אליסה בטוויטר

CharmedRulez

New member
אליסה בטוויטר

זה מאוד נחמד כל העדכונים הקטנים האלה, היא אפילו עונה לאנשים על שאלות, מתפללת למען הנפגעים באיטליה ומעריצה את עולם הבייסבול, הנה עובדות שנאספו מהטוויטרים שלה: - היא מספרת שהשם הזמני לפיילוט שלה הוא בינתיים "singles with baggage", שזה לא שם משהו לדעתי (והוא גם מזכיר ב100% את single with parents - ראינו איך זה הצליח לה). - היא מספרת שהיא מאוד נרגשת וההמתנה של השישה שבועות בין הצילום של הפיילוט לקבלת ההודעה אם התקבל או לא - מטריפה אותי ומכאיבה לה בבטן. -כתבה על הארוס שלה: "הארוס שלי שאל אותי, 'תגידי, קראת את הספר על האישה שעזבה את בעלה בשביל חשבון הטוויטר שלה?', אז מצטערת, אני הולכת לבלות קצת זמן עם ארוסי... ולראות בייסבול!" היא חמודה ומגניב שהיא ממש עונה לאנשים על השאלות ומדברת איתם והכל....!

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על המידע דוד../images/Emo24.gif

יפה מצידה שהיא מתפללת למען הנפגעים באיטליה ומעדכנת אבל האמת שאני דיי מאוכזבת ממנה, פעם היא הייתה יוצאת ובאמת עושה משהו והיום זה בעיקר לדבר ולפרסם את עצמה

Natali Milano

New member
מסכימה איתך

חבל שהיא הפסיקה לייצג ולטוס בשם יוניצף היה אפשר לראות כמה לב ענקי יש לה זה חסר אליסה תתעוררי

CharmedRulez

New member
ממש לא מסכים.

זה שהיא לא נוסעת למקומות הרוסי פגע כי היא מתעסקת כרגע בדברים אחרים (קידום אקססיבי של הספר שלה, הפיילוט שלה), לא אומר שלא איכפת לה. היא לא צריכה להוכיח כלום לאףאחד.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif

היא בנאדם מדהים שנותן המון לחברה! אבל מאיפה כל הכסף הזה כדי שהיא תוכל לעזור?! ולטוס לכל המקומות האלה? הוא צריך להגיע מאיפשהו. חוצמזה שבשביל לתת לאחרים אתה צריך גם לחזק את עצמך, ובזה שהיא מקדמת את החיים הפרטיים שלה ומה שעושה לה טוב (משחק ובייסבול חח) זה מה שיתן לה את הכוח להמשיך ולתת. גו אליסה.

always be me mc

New member
המ אליסה היא לא שגרירה של יוניצף?

לא הם אמורים לממן את הדבר הזה? ובאשר לכסף אז היא לא אמורה לקבל קצת כסף מהמרצ'נדייז של מכושפות וכאלה? בקיצור לא נראה לי חסר לה כסף ודוגרי אין לי בעיה גדולה עם הפירסום בדרך כלל אבל כשפירסום זה כל מה שהיא עושה(ועל נושא לא מעניין בגרוש) אז כן קצת קשה לי להתחבר, היא מאושרת וסבבה לה אבל לי קשה. ומי דיבר על זה שהיא חייבת לצאת לאפריקה? לא אני(למרות שהיה נחמד לראות אותה שמה שוב), מצידי שתישאר בארה"ב ותעזור זה פשוט שאני כל כך מתגעגעת לראות אותה יוצאת ועושה משהו. ואומנם נכון מה שאת אומרת צריך לחזק את עצמך ואז יש כוח לחזק אחרים אבל זה לא יכול ללכת ביחד? (כמו בבית ספר שאתה גם לומד וגם צריך לעזור לחברות) בקיצור עם כמה שהיא מאושרת וטוב שכך זה לא אומר שאני לא יכולה להיות טיפונת מאוכזבת נכון? זה אנושי ולמרות שאני מסכימה איתך שחשוב לחזק את עצמך לדעתי חשוב גם לחזק אחרים איכשהוא בדרך וכן היא בן אדם מדהים לחברה אבל כמו כל בן אדם יש שלבים בחייה שלא כל כך מדהימים ומעניינים אז מותר לי להתאכזב פה ושם נכון? אני לא תוקפת אותה ולא אומרת שלא אכפת לה מאחרים כי זה ברור כשמש שכן אני רק אומרת שלי בזמן האחרון לא כל כך אכפת ממה שהיא עושה כי היא לא עוסקת במשהו שמדבר אלי.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני בספק אם הם מממנים את זה..

ואני בספק אם עוד מישהו קונה היום מרצ'נדייז של מכושפות וגם אם כן זה בטוח לא מה שמכניס לה כסף. וזה שהנושא הזה לא מעניין אותך בגרוש לא אומר שהיא צריכה לעזוב הכל וללכת להתנדב עכשיו חח היא מתמקדת בדברים שחשובים לה עכשיו בחיים ובשבילה זה המון ואני בטוחה שהיא עדיין עושה דברים התנדבותיים אבל בקטנה כזה שהיא אפילו לא טורחת לספר על זה.. ובכלל אני חושבת שזה טוב שהיא מתמקדת בקריירה שלה ועצמה כי תכלס אין לה סדרה קבועה שרצה 8 שנים עכשיו והיא די באוויר פיילוט פה פיילוט שם.. בטח אחרי שהיא תסתדר שוב עם סדרה מצליחה יהיה לה זמן לחשוב על לנסוע לאיפשהו ולעזור לאחרים.

always be me mc

New member
מי אמר לעזוב הכל? קראת תהודעה שלי בכלל?

ברצינות מתי אמרתי שהיא חייבת לעזוב הכל ולטוס לאפריקה? לא אמרתי את זה אם כבר אז אמרתי שאני מתגעגעת למסעות שלה שמה וכפי שכבר ציינתי מצידי שתעשה איזו התנדבות קטנטונת בארה"ב(כמו שהיה בערב השנה החדשה אם אני לא טועה
), איפה שהוא בין כל הפירסום, זה בטוח לא יזיק לה. אבל יודעים משהו? עכשיו כשאני חושבת על זה, זה באמת לא ענייני אלו החיים שלה ושהיא תעשה מה שהיא רוצה, אני לא חייבת להיות מעריצה שלה באש, במים ובשמיים ולעקוב אחרי כל צעד שלה גם אם הוא לא באמת מעניין אותי ולכן אני בינתיים בהפסקה(נקווה שזמנית) מאליסה כי אפילו למעריצים מגיע הפסקה ממושא הערצתם לא?

always be me mc

New member
דוד אני יודעת שאכפת לה

(אין אפילו ספק בכך שאכפת לה מחיי אנשים
) ואני יודעת שהיא לא חייבת לנו כלום אבל מותר לי להיות קצת מאוכזבת לא? אחרי הכל לא התאהבתי באליסה רק בגלל המשחק אלא גם בגלל האישיות ואחד הדברים שהכי אהבתי באליסה היא העזרה לזולת וזה שהיא הייתה יוצאת ועומדת על העקרונות שלה(אפילו אם זה נגד בוש) ועכשיו שהיא יותר עוסקת בפירסום.. לא יודעת אני מתעגעת קצת לימים עברו
הו וול.. איך שלא יהיה בסופו של דבר היא באמת בן אדם טוב
לכן אני מאחלת לה שתזכה ל-Happy ending עם הארוס

למעלה