אליסון....

אליסון....

כשרואים קטעים מהעבר שבו היא משתתפת, אני בכלל לא מבינה למה הן היו חברות שלה.

ועוד משהו...

מההתחלה ניסיתי לנחש מי זה A. וכשאמרו בעונה השניה שזו מונה זה נראה לי תלוש לחלוטין. למה? הרי אליסון הייתה מגעילה באופן כללי לכולם,ובכולם היא התעללה וכינתה אותם בשמות. אז למה להתעלל בבנות? וכשהוסיפו את טובי, זה בכלל פסיכי, כי הרי הוא חבר של ספנסר. נראה שליוצרים אין אג'נדה איך הסיפור אמור להתקדם, והם רק רוצים להדהים אותנו...

shaharEB

New member
יש משהו במשפט האחרון
באמת אי אפשר

לדעת איך הם ייצאו מכל הסיבוכים האלה

a silver cat

New member
אבל לפי המפיקה הראשית

טובי היה בקבוצה של A לפני שהוא היה חבר של ספנסר. לפי מה שהיא אמרה הוא הצטרף בעונה הראשונה אחרי המסיבה שהייתה בתחילת השנה (ה homecoming). אז ככה שזה שהוא חבר של ספנסר לא אמור לעצור בעדו מלהצטרף, מסיבה פשוטה שהוא כבר היה שם לפני שהוא היה איתה..

לגבי מונה - הסיבה שלה לא ברורה במאה אחוז. היא אמרה שהיא רצתה להפריד בין הבנות אבל A זה בעצם מה שגרם להם להתקרב.

בכל מקרה
מפרק 16

מונה אישרה את זה שיש מישהי מעליה ומעל טובי (ואולי עוד אנשים). אז אני לא בטוחה שכל העניין הזה עם A תלוי רק במה הסיבות של מונה וטובי אלא גם ואולי בעיקר מה הסיבות של הA הראשית.

סוף

לגבי הבנות. קודם כל לא בטוח שההתעללות בבנות זאת המטרה הסופית של A. אולי זאת רק הדרך. .אולי מתעללים גם באחרים ואנחנו פשוט לא יודעים מזה כי אנחנו רואים את הסדרה מנקודת המבט של הבנות.
וחוץ מזה זה שהבנות היו חברות של אליסון ולא יצאו נגדה יכול לשמש כסיבה לזה שירצו לצאת נגדן.

ולגבי מה שאמרת בסוף- אני מסכימה שיש בזה משהו. אני מקווה שהכותבים יודעים מה הם רוצים ושדברים יהיו הגיוניים בסופו של דבר.

זה לא כך-הגיוני...

בהתחלה טובי היה איזה פריק, וכל הבנות נורא כעסו על אמילי שהיא מתקרבת אליו. אפילו היה איזה קטע בנשף שטובי רצה לספר לאמילי סוד, והבנות היו בטוחות שהוא הרג אותה או משהו...

אחר-כך ספנסר התחילה להתקרב אליו, כדי לגלות פרטים על ג'נה ובסוף גם התאהבה בו... (הזוי במקצת, אבל לא נורא)

כאילו, מה יש לו לחפש בA-team? לא ברור? אם יש לו שאלה, או בעיה או משהו הוא יכול לפנות לספנסר אישית. אחרי הכל, הם חברים!!!

פשוט נראה, שהחליטו להכניס אותו לA-team על מנת שהפה שלי יפול עד הרצפה כשאראה אותו בקפוצ'ון השחור.

(פרק 16)
וספנסר עלתה עליו כל-כך מהר, שזה עוד משהו לא הגיוני. למה היא התאמצה להכין את כל הארוחה, אם היא ידעה שהוא חלק מA-team?

