אלימות בביה"ס.

אסִי

New member
אלימות בביה"ס.

באזור העיר שלי היו כבר כמה מקרי אלימות:
שריפת עץ ברוש ענק בערב חג ט"ו בשבט. גרם להזעקת כל צוותי הכיבוי באזור לביה"ס.
דקירת תלמיד ע"י חברו לכיתה עם מספריים כתוצאה מסכסוך. הילד פונה לאחות ביה"ס עד שהגיע אמבולנס ופינה אותו לבית החולים להמשך טיפול. התלמיד שכב בבית החולים כ-24 שעות.
תלמיד כיתה ז' עישנה בפומבי מול חברי כיתתה, כיבתה את הסיגריה על ספרי המורה ולאחר מכן על המורה עצמה. הוזמנה ניידת משטרה לביה"ס. התלמיד נעצרה לאחר מרדף קצר אחריה באיזור ביה"ס, ונפתח כנגדה תיק פלילי במשטרת ישראל - עבריינות נוער.
תלמידה כיתה ח' הבריזה משיעור ועזבה את ביה"ס ששוכן ליד חורשה. 3 נערים בני גילה, תפסו אותה ואנסו אותה תוך כדי שימוש באלימות פיזית ובהשפעת אלכוהול. התלמידים נעצרו וכרגע מתנהל נגדם משפט. התלמידה שנאנסה הועברה לטיפול סוציאלי. האם גם אצלכם יש מקרי אלימות קשים?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif

אני רק יודעת שהשביעיסטיות עישנו משו|:

אסִי

New member
שימו לב - תיקון סעיף אחד:

תלמידה כיתה ז' עישנה בפומבי מול חברי כיתתה, כיבתה את הסיגריה על ספרי המורה ולאחר מכן על המורה עצמה. הוזמנה ניידת משטרה לביה"ס. התלמידה נעצרה לאחר מרדף קצר אחריה באיזור ביה"ס, ונפתח כנגדה תיק פלילי במשטרת ישראל - עבריינות נוער.

בקשר לעישון-../images/Emo15.gif

כן.בכל שכבה יש בנות שמעשנות.בשביל מה נוצרה הקומה הבודדה שפעם היו בה כיתות י"א י"ב אם לא בשביל זה?(ובשביל כל הגרפיטי,והמשחקי כד"ג..)

גראפיטי זה טוב

רק אם עושים את זה יפה!! לא לוקחים ספריי מגעיל ב-3 שקל וכותבים:"**** הזונה" או כל מיני דברים מטומטימים ומכוערים כאלה... למשלל מה שבתמונה זה מישהו מישראל וזה צולם בארץ באיזה קיר אחד.... כאלה דברים מושקעים ויפים בלי שום מסר של לקלל טכט' לדעתי זה מבורך וזה יפה

כן

תלוי איך ובאיזה צורה הוא נעשה אם זה כמו בתמונה ששמתי למעלה אז אחלה סבבה יפה ואין קללות ואין כיעור ואין השחתה לדעתי. זה מוסיף זה כמו ציור קיר

../images/Emo122.gif לא נעים במיוחד. ג'יז.

בשנת 2002, בכיתה ז', היכו תלמידה, סיממו אותה ו'זרקו' אותה לפח האשפה שהיה הכי קרוב לאיזור שבו התבצע ה'טקס'.
תלמיד כיתה י"א נכנס לבי"ס יסודי ואנס תלמידת כיתה ח'.
-זה מקרה שפורסם בעיתון- הפשיטו תלמידת כיתה ט', קשרו אותה בחבלים לעץ, שפכו עליה שתן וכיבו עליה סיגריות. והכל, הכל רק כי מישהי אחרת הפיצה שמועה שאותה אחת אמרה משהו על מישהי.
האמת, בבת-ים, מקרים כאלה כבר לא נחשבים כ"אלימות". זה חלק מהשגרה.
לצערינו, כמובן. לא כ"כ עולים לי מקרי אלימות.. אבל מה שכן, זה קורה כאן כל יום, כל שעה. וזה רע. :|

וואוו../images/Emo15.gif

ונזכרתי בעוד משו...אבל זה לא קרה בביצפר... ילד אחד שהשהנה בכיתה ז',שנה שעברה אנס ילדה...אני עדיין לא יודעת איך לא עשו לו כלום..אפילו לא תיק במשטרה..

למעלה