אלימות בהפגנה

jotam1

New member
אלימות בהפגנה

בושה! בושה לארגון, החזקתי מכם יותר, אני הייתי שם, עמדתי בצד, ראיתי הכל, לא רציתי יותר מדי להיכנס להפגנה, אבל ככה? להרביץ מכות לחבר כנסת? אני יודע שזה לא אתם ספציפית, אבל ההפגנה היא שלכם, אתם ארגנתם אותה, הייתי מצפה לפחות שתקחו אחריות, אבל לפי הכתבה של מורן זליקוביץ אפילו את זה לא עשיתם, לא היו שם כל כך הרבה אנשים שאתם יעולים להגיד שלא היה ניתן להישתלט. בושה לנוער, בושה למי שקורא לעצמו "מייצג". אני הייתי שם ובהחלט היתאכזבתי. יותם.

תגיד אתה עושה צחוק?

על מה אתה מדבר!!! אתה בטוח שאתה במקום הנכון?? האנשים שהפגינו נגד אירגון התלמידים הם אלו שפורסם כי היכו את חבר הכנסת יאסינוב שבא לתמוך באירגון ובנוער שינוי. לפחות ככה כתוב בY-NET

wizibusy

New member
חמוד,

ארגון התלמידים ומועצת התלמידים ת"א-יפו אירגנו את ההפגנה, הפגנה חוקית וכשרה. לצערי באו חבורת פושטקים שעשו הפגנת נגד - לא מאושרת ולא חוקית, כמו כן נעזרו בארגוניפ פוליטיים("שלום עכשיו"), ואכן יש חשד שהייתה מעורבות גבוהה של העירייה בנושא. האנשים שתקפו את ח"כ יגאל יאסינוב היו האנשים שבאו להפגין כנגד הארגון וכנגד המועצה, הם האנשים שירקו לדמוקרטיה בפרצוף, ואף פצעו את נציגם החוקי בכנסת. שלא לדבר השפילו ברמה אישית ומבזה את חבריהם. ארגון התלמידים לא השתמש באלימות, לא פיזית ולא מילולית, לצערי אנשי העירייה, בחלקם את דיצה(או מה שלא יהיה שמך יא פחדנית קטנה), גרמו לאנדרלמוסיה שבסופו של דבר גרמה לפציעתו של יגאל. את צריכה להתבייש בעצמך.

Alladin007

New member
למה אתם לא מספרים

שאתם פועלים בחסות מפלגה פוליטית (מישהו דיבר כאן על שינוי?) לידיעתכם- מועצות התלמידים הן גופים א-פוליטיים ויו"ר נוער שינוי אינו יכול לשמש כיו"ר מועצת תלמידים עירונית כלשהי בישראל. אסף