לכן אמרתי, שכמו אבודים, גם כאן רק מחפשים איך לקשור יותר את הסיפור בלי אג'נדה ברורה

a silver cat

New member
זה מה ש

אנחנו אמורים לגלות. למה טובי בA טים. עדיין לא יודעים למה הוא שם. אנחנו לא יודעים את הסיבות שלו.
מה זאת אומרת הוא יכול לשאול את ספנסר? מי אמר שהוא בכלל רוצה לשאול אותה משהו לגבי זה? אז מה אם הם חברים. מי אמר שהחברות הזאת אמיתית בשביל טובי? זה בכלל לא בטוח שטובי באמת אוהב את ספנסר. אולי הוא סתם ניצל אותה. התקרב אליה כדי לראות כמה היא יודעת, או כדי לפגוע בה כשהיא תגלה כשהוא A. ואולי הוא באמת אוהב אותה, בין אם מההתחלה ובין אם הוא התאהב בה במהלך הדרך. ובכל מקרה כשהוא הצטרף הוא עדיין לא היה איתה אז בכל מקרה הוא לא יכול היה לשאול אותה כלום אז.
מה שבטוח הוא שאנחנו לא יודעים, ועד שלא נגלה את כל התמונה ואת כל הפרטים אני לא חושבת שאפשר להגיד על העלילה הזאת שהיא לא הגיונית.

לדעתי היא הכינה את הארוחה לפני שהיא גילתה. וזה שהיא גילתה די מהר- את מתכוונת בפרק עצמו או מהר אחרי שאנחנו גילינו שהוא A? כי אם את מתכוונת בפרק עצמו אז זה פשוט היה בגלל שהיא ראתה אצלו את התג די בתחילת הפרק, אם את מתכוונת שהיא גילתה מהר אחרי שאנחנו גילינו, אני מניחה שאלה שיקולים של ההפקה שכנראה רצו שספנסר תגלה כי הם רוצים שככה העלילה תהיה. אני לא חושבת שזה לא הגיוני. באופן אישי לא ממש משנה לי אם היא הייתה מגלה או לא. אני חושבת שאפשר היה לכתוב קו עלילה טוב בין אם הייתה מגלה עכשיו או בעוד כמה פרקים או לקראת סוף העונה.

וכן, הכותבים באמת מנסים להרשים ולהדהים ולא תמיד כל הדברים קשורים באמת לעלילה, אבל שוב, עד שלא נדע את כל הפרטים בסיפור הזה, לדעתי אי אפשר להגיד עליו שהוא לא הגיוני.

niviri

New member
דווקא על מונה

הם בסה"כ עקבו אחרי הסיפור של הספר...

אבל בגדול כל הרמזים והפרטים שמוסיפים כל פעם אני די בטוחה שהם זרקו סתם בשביל המת ואין להם מושג איך לקשר את זה לעלילה וגם לא יהיה הסבר בהמשך. זה הרושם שלי.

a silver cat

New member
כן, זה לא ממש ברור

אני קראתי כל מיני השערות. אמילי הייתה מאוהבת בה, האנה קיבלה ממנה הגנה, ספנסר אני לא זוכרת מה כתבו ואריאה אם אני זוכרת נכון לא מצאו סיבה למה שתרצה להיות חברה של אליסון.
וחוץ מזה אליסון ידעה לעשות על הבנות מניפולציות כדי שיסמכו עליה וירגישו קרובות אליה.

niviri

New member
די פשוט לדעתי

הם ציינו שאליסון היתה הדבק שהחזיק אותן. מבחינת כל אחת בפני עצמה, לנתק קשר עם אלי זה להתנתק מכל החבורה.

a silver cat

New member
כן, זה מה שאליסון גרמה להן לחשוב

עובדה שהן מסתדרות יפה מאוד בלעדייה.

such an angel

New member
שלוום

ברוכה הבאה לפורום שקרניות קטנות :)
מצטערת שזה קצת בדילאי, צבא והכל..

אבל ברוכה הבאה, השתלבות מהירה ואני מקווה לראות אותך
יותר כאן בפורום

שבת שלום