשר או שייכות לאיגוד כזה או אחר!!! יש מעוניינים?!?!?!?

9ball master

New member
סטרייט פול טריוויה ../images/Emo62.gif

שיא הכדורים שהוטבע ברצף הוא 526 כדורים
השיא שייך ללא אחר מאשר לווילי מוסקוני ובוצע במשחק ראווה בשנת 1954 בספרינגפילד אוהיו. עד היום לא הצליחו לשבור את השיא....

Anin17

New member
לפני שבועיים בערך נראה לי שראיתי

מישהו ב-ESPN שהתקרב לשיא הזה

9ball master

New member
אני לא חושב ש...

שידרו איי פעם סטרייט פול ב espn מה שגם רוב התחרויות בשנים האחרונות הן עד 150 כך שאין סיכוי...

Anin17

New member
כנראה שטעיתי

אבל זכורה לי תוצאה גבוהה במיוחד באחד המשחקים ששודרו ב-ESPN לפני שבועים בערך שממש התקרבה לשיא כלשהו

9ball master

New member
השידור האחרון של....

תחרות סטרייט פול רצינית בטלויזיה היה של אליפות ארה"ב הפתוחה באוגוסט 1973!!! התחרות שודרה ברשת abc, שנים לפני ש espn עלתה לאויר. היו עוד מספר שידורים קטנים ב 1974 אבל מאז כלום.... עד כמה שידוע לי מה ששודר ב espn לפני שבועיים היה שידור חוזר של ה BCA OPEN (תחרות פתוחה של האיגוד האמריקאי) והם שיחקו 9ball. שנה שעברה, אליפות אירופה בפול הועברה בשידור חי דרך האינטרנט, שיחקו שם 8ball, 9ball ו straight pool, תורסטן הומן (Thorsten Hohmann) מגרמניה ניצח את ה straight pool, בחצי הגמר וגם בגמר הוא הכניס 125 כדורים ברצף וניצח מבלי לתת ליריבים שלו להגיע לשולחן.... Thorsten הוא בין היחידים ששיכים למועדון ה 400 (אלו שהכניסו לפחות 400 כדורים רצוף כשיש עדים שסופרים את הניקוד). ישנם כמה עשרות שחקנים ששיכים למועדון ה 300

Anin17

New member
נכון נזכרתי

באמת היה מדובר ב-BCA לא ידעתי שזה היה שידור חוזר ובאמת התכוונתי לבחור שנכנס לאטרף של ניקוי שולחנות והכניס מעל 400 ברצף זה היה מדהים

9ball master

New member
מי הכניס....

400 ברצף??? ב 9ball יש רק 9 כדורים וניתן רק להכניס 9 ברצף...
מה שכן מי שניצח את התחרות (bca open) זה אותו אחד שהתייחסתי אליו - Thorsten Hohmann

pooltool

New member
אני נוסע מחר ללונדון

אני ללא ספק ירשם בהולנד אני חייב את זה לעצמי

pooltool

New member
אני נוסע מחר ללונדון

אני ללא ספק ירשם בהולנד אני חייב את זה לעצמי

למעלה