אלימות במשפחה.

עצמאות

New member
אלימות במשפחה.

קיבלתי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום, זה לא היה יום הולדתי או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה היה הויכוח הראשון שלנו והוא אמר לי דברים אכזריים שמאוד פגעו אני יודעת שהוא מצטער ולא התכוון לומר את הדברים שאמר כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום, זה לא היה יום נישואינו או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא הדף אותי לקיר וניסה לחנוק אותי זה היה ממש סיוט,אבל כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שהכל עבר. קיבלתי פרחים היום, זה לא היה יום האהבה או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא היכה אותי ואיים לרצוח אותי, מייק אפ ושרוולים ארוכים לא הסתירו הפעם את החתכים והחבלות לא יכולתי ללכת לעבודה היום כי לא רציתי שאף אחד ידע- אבל אני יודעת שהוא מצטער כי הוא שלח לי פרחים היום. קיבלתי פרחים היום זה לא היה יום האם או יום מיוחד אחר. אתמול בלילה הוא הכה אותי שוב,וזה היה הרבה יותר גרוע מכל הפעמים האחרות אם אני אעזוב אותו,מה אעשה? אך אדאג לילדים? איך אסתדר כלכלית? אני פוחדת מימנו,אבל אני יותר מדי תלויה בו כדי לעזוב אותו! קיבלתי פרחים היום ?? היום היה יום מיוחד, זה היה יום הלוויה שלי, אתמול בלילה הוא לבסוף רצח אותי. לו רק היה לי האומץ והכוח לעזוב אותו יכותי לפנות למישהו, או ללכת למקלט, אך לא פניתי לעזרה אז קיבלתי פרחים היום-בפעם האחרונה. PIULETTE KELLY

לי28

New member
פרחים...

שיר כבד כבד אבל לגבי הפרחים - לא יודעת תמיד אמרו לי: לי אם בעלך מביא לך פרחים סימן שיש לו משהיא... לי אם בעלך מביא לך פרחים וגם מחייך סימן שהוא אחרי **** טוב

עצמאות

New member
אלימות במשפחה.

בעקבות פניות של רבות של אנשים ,שחשבו שאני זועקת לעזרה אני רוצה להגיד שאת הכתבה הזו קיבלתי בזמן הרצאה על אלימות נגד נשים, תודה על הדאגה הכנה . עצמאות.

Cגל

New member
מצמרר!!!

נשים!!! חשוב מאוד לפרסם את הנ``ל אולי בזכות זה...??? מישהי תקבל אומץ ..... שווה לנסות!!!! ושוב.... מצמרר....

למעלה