אלין
...היא זו "שהתהפכה על פותנה

מיסטי22

New member
אלין../images/Emo68.gif...היא זו "שהתהפכה על פותנה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

זה מה שקרה בלילה: פותנה אפתה 2 עוגות ...לשישבת. אלין החליטה "פתאום" שהיא רוצה לאפות עוגה. (כנראה לא קבלה את מנת ה"תשומי" היומית, וגם כי גלתה סירופ שוקולד-והרי היא חיבת לחסל את זה) פותנה אמרה לה בערך כך : אין עודף קמח ואין ביצים, בשביל מה לאפות עוד עוגה,תסיימו קודם את העוגות שיש. אז התחילה מלחמת עולם ...מצד אלין. אתם כבר מכירים איך הפנים נעשות חמוצות ,חמוצות מה"עלבון"--(איזה עלבון?) --ואז זה מתחיל, כל מה שהיא אוחזת בו ,היא זורקת "בעצבים", משליכה עצמה על הכורסה, מתחילה לבכות, כאשר מנסים לפייס אותה ,זה נעשה גרוע יותר, היא כרגיל "נכנסת" בפותנה בחוצפה ללא גבולות... ו.....רצה לאח הגדול "להלשין על פותנה"... למרות שפותנה מנסה להרגיע אותה... (פותנה שמעה גם שהיא קראה לה "ערבה"....?) זה מזכיר לכם התנהגות של ילד בן 3. ...כן! ואת ההתנהגות הזאת שלה אנו רואים מדי יום... אינפנטילית! אז הגיע הזמן שהיא תלך הבייתה!

לא ולא..אלין רצתה רק לצחוק איתה

אלין רצתה לעשות קונדס קטן..מה יש כולם רציניים שם..באה ילדה עם רוח נעורים לשם וכולם משתיקים אותה... פותנה התהפכה עליה כמו שתמיד היא עושה לה. אלין הפגינה תעצומות נפש מול פותנה כששוחחה עם אלירז בלילה. אלירז בלבל אותה ולא בצדק. להיות פסיכולוג זה לא להיות לצד אחד ונגד הצד השני. אלירז רק צידד בפותנה ולא נתן לאלין את המקום שלה בפגיעותה המוצדקת. לא פייר כלפי נערה בת 19 מדהימה שכזאת.

מיסטי22

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif "תעצומות נפש"...../images/Emo7.gif או../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

ahgadol

New member
אני מסכימה איתך שאלירז אתמול לא היה בסדר

הרצון שלו היה באמת טוב, ורצה להראות לאלין שפותנה צוחקת. הבעיה היא שהוא לא ראה את המקרה הזה ולא ראה שפותנה באה אלייה לא בשביל "לבקש סליחה" בשיחה של אלירז ופותנה , פותנה דאגה להציג את הצד שלה בצורה מאוד יפה, ככה שאלין יוצאת תינוקת מפגרת דאגה להזכיר כמה שהלב שלה (של פותנה) רחב והיא מוכנה "לקבל" עלבונות אבל "עד כאן". דאגה להפיל את זה על זה שהיא ילדה קטנה, ובשביל להשמע עוד יותר טוב עוד דאגה להגיד :"אם אני טועה תגיד לי" אבל ברגע שאלירז התחיל להסביר לה במה היא טועה, האם פותנה מוכנה לשמוע? מישהו יגיד לה שהיא טועה? ממש לא אלירז בא לאלין ושלא בצדק שכנע אותה שפותנה רצתה להשלים איתה בכל מה שאמרה אלין היא צדקה אלירז אמר שצריך להתאים את עצמה לפותנה, אבל למה שתתאים את עצמה? היא התנהגה בחוכמה רבה כאשר היא היתה בסערת רגשות,, וראו בהחלט שהיא לא במצב לדבר- היא אמרה בצורה מאוד יפה :" פותנה אני עעכשיו בעצבים, אני לא רוצה להוציא את זה עליך נדבר מתי שאני ירגע" זאת לא גדולה? אני חושבת שרב האנשים במקום לעצור את עצמו היו מתפרצים על פותנה, ואלין כיבדה אותה ולא עשתה זאת. בנוסף כאשר פותנה דיברה עם אלירז היא שחכה לציין שהם דיברו אתמול ופותנה אמרה לאלין שהיא צודקת, ועוד שחכה לגיד שההץפרצות של אלין זה בעצם בקשה לדבר מאוחר יותר. מה שהכי הרג אותי זה כאשר פותנה דיברה על כך עם איילה, שברגע זה היא נמחקה מהלב שלי לגמרי. דיברו על כך שכשהם היו בני 19 הם היו הרבה יותר "חכמות" ויוצר "עצמאיות" ו"חכמות" מאלין אלין אולי אין לה ידע אינטלקטואלי, אבל היא מאוד חכמה, יש לה חושים מאוד מחודדים, והיא מאוד מחוברת לעצמה ויודעת טוב מאוד מה היא רוצה. מה שחבל לי שבאמת כמו שאלין שמה לב, אף אחד לא מתייחס לשיחות איתה ברצינות אפילו לא החברים שלה-פותנה אלירז, וגואל. נכון שהם אוהבים אותה, אבל לא מתייחסים אליה ברצינות. וחבל שאלירז לא רואה את כל התמונה וגרם לה להרגיש אשמה, למרות שצדקה בכל מה שאמרה.

