אליפות ארה"ב 2003

Niminator

New member
אליפות ארה"ב 2003

טורניר הטניס הגדול בעולם. ההגרלה יצאה. טוב, אז היום פתחתי כהרגלי את פורומי הטניס שאני בהם, וראיתי שההגרלה יצאה. אז רצתי לאתר של אליפות ארה"ב, והסתכלתי. המשחק הראשון שראיתי היה קורצ'ה\אגאסי, והזדעזתי. ידעתי שההגרלה הזאת חרא, אבל לא ידעתי עד כמה. אז הנה ניתוח נימי מורכב ומדוקדק (אותו הנימי שעד היום חזה במדויק את כל שלושת זוכי הגראנד סלאם השנה, אגאסי, פררו ופדרר). (אין טעם לעשות ניתוח לטורניר נשים כי זה יהיה כמו לנסות לחזות האם הקיר הולך לרקוד או לא). רבע מס' 1: רבע עמוס בשחקנים איכותיים. המדורגים הבכירים הם אגאסי וקוריה, אבל נמצאים שם גם הרבה סוסים שחורים כמו פיש, גרוסז'אן, גונזאלז ומירניי. הנה כמה משחקים מעניינים בסיבוב הראשון: אגאסי נגד קורצ'ה: אין ספק שאם שניהם בריאים, אגאסי ייקח, וכנראה בקלות. קורצ'ה נמצא בכושר כל כך גרוע, שיש לי ספקות אם הוא יכול לנצח אפילו טורניר צ'לג'ר כרגע. אבל בכל זאת, קורצ'ה פעם דורג 2 בעולם, זאת תהיה בושה לא לשים את המשחק ברשימת המשחקים המעניינים. מירניי נגד דאווידנקו: שני השחקנים ניצחו השנה את הטורניר הראשון שלהם בקריירה, מירניי ברוטרדם ודאווידנקו באדלייד, ואז ניצח עוד אחד באשטוריל. מירניי פייבוריט בעיקר בגלל הכושר המעולה שלו (רבע גמר בטורנטו וחצי גמר בסינסאנטי), אבל דאווידנקו מסוכן. עדיין, ההימור שלי הוא מירניי. דנט נגד צ'לה: דנט לא שיחק מאז ווימבלדון וצ'לה נמצא בכושר לא-רע (ניצח היום את גונזאלז בלונג-איילנד). צ'לה פייבוריט, אבל אם דנט בריא, זה הולך להיות אחד מהמשחקים הגדולים של הסיבוב הראשון. גונזאלז נגד צ'אנג: זה יהיה המשחק האחרון בקריירה המפוארת של מייקל צ'אנג, מנצח הגראנד סלאם הצעיר ביותר בכל הזמנים (צרפת 1989), אלא אם הוא יהמם את עולם הטניס וינצח את גונזאלז. לא סביר. זה יהיה משחק לא איכותי, לדעתי, אבל יקבל המון תשומת לב. גונזאלז ייקח, אלא אם הוא פצוע, וזה מאוד אפשרי. ביורקמאן נגד וולאנדרי: ביורקמאן הגיע לרבע גמר ווימבלדון, אבל מאז הוא לא עשה כלום. וולאנדרי היה בכושר אחלה בעונת החימר הקצרה אחרי ווימבלדון, אבל גם הוא מאז לא עשה כלום. אלו מגרשים קשים, ביורמקאן הוא הפייבוריט, אבל זה לא יהיה קל. בסיבוב השני: מירניי נגד דנט\צ'לה: כנראה נגד צ'לה. מירניי בכושר עדיף, והוא יהיה הפייבוריט נגד כל אחד מהשניים, אבל זה בכל זאת יהיה משחק מעניין, ותצפו לקרב של 50 אייסים מינימום אם מירניי ייפגש עם דנט. גרוסז'אן נגד ביורקמאן (או וולאנדרי): שניהם הדהימו בווימבלדון ולא הרשימו במיוחד אחר כך. יהיה קרב מעניין, אבל אני לא רואה את ביורקמאן (או את וולאנדרי) עוברים את הצרפתי הגמד. גרוסז'אן כבר הגיע לחצי הגמר בשלושה מארבעת הגראנד סלאמים, הוא יירצה להגיע לאחד שחסר לו, כאן בארה"ב. קוצ'רה (או פופ, לא סביר) נגד פיש: שניהם בכושר טוב, ושניהם אוהבים מגרשים מהירים. קוצ'רה כבר הוכיח בעבר שהוא יכול לשחק נגד השחקנים הגדולים (מוביל 4-3 בקריירה על אגאסי וניצח לאחרונה גם את פררו), אבל לא סביר שהוא יעבור את פיש. משחק מעניין בכל מקרה. קלמנט או ואהאלי נגד רוסדסקי: החזרות טובות נגד הגשה טובה. קשה לדעת מי יעבור את החלק הזה, אבל קלמנט הוא הפייבוריט. למרות שאני בהחלט יכול לראות את רוסדסקי משתחל מכאן. קשה לי לראות את ואהאלי מנצח את שניהם ברצף. תחזית: סיבוב שלישי: אגאסי ניצח את קאפלניקוב (או מוריסון או קרלסן, כולם יכולים לצאת משם) מירניי (או צ'לה או דנט- לא דביר) ניצח את גונזאלז (או קובק- לא סביר) פיש (או קוצ'רה) ניצח את גרוסז'אן (או ביורקמאן) קוריה ניצח את קלמנט או רוסדסקי סיבוב רביעי: אגאסי ניצח את מירניי (או צ'לה או דנט- לא סביר) קוריה ניצח את פיש רבע גמר: אגאסי ניצח את קוריה (נקמה על צרפת) אני דיי עייף אז נראה לי שאני אעשה את שאר הרבעים מחר.

היית לוחץ "הגרלות" ../images/Emo185.gif

וישר היית רואה שהגרלות יפורסמו ב-20 לאוגוסט.

למעלה