wizibusy

New member
אסף,

אני אשמח באם תביא לי את החלק בתקנון שאומר שאסור להיות יו"ר תנועה פוליטית וגם לכהן בתור יו"ר מועצה עירונית. מבחינתי האישית אם קיים סעיף כזה הוא צריך להשתנות, אך באם הוא קיים - יש צורך לעמוד בו. רק שעד עכשיו - אף אחד, אבל אף אחד! לא העלה את העניין הזה. דבר שני, אל תגיד "אתם" או ה"ארגון", מועצת התלמידים ת"א-יפו היא גוף אחד, וארגון התלמידים הוא גוף אחר. לטעמי באף אחד מהגופים הנ"ל יש אפליה על רקע מפלגתי כזה ואחר. אני יכול להגיד אישית - שאני, בתור יו"ר ארגון התלמידים, מעודד ואף מכיר הרבה חברי ארגון שהם - שמאלנים(מר"צ,חד"ש,עבודה) מרכז(שינוי, נגיד ש"קדימה), וימין(ליכוד,איחוד לאומי,וכו') כמו אין מניעה מאנשים המזדהים עם המפלגות הדתיות - יהדות התורה, ש"ס וכו'. ככה שאל תשייך או תקטלג את הארגון למפלגה כזו או אחרת, כי זו דמגוגיה זולה, ואם אתה רוצה - אתה מוזמן להצטרף לארגון ולפעול בו, אני מבטיח לך שאף אחד לא ימנע ממך, גם אם אתה חבר מפלגה, וגם אם אתה לא עושה שום דבר בחייך הציבוריים. אז בבקשה דיי עם השטויות. ובנוגע למכתבו של יוסי שריד, אני מבין שאתה הוא האדם שדיברתי איתו במהלך ההפגנה והבאתי לו את המכתב, כמו שאמרתי לך בהפגנה - אין זה מתפקידי לעשות עבודת מחקר למר יוסי שריד, זו חובתו האישית. דבר שני ח"כים נוספים הביעו תמיכה בהפגנה ובארגון - מביניהם יולי תמיר שלא הספיקה לשלוח מכתב רשמי, ו\או להגיע להפגנה שכן היא הייתה בסיור בנגב. (יוסי שריד הייתה בועידת מר"צ שהתקיימה באותה עת) אל תזלזל בעבודה הקשה שאנשים עשו כאן, אני פניתי אישית לכולם - ולא הייתי מתנגד גם עם הרב עובדיה יוסף, אלי ישי, מלכיאור, וכו' היו באים, ככה ששיכות פוליטית אינה קיימת! אם יש לך עוד טענות אני אשמח אם תעלה אותם, באם אתה רק רוצה לעשות רוח - בבקשה חסוך ממך וממני את עבודת ההדפסה.

kaktusa

New member
למען האמת

מועצת הנוער העירונית שלנו מורכבת בעיקר מחברי תנועות נוער.

o0Invisible0o

New member
:|:|

מישהו רוצה להסביר לי בהמון המון פירוט מה הלך שם..?
>< אני מתנצלת שאני לא מגיעה עדיין להפגנות ולא משתפת פעולה כבר המון זמן.
אני פשוט מרגישה שאי אפשר לבטוח באף גוף בממשלה הזאת..ועד שאתם [ארגון התלמידים] תתאפסו על עצמכם אני עוד לא יכולה לתמוך בכם..
:X אבל אני רוצה לשמוע מה קרה שם, קראתי מה כתבת למטה ים..ואני מאמינה שאתם לא נקטתם באלימות [משומה.
] אבל אשמח לעוד קצת פירוט.. וכמה אנשים הייתם? והאם שי וה34 בני נוער שלו הצטרפו?

o0Invisible0o

New member
לא התכוונתי תתאפסו כהעלבה.

פשוט אתם עדיין לא חזקים. עדיין לא עם הצהרות ברורות. עדיין לא נעשו בחירות דמוקרטיות. אני לא יודעת אם כבר יש חלוקת תפקידים ברורה.-לכל אלה התכוונתי..

bratner

New member
משחקים בפוליטיקה

כמו בכל מקום אחר - גם כאן רואים את הפוליטיקאים הגאונים שלנו צעירים ומבוגרים מנסים להרים ראש מעל הרעש הסטטי של התקשורת היומיומית. גם כאן יותם שמשחק בפוליטיקה מאז הראשון לאוקטובר השנה אומר משפט די מוזר: "הייתי שם, עמדתי בצד, ראיתי הכל". אז ככה יותם זה לה מסתדר לי כי אתה סותר את עצמך יותר מעומרי שרון: א. לא היית שם כי עמדת בצד. חבר כנסת לא עומד בצד הוא עומד במרכז העניינים. ב. לא ראית הכל כי עמדת בצד. לעומת זאת הח"כ משינוי (אחראים לחינוך בעריית ת"א) היה במרכז העניינים. ג. לסיכום א' וב' לא ראית כלום ואתה מסתמך על כתבה של כתבת שמחפשת אקשן איפה שהוא לא נמצא. אין מה להתבייש בללכת מכות, זה מראה על אומץ לפעול למען מטרה נעלה יותר משימור הגוף. והח"כ ניצח במכות לכן ניצח בויכוח. וגם יצא לו לבכות "שלום עכשיו הרביצו לי". אז לא בושה ולא כלום. ככה זה בחיים הפוליטיים. באסה.

למעלה