פותנה עושה זאת תמיד...היא הצודקת

לפותנה יש אופי שלא משנה על מה מדובר היא מייד מכניסה עת עצמה...זה מעצבן לא מעט הרבה דיירים. גואל העיר לה על כך לא פעם. כך גם בשיחה, פותנה תמיד מציגה את עצמה באור חיובי. היא אף פעם לא טועה, תמיד הכי טובה. גם אם כן, אדם לפעמים צריך לתת לאחרים לדבר בשמו. אלין שאי כוחות ואל תתקלקלי

רקלוש

New member
פוטנה דרמה קווין, מרוכזת בעצמה שתלטנית

קולנית, לאורך כל התכנית לא הפסיקה לשווק את עצמה ואת העסקים שלה ושל בעלה... כל הזמן בסופרלאטיבים על עצמה, מתחסדת, מלאה בצדקנות, אני ואני ואני... היא יכולה לפגוע ולצעוק על אחרים.. וכשמישהוא אומר לה משהו שלא נראה לה לא מתאים, נעלבת ונפגעת...דרמה קווין כבר אמרנו??? לפי ההתנהלות וההתנהגות שלה אם היתה יהודיה היתה מודחת עוד בשלבים הראשונים....

נכון מאד!!! ובנוסף לא התקדמה לשום מקום

נשארה במקומה בלי לשנות כלום אל אף שהיא אומרת שהיא למדה הרבה משתדלת לא להתלכלך מכלום, לא נותנת דעתה לכלום ובנוסף לא שמעתי גם ממנה שיחת עומק אמת מתחילת התוכנית!!!!!! כל הזמן שקועה בתוך עצמה ובבישולים ודרך זה פילסה דרך לליבם דרך קיבתם!!!! היתה, נחמדה אבל זהו מספיק גם זמנם תם!

shouldistay

Active member
אלין רצתה את הריב כדי שיהווה תירוץ להתפרקות

אלין היתה שבורה מהשיחה של אלירז ואיילה! היא קינאה מאד מאד! היא ידעה שהיא רוצה קצת לבכות, בתת מודע לפחות. להתפרק! ואז היא "גרמה" לריב. (התת מודע שלה). הרי מה הכי מעצבן את פותנה? שהיא תעשה עוגה. היא ידעה שפותנה תתעצבן! היא חיפשה ריב קטן כדי להתפרק. פותנה לא יכלה לעצור את זה, אף אחד לא יכל לעצור את זה. היא חיפשה ריב כדי להתפרק. כי הרגישה נטושה כשאלירז דיבר עם איילה.

../images/Emo45.gif

די ברור שאלין קנאית מאוד לזמן של אלירז עם בנות אחרות. ואני אומר את זה כאחד שמאוד מחבב אותה.

laVita

New member
ניתוח יפה והגיוני. אין לה מה לקנא חבל שהיא

חבל שהיא חסרת ביטחון. אלירז הבין מהשיחה שאיילה שומרת על פאסון וכל התנהגותה בבית נבעה מאגו בשמיים. והעובדה שאיילה הודתה בפה מלא בעבודה הזו זה מה שהפתיע אותו. הוא לא ציפה לזה. זה לא אומר שהכל נמחק זה רק אומר שהעובדה שהיא הודתה בזה זה צעד מבחינת אלירז. אילה נשארה אותה איילה. חבל שאלין לא הבינה את זה. אף אחד לא באמת הבין על מה הם דיברו כי זה בהמשך לשיחה משבוע שעבר שבערוץ 2 לא הראו אותה בצורה נכונה.

כולם בבית על סף שבירה, מי שהגיע עד פה.

