אליסה- קרקס Y

אליסה- קרקס Y

היינו היום (אני+2 בגילאי 7,4) בהופעה הנ"ל, והיא היתה לא פחות ממדהימה! שם תואר שאני לא מרבה לחלק... הופעה שמבוססת על עליסה בארץ הפלאות, עם אפקטים של קרקס - הרבה אקרובטיקה וכדומה. הילדים (ואני!) מאד נהנו והחזיקו מעמד שעה וחצי!! בחיי שהייתי הולכת לראות שוב (אולי בשנה הבאה...) הבנתי שלא נשארו כרטיסים אבל לאלה שהולכים מחר ולמי שבהמשך ישקול ללכת - זו אולי ההופעה הכי מוצלחת שהייתי (לילדים), ושווה הרבה יותר מ-40 השקלים שהתבקשנו לשלם כתושבי מודיעין. אז כל הכבוד לקרקס ולמארגני הפסטיבל בכלל!
וחוצמזה - אני ממש לא מבינה את הטרוניות על הפסטיבל - סה"כ נראה מושקע, נחמד וכייפי (היינו גם ערב אחד בחוץ), ולכל התלוננים - אל תתלוננו אח"כ שזו "עיר שינה" אם לא נוח לכם שמתקיים כזה הפנינג, גם בכיכר רבין לא נוח עם כל העצרות האלה...

yoyo10

New member
ההצגה אכן מדהימה ומושקעת

דבר שאני לא יכולה להגיד על חלק מהקהל
מה נסגר איתם? הילדים לא יכולים בלי חטיפים ושתיה ממותקת שעה וחצי?????????????? וגם שמעירים לכם אתן עונות שזה סתם ילדים ומנסות להסתיר מהסדרנים מה נסגר?
כן כן אני אמא עילית מתנשאת וגאה בזה

yoyo10

New member
מה הקשר

ונכון עדיף לא להביא פעוטות בני שנה הם סובלים וכל הקהל סובל (אני לוקחת את הגדולים רק שיש לי סידור לקטנה)
וילד שצעק מוצים החוצה ומה הקשר בין צעקות לכמות החטיפי שהיו שם

michalgross123

New member
צודקת במאה אחוז!

אבל זו תרבות כזו...
לא מסוגלים בלי לבלוס כמה שעות, זה החינוך בכל מקום.חבל...
דבר נוסף- הלכלוך שמשאירים אחריהם אותם אנשים שבאו להינות מהמקום, שקיות של חטיפים, ניירות, בחיים לא אבין את זה...

א י ו ש י

New member
ואנחנו היינו במופע שלהם עם שירי קווין

היה מאוד יפה, מושקע ומהנה.
את אליסה ראינו שנה שעברה, בהחלט מדהים

בכלל חברי קרקס Y מוכשרים מאוד, חלק מהבנות הופיעו גם במופע GRAVITA
מופע אקרובטי בגובה 30 מטר בתוך כדור.

ובלי קשר לקרקס Y היו מופעים מדהימים ומרתקים
נהננו מכל רגע גם השנה!

מי יתן והמסורת הזו תמשיך , משהו שלנו- המודיעינים.

mapoo

New member
א. מי מתלונן? רבים שהגיעו הנה עשו זאת

כי בחרו להתגורר בעיר שינה.

ב. גם אני שילמתי והלכתי למופע המדהים של אליסה. באמת היחיד שהיה שווה.

mapoo

New member
איפה הבת שלך?

בצנונית?
לא. לא הלכתי. היה ספוף נורא. מתנצלת. להבא שידרשו תשלום. בטח יהיו פחות אנשים.

למעלה