אלימות קשה

AYELET1

New member
אלימות קשה

עד היום היינו רגילים לשמוע על מקרי אלימות בין בני עשרה, בעיקר בין בנים. השבוע שמענו על אלימות מחרידה בין בנות עשרה: 2 בנות 15 התעללו בבת 15 אחרת , כולל כיבוי סיגריות על גופה , מכות ועוד, עקב כך שריכלה עליהן או השמיצה אותן ואת משפחתן (זה משנה בכלל...?) לדבריהן. "הן רצו להשפיל אותי" , סיפרה הנערה הנפגעת. מוזמנים לחוות דעתכם.

bimbo.

New member
זה איום. איום ונורא!!! גודל ../images/Emo46.gif

הזעזוע כגודל האכזריות. פשוט קשה להאמין. וזה לא היה בהתפרצות של כעס (מה שבשום פנים אינו מצדיק אכזריות כזו), אלא מעשה מתוכנן.

אני לא גזען, אך זה מתחיל יותר ויותר

לצלצל לי באוזן כ"עירבוב לא רצוי של תרבויות". כשבאים לארץ יהודים טובים, אך בעלי תרבות התנהגוטת אחרת ( גם בבית וגם בציבור ), כשאצלם ב"מולדת" לערך האנושי לא היה ערך מי יודע מה, וכל זה מתבטא גם בחינום בבית, כשאצלם ב"מולדת" שותים וודקה במקום מיים, ולאחר שתיית בקבוק מחפשים קורבנות של התעללות - בבית, ברחוב, בחברה, וכל זה מועבר גם אל הדור הצעיר. כשאצלם לא דוקרים למוות, אלא דוקרים 40 דקירות, מקצצים ממש ושורפים, כשילד חושש להתלונן למשטרה, כי אצלם במולדת המשטרה היתה נציגת המשטור השנוא, כשכנופיות נערים בני 16 מסתובבות בגנים לחפש למי להרביץ ובמי להתעלל, כי כך נהגו אצלם ב"מולדת" וזה היה מעשה מקובל, מה לנו להלין על מעשים כאלה של נערים שמאותן מדינות באו והביאו אלינו את "התרבות" שהיתה נהוגה אצלם בבית ? תוסיפו לכל אלה את "חינוך" הטלוויזיה ללא כל ביקורת או הכוונה, כי הרי בדימוקרטיה וב"שוק חופשי" לא מתערבים בעסקים פרטיים ( הערוצים ), למה עוד ניתן לצפות ? מעשה הבנות האלה, ועוד עשרות מקרים כאלה יום יום, הם ממש פועל יוצא של גלי העליה, ב-15 השנים האחרונות. הגיעה כמות, אך ללא כל הרבה איכות.

AYELET1

New member
אנא פרט, מהיכן נביא...

בני אצולה מחונכים ותרבותיים, בעלי קולטורה, שיתאימו לאותם מתורבתים שלא מקצצים ושופרפים ודוקרים 40 דקירות חלילה, אלא כמו בני תרבות דוקרים למוות דקירה אחת בלבד... (ציטוט: "כשאצלם לא דוקרים למוות, אלא דוקרים 40 דקירות, מקצצים ממש ושורפים")

גליה12

New member
כולנו פה ערבוב של תרבויות

רצוי- או לא רצוי זו כבר עניין של דרך חשיבה, בזמנו זוכרת שאמרו שהאלימות מקורה בעליה ...ממרוקו- אולי אתה צעיר אבל אני עדיין זוכרת את "מרוקו סכין?" כן אתה צודק- חלק מהאלימות מקורה בחינוך- ואולי חלק בצפיה ובשדור של תכניות רוויות אלימות בטלויזיה- המסקנה אליה הגעת שהגיעה הרבה כמות אך לא איכות הנה בהחלט לא נכונה ואל לך להכתים עליה שלמה על מעשי מיעוט

הבעיה היא כי על המיעוט הזה

המכתים את הרוב ( כאן את צודקת) יש למשטרה ומשרד הפנים מידע מוקדם, אך בכל זאת כניסתם חופשית ללא כל הגבלה, רק בגלל היותם יהודים. באף מדינה אין כניסה חופשית לעבריינים, ממינים אותם יפה-יפה לפני שנותנים להם אשרות, ובוודאי לא הופכים אותם אוטומטית אזרחים שווי זכויות, רק עקב יהדותם. ואז אלה ( לא כולם ) מגדלים גם כאן דורות של עבריינים. אך אצלם במולדת המשטרה מחזיקה אותם יותר חזק, לכן חלקם בורחים הנה, לא בגלל שנעשו תוך לילה אוהבי ישראל. קראו כתבה.

