אליענה היא זוכה בטוח היא יודעת לרקוד הכי יפה מי יזכה? סמי אורי? ניצה?? היא הכי טוב תצביעו לה!!!!1
O ormatsah New member 1/12/05 #1 אליענה היא זוכה בטוח היא יודעת לרקוד הכי יפה מי יזכה? סמי אורי? ניצה?? היא הכי טוב תצביעו לה!!!!1
A ali l New member 2/12/05 #4 !!!!!! היא בסדר..היא לא משהו.. הסטנדרט שלה מאוד טוב!!! הולס, טנגו, פוקס, ולס וינאי וקוויק... אבל בלטין..לא ממש כי היא לא מישרת רגליים וזה נראה זוועה...
!!!!!! היא בסדר..היא לא משהו.. הסטנדרט שלה מאוד טוב!!! הולס, טנגו, פוקס, ולס וינאי וקוויק... אבל בלטין..לא ממש כי היא לא מישרת רגליים וזה נראה זוועה...
י יפית ה1 והיחידה New member 2/12/05 #5 בלי עין הרע ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif טפו טפו טפו חחח
A acuario New member 3/12/05 #6 אליענה מקסימה!מיע לה לזכות! רואים שהיא נהנת ומשקיעה ,גם אורון מקסים הם זוג מושלם והלוואי שישארו עד הסוף ויקחו את הפרס!
אליענה מקסימה!מיע לה לזכות! רואים שהיא נהנת ומשקיעה ,גם אורון מקסים הם זוג מושלם והלוואי שישארו עד הסוף ויקחו את הפרס!
ב ב ו ב ה עם א פ ק ט New member 3/12/05 #8 אליענה ואורון.. לדעתי אליענה רוקדת ממש יפההההה היא ממש ממש מעולה!וגם אורון מן הסתם.. גם אנה וסמי רוקדים ממש יפההה שתי הזוגות האלה אהובים עלי במיוחדד אז שיהיה לכם בהצלחההההה אליענה מתה עליך!
אליענה ואורון.. לדעתי אליענה רוקדת ממש יפההההה היא ממש ממש מעולה!וגם אורון מן הסתם.. גם אנה וסמי רוקדים ממש יפההה שתי הזוגות האלה אהובים עלי במיוחדד אז שיהיה לכם בהצלחההההה אליענה מתה עליך!
• ••MaYuSh•• New member 4/12/05 #9 נ"ש../images/Emo26.gif בקשר לאליענההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעזור לה םלנצח בטקס ערוץ הילדים והצביעו לה http://www.shesh.co.il/messages/nivcharey_thanks.asp קטגוריית מספר 13, שחקנית ה-שנה
נ"ש../images/Emo26.gif בקשר לאליענההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעזור לה םלנצח בטקס ערוץ הילדים והצביעו לה http://www.shesh.co.il/messages/nivcharey_thanks.asp קטגוריית מספר 13, שחקנית ה-שנה
G galya13 New member 6/12/05 #12 גם אני רוצה שהיא תזכה. איך מצביעים כי ניסיתי להצביע, אבל לא מצליחה. מה צריך לעשות? ממלה את כל הפרטים, אבל זה לא נותן לי לשלוח.
גם אני רוצה שהיא תזכה. איך מצביעים כי ניסיתי להצביע, אבל לא מצליחה. מה צריך לעשות? ממלה את כל הפרטים, אבל זה לא נותן לי לשלוח.