אלין המתוקה

אלין המתוקה../images/Emo41.gif

המון תודה לך מתוקתי על המילים החמות. אפילו אם היה לי מאגר של מילים חמות המילים לא היו יוצאות ככה ספונטני כמו אצלך. יש לך כישרון יוצא מן הכלל וזה מדהים. את אף פעם לא שוכחת אף אחד ומתמידה להגיב לכולם. אני כל פעם מתרגשת מחדש מהפירגון לגיא וזה מקסים. ילדת פלא אמיתית כמו באגדות. אני רוצה שתזכרי שתמיד אחרי ירידה יש באיזה שהוא מקום עליה וגם לאותם האנשים שאינם לוקים בטוראט יש עליות וירידות, זה מאוד טבעי. מה שיפה בפורום הזה מי שבעליה אז עוזרים לו לעלות עוד ומי שבירידה נותנים לו סולם שיעלה לאט לאט. מאחלת לכולנו הרבה עליות, ליל מנוחה אלונה.

אלונה אשת חייל

תודה על המילים היפות החיזוקים העידודים. אוהבת אותך מאוד. איזה כיף שאת כאן אין לך מושג כמה כל הודעה שלך עושה לי טוב על הלב. *ירדתי למכולת לקנות מצית,ושם שכחתי אותה, איזה באסה. יום נעים נשמה אוהפ'ת אותך.

תודה אבל כבר קנו לי חדשה..

פשוט הפתיעו אותי היום בבוקר עם המון שוקולדים באריזה יפה עם מצית . כי ידעו ששכחתי אותה במכולת. שאלוהים יברך את משפחתי ואת יקירי מבחוץ. וגם כן אותי ואותכם ביחד. אמן! תודה גיאק'ה

אלונה בקשר לשיר ההוא..

זה לא אני כתבתי. זה שיר מס' 2 מומלץ מאוד מהתקלייט החדש של אמי בניון , אני מעריצה את הזמר הזה בצורה חקה מאוד מ כבר הימים. רק רציתי שתדעי שלא אני כתבתי אבל ששמעתי אותו כי אתמול שלשום קנו לי במתנה את הדיסק הזה- מצאתי לנכון את המילים להקדיש לכם ולכן כאן, זה נורא התאים . כאילו נכתב עליכם ועלי. אוהבת אותך שבת שלום. נשיקות אלייך המוןם לדני הבעל היקר ולגיא ויובל המקסימים. נ. ס- אחרי שפרמטו לי את המחשב אז יש לי אי סי קיו חדש, כי המון וירוסים באים משם אז שמתי לי חדש ולא מזוהה בכרטיס שלי, אם יובל רוצה לדבר איתי שם שתבקש בכיף אני אתן לה את המספר במסרים- גם גיא. כל מי שרוצה . שבת שלום אישה מדהימה.

למעלה