אלין כל הכבוד

מיתבונן

New member
אלין כל הכבוד

שמחתי לראות אותך בבלוג עומדת מול כולם באומץ ועוז ואני מעריך אותך על כך שאת תורמת למודעות התסמונת אני ואימי שמחנו לראותך והיתרגשנו מאוד ממש חזרנו בזמן אחורנית ישר כח ממני מיתבונן

../images/Emo39.gifתודה לך ולאמא שלך מיתבונן.

ותוכל לספר כאן על ההצלחה שלך בחיים יחד עם הטוראט. על התינוק החמוד שיהיה בריא, על האישה המקסימה. כאן זה בית חם. או שתקח את הזמן שלך עד שתהיה מוכן ותספר רק אם אתה רוצה כמובן. איזה כיף שאתה כאן. היה לי כיף לראות אותך לשוחח איתך ועם אמא שלך. המון אהבה ואושר לך לאמא לאישתך היקרה, ולתינוק המתוק כמובן .

לצערי לא אגיע. כי אין מי שיקח אותנו

אותי ועוד בחור חדש כאן בפורום שגר לא רחוק ממני. וקוראים לו ארז ודאי קראת את ההודעות שלו גםכן שוחחתי איתו בטלפון. הרכבות מתחילות לעבוד מאוחר יותר מהשעה 18:00 השעה שבה תיקי יכולה לאסוף אותי. הלואי ויכולתי להגיע. אוףףףףףףףףףףף מי יקח אותי עד חדרה? זה מבאס אותי מאוד. מעציב קצת אפילו הייתי אומרת. היתי רוצה להגיע נורא, כבר כמה מפגשים שאני לא מגיעה. חבל מאוד. אולי פעם הבאה. אבל אם יש מישהו שברגע ה90 מגיע או מגיעה. הטלפון שלי 065-409472 אני יבוא אפילו עם פיג'מה רק שיקפיצו אותי לפחות עד לחדרה. תודה על הכל אופטימה ואוהבת אותך נורא המשך יום נעים ושבת שלום.

אופטימה

New member
אין אצלכם מוניות שירות?

הן תמיד עובדות לפני צאת השבת וגם מאוחר בלילה - תבררי את זה אלין!

מסתבר שאין וחוץ מזה אני בקריות

לא מחיפה אני. עד לחיפה יש מוניות שירות בכיף. אבל מחיפה איך אני אגיע? זאת הבעיה וחבל שהיא קיימת בכלל. לא נורא , כל עכבה לטובה. כבר שלושה מפגשים שאני לא מגיעה אז עוד אחד.. השמיים לא יפלו עלי. תודה אופטימה אוהבת אותך נשמונת.

הלנה

New member
ברוך הבא מתבונן!../images/Emo24.gif

מקווה שתשאר איתנו ונוכל להכיר אותך

למעלה