AYELET1

New member
כמה דברים

ישנה בעיה עם דברים הסרוקים מעיתון דיעות אחרונות רוצים שיבקשו את רשותם לגבי כל כתבה וכתבה (מטורף לגמרי, אך זוו זכותם). לפיכך אאלץ למחוק הודעות עם קובץ כזה בעתיד. הפתרון: לכתוב בקצרה היכן קראת מה(לא להעתיק...) . ואגב, זו הסיבה שאני אינני מעלה כתבות סרוקות. באופן ענייני יותר: סינון ערבריינים זה דבר חיובי מאד. איסור יציאת קטינים לאחר 11 בלילה, נראה לי לא מציאותי, גזירה שאין הציבור יכול לעמודבה, ובעצם אין צורך שיעמוד בה!

גליה13

New member
אין אף מדינה בעולם שטבעה

במגילת העצמאות שלה שהיא הבית לכל בני הדת שלה- לטוב ולרע. אבל -נימה גזענית בכל זאת נשמעת מדבריך- ואני לא אהבתי אותה.

שאט נפש

אין לי מילה אחת להגיד . מתביישת לקרוא את מה שכתבת. לבן שלי ,שהתגייס לפני שבוע לצה"ל יש שלשה-ארבעה חברים טובים, איתם הוא לומד מגיל גן חובה או ראשית בית הספר היסודי. וולאד- בן יחיד להורים שהאמא אינה יהודיה. שניהם עובדים, באחזקת חניון רכב משעה 8 עד 22 .ההורים מימנו לילד חינוך פרטי,כדי שילמד אומנות(מצייר ומנגן בחסד אלוהים). ההורים רצו שימשיך ללמוד באקדמיה למוזיקה,אבל הוא בחר קודם להתגייס ובשלב זה התנדב לשייטת 13. ארקדי- בן יחיד לאם חד הורית, ילד שתקן ומופנם, האם עובדת כמניקוריסטית במספרה כל יום. לאחרונה קנתה דירה של 2 חדרים. הילד עבד מגיל 13 אני חושבת כנער שליח בחנות פרחים על אופניים, כדי לממן את עצמו, ואולי עוד. האם לא הייתה מוכנה לחתום לו על הצהרת התנדבות לשירות קרבי. הוא עשה לה את המוות,(בלי דקירות וקיצוצים) ובסוף היא נכנעה לו.הוא התגייס לפני שבועיים בערך לטירונות גולני. בנתיים הכל בסדר. רק את האם כשאני פוגשת, היא בוכה"למה נתתי לו ללכת, ואם יקרה לו משהו,אני כל החיים אאשים את עצמי" אמיר- היה חבר עד לפני שנתיים, עבר עם אמו,בת קיבוץ לשעבר, ובעלה השני לגור בחו"ל. חוזר כל חופשה לארץ, שומר קשר נהדר עם החבר´ה. לא. הוא לא חוזר לארץ כדי להתגייס. למה לו? הוא עבר ללמוד בקולג´ אמריקאי. הוא חושב שהשירות בצבא הוא ממש בזבוז זמן. אז שירות בצה"ל אינו מדד כמובן לתרומה לחברה הישראלית. לא כל צבר משתמט ולא כל "עולה ישן" מתנדב. אבל ההכללות שנאמרו על ידך הן איומות לטעמי. התרבות שהביאו מברה"מ לשעבר, העניקה לנו נגנים, אנשי מדע, רופאים, מדענים, פילוסופים,מורים, סופרים, שחקני תיאטרון, פועלים בתעשיה, ועוד. להגיד אמירה כמו בחמש עשרה השנה האחרונות הגיעה כמות, אך ללא הרבה איכות- זוהי אמירה ניבזית. וגם לא נכונה סטטסיטית, אבל מי עושה חשבון?

למעלה