אליסון

המונשרי

New member
אליסון

( מקווה שדייקתי בשמה של הבחורה החדשה). רק בת 38 וכבר נושאת על גבה "תיק" כבד : חלתה בסרטן השד, עברה הקרנות, כרתו לה שד אחד והיא במחלוקת עם רופאיה לגבי כריתה נוספת. בעבר בעלת קריירה כאשת הווי בספינת שיט - תענוגות ואח"כ כאשת שיווק. אשה מלאה ( מנופחת מקורטיזונים) עוטה על פניה מסכה חייכנית, מתנסחת ברהיטות ומסתירה כ'כ הרבה כאב. רוצה מישהו לאהוב , להקים משפחה - וחוששת איך במצבה מישהו ירצה בה.

פיפיטה

New member
אכן מקרה קשה

ועצוב. אמא שלי עברה לפני חודש ניתוח עקב גידול בחזה. לא נדרשה כריתה אך היא צריכה לעבור הקרנות, אבי שיהיה בריא כל-כך עוזר לה,תומך בה וכמובן גם כל הילדים. אך אני לא יכולה לתאר לעצמי את אמא שלי עוברת את זה לבד בלי בן זוג. לכן המקרה של אליסון כל כך קשה הכל היא צריכה לעבור לבד והיא גם אומרת שהיא מראה לכולם שאצלה הכל בסדר והיא מטפלת בעצמה. תארו לכם כמה עצבות וכאב יש בתוכה.

המונשרי

New member
קודם כל ../images/Emo57.gif

איחולי בריאות לאמא. לגבי אליסון - בנוסף לבדידותה מלווה אותה הפחד שאולי בגלל ההקרנות היא לא תוכל להביא ילדים לעולם . איאנלה לא חיכתה לפני שהתחילה במצוות הסרת הקליפות כבר בשיחת הפתיחה. תחילה ביקשה מאליסון להסיר את הכובע ( רונדה הצטרפה כצ'יר לידר טיפוסית: אוי השיער שלך יפה, את נראית מדהים" yea right). אני באופן אישי הופתעתי מהנועם והמתיקות שזרמו מאליסון. הנסיון הכושל לשלוט בכאב -רק שלא ירחמו עליה. וכן הופתעתי מהשיבה שזרקה בשערה טרם זמנה.

Y. Welis

New member
נדהמתי שהיא אמרה שהיא בת 38

נראית מבוגרת בעשור... וזה לא רק מסטרואידים, עם כל הכבוד: מחלות בד"כ גורמות לאיבוד משקל (ואפילו בת'אני לא השמינה עד כדי כך). נראה שהיא מתנחמת במזון, ובעיקר מתוק. איחולי החלמה גם ממני, פיפיטה.

פיפיטה

New member
תודה WELIS

הרשה לי לתקן אותך, אבל מניסיון אישי סטרואידים גורמים להצטברות נוזלים בגוף, הפנים הופכים לפני ירח (כך הרופאים מכנים זאת) והגוף מתנפח. זה לא ממתקים. גם אם לא אוכלים כלום ונמצאים בתת תזונה ההשפעה של הסטרואידים היא אותו דבר.

godeta

New member
סטרואידים

גורמים לתיאבון יתר אי שקט ועוד כמה דברים לא נעימים. לאחר הפסקת נטילת התרופה לוקח קצת זמן לחזור למצב רגיל.

Y. Welis

New member
תודה על התיקון

יש לקוות שהיא תשתנה בפרקים הבאים, אם היא כבר לא מקבלת את המינון הקודם. וטיסה נעימה!

שרי48

Well-known member
פיפיטה יקירתי

המון בריאות לאמא שלך, ולכם ולאבא שלך - כוחות נפשיים ופיזיים לטפל ולתמוך בה.

פיפיטה

גם אני מצטרפת לאיחולי בריאות טובה והחלמה מהירה לאמא שלך, זו התמודדות קשה עם ובלי בן זוג אבל כמה מחזק זה כשיש משפחה תומכת. רק בריאות!

Thats So Roi

New member
איחולי החלמה מהירה

אני מקווה שאמך תחלים תשוב לשגרת החיים בהקדם האפשרי. אני יכול לתאר לעצמי כמה סבל וכאב היא (וגם אליסון) עוברת, ולכן זה מעודד שיש אנשים נוספים בחייה שתומכים בה ועוזרים לה.

חרצית3

New member
היא מעלה נושא שנוגע לכל אחת ממש - וגם מתחבר

לפחד כמעט הכי גדול שלי (סרטן השד וגידול בראש - תמיד היו הפחדים הכי גדולים שלי - עד שהיגיעה הילדה.... ואז השתנו הפחדים). בכל מקרה, אחת מתשע תחלה במחלה הארורה - וזה נוגע לכולן. אני מקווה שהורייך בדרך להתחזקות ולבריאות. הרבה כוח שיהיה
ואשר לאליסון - אי אפשר שלא להתאהב בה....

פיפיטה

New member
תודה לכן, ידוע

שסבל תרופות ומתחים גורמים לשיער להלבין זה קורה גם אחרי טראומות.

Thats So Roi

New member
לא הצלחתי להבין..

אליסון כבר החלימה מהסרטן, או שהיא עדיין עוברת טיפול?

התשובה לכך היא חד משמעית.

בעבר היה לה גידול בשד אחד והיא עברה הקרנות וכריתה. עכשיו היא מודאגת מהאפשרות שהגידול יתפשט גם לשד השני... והיא רוצה לעשות כריתה מניעתית אבל הרופאים מתנגדים.

למעלה