אלימות ???

ממוש

New member
אלימות ???

אלימות !!! מכות , סטירות וגם נשיכות זורק כסאות ומרים שולחנות מושך בשיער וגונב מוצצים הורס בקבוקים של ילדים אחרים המילה ``לא`` - עבורו , זה פשוט לא מיועד בשבילו. סה``כ בן שנה וארבע חודשים וכבר מצתרף לכנופיית הטרוריסטים בבית הוא ילד מלאך בגן הוא שובב קטן בבית הוא ילד נחמד ואדיב בגן הוא מרביץ ואלים בבית מתפנק על כולם -כולל זרים בגן הוא מרביץ אפילו לחפצים מסתבר שבגן כולם ילדים שקטים - ולא שובבים אך מהפעוט שלי - כולם מפחדים אולי כל זה בשל העובדה שהוא הילד הכי גדול בתינוקיה ולבטח מרגיש שהשליטה בידיו. כאשר הוא מגיע לתינוקיה הוא כמו נמצא בממלכה - שלו, שבה כולם ממנו מפחדים לעומת הבית - שבו אנו יותר גדולים. כל זה אינו מצדיק את האלימות מצידו וההרגשה שלי בבואי לגן היא נוראית בגללו לשמוע דברים רעים על המלאך הפעוט , מה יהיה כשיהיה בן 10 ? האם גם יחלק מכות ? והוא ...? הוא סה``כ בן שנה וארבעה חודשים. תאריך: 26.06.01

ממוש

אכן קשה לנו ההורים לקבל התנהגות כזאת... ובעיקר קשה להגיע לגן ולשמוע את הגננת מתלוננת... והורים אחרים שילדיהם נפגעו מסתכלים בעיניים גדולות... (איזה חינוך מקבל הילד...) אני באופן אישי ממליצה ללכת לפסיכולוג ולשאול אותו מה לעשות... אני מאוד דוגלת בפסיכולוגים.... נכון שהילד גדל במצב תקין אבל הרבה פעמים יש לפסיכולוג לתת לנו עצות כיצד להתמודד ומה לעשות עם הילד... מכיוון שאין בית ספר להורות... אז לקבל עצה ממומחה זה המינימום שאנו יכולים לעשות למען ילדינו. אם ידיך אינה משגת פסיכולוג יש בתפוז פורום הורים וילדים בניהול פסיכולוג את יכולה לנסות את מזלך שם. ליהי

למעלה