אלין עברה את הניתוח

אלין עברה את הניתוח

היא מוצאת בשעה זו לחדר טיפול נמרץ של המחלקה...עפ"י הרופאים הניתוח עבר בהצלחה....דיברתי עכשיו עם בת שבע ובדיוק שמעתי שמוציאים את אלין מחדר ניתוח כנראה כואב לה מאד..כי היא בכתה... ועכשיו גם אני יושבת ובוכה מההתרגשות...נקווה שהיא תתאושש והכל יבוא על מקומו בשלום. אלין אנחנו אוהבים אותך

כוכב7

New member
החלמה מהירה

עם הרבה מחשבות חיוביות שלכולנו ביחד יהיה לה רק טוב...
כוכב 7

שביק

New member
חדשות מאלין:- שבתי לפני שעה קלה הביתה.

ובכן בשעה קרוב ל-4 אחה"צ, יצא הרופא המנתח אלינו ובישר שעכשיו ניגמר הניתוח וזה עבר בשלום. בעוד דקות אחדות היא תצא לטיפול נמרץ. ואכן תוך דקות אחדות היא הוצאה מחדר ניתוח. ראש חבוש, צינורות בכל מיני מקומות ובידיים. הא בכתה מכאבים. ההתרגשות עם צאתה היתה רבה מאד. כולנו היינו נירגשים מאד. הכי חשוב, אלין היא גיבורה אמתית. זוכרת את כל אחד, שואלת שאלות לעניין, ומגיבה יפה מאד. מחר בבקר כולנו מקווים שהיא תעבור מטיפול נימרץ למחלקה. מדי מספר ימים היא תצטרך לחזור למחלקה ע"מ "לתאם כלים" בין האלקטרודות והקוצב. רק בעוד כ-10 עד 12 ימים נוכל לדעת עד כמה הניתוח עזר ומה השיפורים הקיימים. אני יצאתי מבי"ח כאשר היא נירדמה. היא נישקה את ידי, ברכה אותי ונירדמה. לילה טוב אלין, החלמה מהירה והכי טובה!!!! מכולם. שלכם שביק

חגית35

New member
ואו עוברת בי צמרמורת!

להיות חלק מדבר כזה בת שבע - זה פשוט גדול מכל דבר. לא הבנתי איך אלין בכתה - מה היא לא היתה מורדמת מלא? אני תקווה שנשמע בשורות טובות ומעודדות!!! אתן שתי נשים גדולות אלין ובת שבע- חייבת לאמר לכן!

שביק

New member
חגית, בתחילה היה מדובר שהניתוח יעשה

בהרדמה מקומית ותוך שיתוף פעולה. אך ההתרגשות היתה גדולה מדי ולכן היא נותחה בהרדמה כללית. בשעה קרוב ל- 16.00 אלין התעוררה ובכתה. תודה על המחמאה. שביק

last day

New member
סוף סוף!

כל היום אני אוכלת את עצמי אני והטיקים שלי היינו באטרף מטורף. ממש הוקל לי לדעת שהכל עבר בשלום! ניסיתי להתקשר אלייה בבוקר יום הניתוח אך היה תפוס, ולא רציתי להפריע לה לאחר מכן. איזה יופי לשמוע! כולי מלאת אושר

שביק

New member
אלין הורדה בשעה 7.00 בבקר לחדר ניתוח לצורך

C.T. קודם ובהמשך לניתוח. אי אפשר היה להשיג אותה בטלפון היום לחלוטין. את הטלפון שלה החזיק החבר אייל. בחור חמד ומקסים.

ואווו כולי צמרמורת...

אלין המון בהצלחה... מקווה כל כך שהטוראט מאחורייך... ושמרגע זה שום דבר לא יעיק עלייך יותר... הלוואי שהבעיות הכי גדולות שלך תהיינה איזה בגד כדאי ללבוש, איזה קינוח לאכול וכדומה. ורק בריאות. נ"ב שביק אין כמוך! יישר כוח וכל הכבוד.

שביק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif בקר טוב עם בשורות טובות: שוחחתי

לפני דקות אחדות עם אייל, החבר של אלין, עבר עליה לילה שקט, שינה לסירוגין, אכלה מעט הבקר, והיא עוברת עוד מעט למחלקה הרגילה. שיהיה לכולנו יום נעים, שבת שלום. אעדכן בהמשך על-פי החידושים לטובה.

LIN129

New member
אני מאוד מאוד שמחה לישמע על הצלחת הניתוח

אני מאחלת לה החלמה מהירה עם כמה שפחות כאבים. בת שבע הדף לא יוכל להכיל את ההתפעלות מיפועלך (ישר כך ) מי יתן וכל מישאלות ליבך יתקימו. אלין מקוה שאת עכשוו במחלקה .ולא סובלת . שיהיה לכולכם שבת שלום ומבורכת.

למעלה