לא רוצה להיות המודח הבא. כל דבר קטן, יהפוך לסיפור גדול. אלין מתנהגת כמו ילדה קטנה, ולפעמים חושבת כמו מבוגר. פותנה מתנהגת כמו מבוגרת, ולפעמים חושבת כמו ילדה. אלירז היה בחוץ, ומבין שעתידו מובטח. איילה הפנימה שאלירז יהיה בגמר. סער ממשיך לישון, המוח שלו עובד שעות נוספות. גואל מורגל להיות לבד, חברה צמודה זה חידוש מרענן בשבילו. הילה בהלם, לא מבינה איך הגיע עד הלום. ארז, חי בסרט מתחלף, מאושר עד הגג, שאחרים נלחמים. וכל מי שאמר שזאת העונה הכי גרועה. שיאכל את הכובע. אין ברירה, אי אפשר לזרוק את איילה וסער, כי אנחנו לא אוהבים אותם. הם חלק מהסרט, וחלק חשוב. חמישית הגמר שלי. סער איילה אלירז גואל אלין.

מיסטי22

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifנכון לרגע זה התחזית שלי

ארז-אילה-פותנה-גואל -אלירז למען העניין והמתח היה טוב שגם סער יהיה בפנים,למרות שהוא מזיק לאילה. ואני כידוע תומכת באילה לגמר ובארז למיליון.

הגר331

New member
לא מדויק בעליל

פוטנה מזלזלת ומתנהגת כאלו הבית שלה כך היה כלפי שרה כך היה כלפי עדנה כך היה לגבי הילה ועכשו אלין אבוי למי שנכנס למטבח. פוטנה וולגרית וצבועה האופו המעכור שלה התגלה אמש במלואו עוצמתו.

מיסטי22

New member
כל תיאור המקרה מדוייק ונכון -כך זה קרה ../images/Emo70.gif

ודרך אגב כל השלוש שהזכרת:שרה עדנה והילה היו "האור של הבית" "מלאכיות"-"טובות"-"מתחשבות"-"סבלניות"-"סלחניות"- "מושיטות יד לשלום בלבד"- "לא מדברות סרה באף אחד"- ממש נשים לדוגמא.....חחחחחחח..... ורק פותנה "רעה"....... חביבה'לה, תתחילי לפקוח את העיניים , ותתחילי לדייק! ....

מיסטי22

New member
אתה צודק , כן, זה כך ברוב המקרים אבל....

כאן הייתה אפיזודה מאוד פשוטה : פותנה אמרה ל א לאלין , ואלין על כמעט לא כלום ...התפרצה.והספור כבר סופר.

הגר331

New member
לא כתבתי שהן היו

האור של הבית למרות שאני חושבת שלכל אדם באשר הוא יש לו את האור שלו אני לא מחפשת שליללה בבני אדם, העובדות שמי שמתקרב למטבח זה יכל להיות את או אני הינו סובלות מפוטנה, את רואה בצורה אחרת ממני, לא אוהבת התנהגות של שלטטנות כלפי אף אדם, גם עם אלין רוצה להכין עוגה זה לא עינין של פותנה המטבח של כולםםםםםםםם.

shouldistay

Active member
אלין ידעה בתוך תוכה שזה נושא שיעצבן את פותנה

אלין חיפשה קצת לריב כדי שתהיה לה סיבה להתפרק מהסיבה האמיתית לעצב שלה. (הקנאה שאלירז נתן יחס לאיילה). זה כל כך שקוף. למה פתאום אלין מחליטה כאילו להכין עוגה?! אם לא כדי לזכות בתשומת לב (מן הסתם שלילית) מפותנה וליצור ריב פיקטיבי. אלין חשבה שפותנה פשוט תגיד לה "כן, תגמרי את כל הביצים" ותכיני עוגה, כשכבר יש עוגות מוכנות.... שהוכנו קודם? אלין לא עשתה את זה בכוונה אלא לפי דעתי שלא במודע היא חיפשה תשומת לב שלילית או חיובית כדי להתפרק.

Daria83

New member
ענין המטבח עם פותנה כבר מזמן עבר את

גבולות הטעם הטוב. היא מתנהגת כאילו זה מטבח של אבא שלה וזה מוגזם. יש בפותנה יכולות ואיכויות מדהימות ופעם אחר פעם היא נופלת בגלל האגו שלה וחבל. אלין בכלל לא רלוונטית בסיפור הזה, מה גם שהיא צחקה איתה. פותנה מגזימה בכל מה שקשור למטבח.

למעלה